recomandată de experți

Care sunt cele mai bune rucsaci pentru studentii colegi?

Anonim

Amestecarea între clase și sesiuni de studiu, studenții ocupați se bazează pe rucsaci pentru a le mânca tot ceea ce vor avea nevoie pentru ziua în care se află. În timp ce elevii de vârstă superioară își iubesc JanSports-ul de bază, Sube Zia, managerul ambasadorului de bagaje din Manhattan, studenții subgrupului caută pungi mai durabile, profesionale, care pot merge de la clasă la un stagiu. Din fericire, Cassandra Sethi, stilistă de modă și fondator al dulapului Next Level, subliniază: "Backpack-urile continuă să fie printre cele mai multe grupuri de vârstă", astfel încât pe piață există o mulțime de opțiuni atrăgătoare. L-am rugat pe Zia și pe Sethi să-și recomande favoritele pentru copiii din colegiu noi și care se întorc.

Cele mai bune rucsaci pentru laptop

Victorinox VX Sport Cadet Laptop Rucsac

Acest pachet usor, de la Victorinox, are un compartiment pentru laptop pentru laptop pentru a se potrivi cu siguranta unui calculator de pana la 16 inci si are si curele de umar pentru a mentine studentii confortabili pe masura ce greutatea rucsacului urca. În comparație cu alte rucsaci la un preț similar, Zia spune: "Puteți vedea că țesătura este superioară în VX Sport". Îi place pentru studenți, deoarece este una dintre cele mai accesibile opțiuni din gama de produse concentrate pe calitate și are buzunare dedicate pentru capse, cum ar fi pixuri, tablete și sticle de apă.

Incaltaminte Incase City Collection

Din moment ce Incase face unele dintre cele mai recomandate cazuri de laptop acolo, nu este surprinzător faptul că rucsaci lor sunt orientate spre păstrarea tehnologiei în condiții de siguranță în mers. Acest pachet de manșetă pentru laptop cu diagonala de 360 ​​de grade poate conține un Macbook de 17 "și, conform lui Sethi, " Are chiar un buzunar iPhone care este căptușit pentru a păstra telefonul în siguranță ".

Cele mai bune rucsaci de moda

Rucsac Knomo London Mayfair Beauchamp

Deși prețul este mai mare decât majoritatea opțiunilor pentru studenți, Zia declară că vinde pungi Knomo pentru "mulți copii de colegiu care doresc să facă o impresie". Brandul de la Londra este cunoscut pentru saci de voiaj și rucsaci care reușesc să fie atât elegant cât și funcțional. Acest stil, cu ornamente din piele saffiano și accente de aur, are un compartiment pentru laptop rezistent la șocuri și curele ergonomice, căptușite.

Rucsac Rigid Mici din gheață de la Briggs & Riley Kinzie

Zia numește pungile de pe linia Kinzie Street ale lui Briggs & Riley "subtil de bine" și atrăgătoare pentru cei care preferă un stil care este mai degrabă casual decât utilitar. El spune că este ideal pentru studenți, deoarece este "ultra-ușor, orientat spre laptop și vine în diferite culori". Cu buzunare utile pentru căștile și stilouri și un strat rezistent la apă, este o alegere de investiții care ar putea dura ușor toți patru ani de facultate - și arata destul de profesionist pentru un prim loc de muncă.

Cele mai bune rucsacuri sportive

Kipling Seoul Go Backpack

Dacă ziua dvs. include un antrenament la sala de sport din campus - și apoi purtați haine de mișcare mișcătoare - Zia recomandă rucsacurile "extensibile și lavabile" ale lui Kipling care pot stoca o tinuă suplimentară și pot fi aruncate cu ușurință în mașina de spălat pentru a elimina mirosurile. Această pungă ușoară se poate potrivi chiar și unui laptop cu dimensiuni de până la 15 "și are mai multe compartimente interioare pentru a rămâne organizat.

Foto: 18-03-09 Accesorii PM1 B8 pattygranlund M

Topo Designs Rucsac Y-Pack

Cu un fundal în stiluri rezistente, în aer liber, pungile Topo Designs sunt un bun meci pentru studenții care ar putea să-și ia și ei rucsacul zilnic pe o excursie pe jos sau pe un camping. "Acest rucsac este realizat dintr-o țesătură balistică", spune Sethi, "care este extrem de durabilă și poate rezista uzurii zilnice." Manșonul pentru laptop 15 "și pungile exterioare cu fermoar oferă o mulțime de spațiu de stocare, iar studenții activi utilizați buzunare laterale cu acces ușor pentru sticle de apă sau alte unelte.

Cele mai bune rucsaci durabile

YNOT Deployment Backpack

Chiar și studenții care sunt duri pe pungile lor vor avea un timp greu să distrugă sacul Deploy. Stratul exterior al panzei ceară este foarte rezistent la apă, iar cusăturile sunt întărite cu cusături bariate în zone care văd multă uzură. Există, de asemenea, o garanție pe viață dacă nu se rupe nimic sau se rupe. Pentru studenții care călătoresc în străinătate, Sethi îi place că toată geanta se îndoaie în buzunarul frontal pentru o depozitare ușoară.

Rucsac Rigid

Recomandarea Zia pentru un ambalaj de lungă durată este făcută din nailon robust și totuși ușor, care poate fi curățat cu ușurință pentru a îndepărta petele.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.