săptămâna somnului

Care sunt cele mai bune foi de pat?

Anonim

Bine ați venit în Săptămâna Sleep, pe care ne-o dedicăm tuturor lucrurilor care ne ajută să fim mai atenți. Vorbim cu experți și încercăm noi produse pentru a obține cele prețioase opt ore pe noapte.

Simțiți-vă fabulos în aceste foi.

Bumbac-percale "> Bunny Williams, care a fost decorat apartamentele din partea de sus a East Side și casele din țara Connecticut de peste 30 de ani. Pentru că dacă vei petrece o treime din viața ta între foi, nu ar trebui să se simtă fabulos ? Aici, Williams, împreună cu alți specialiști din New York și designeri de interior - Sheila Bridges, Kai Avent-deLeon și Aelfie Oudghiri - ne spune cele mai bune pături de cumpărat, de la bumbac egiptean clasic, alb până la lenjerie ecologică cu (de asemenea, am mers și am găsit cele mai bine cotate foi de păstrare pe Amazon, dacă sunteți interesat).

Matouk Scallop Full / Regină brodată 350 File Thread Flat Sheet

"Tabelele mele preferate sunt Matouk, mai ales pentru că totul este personalizabil, de la culoarea filetului la monogramă și la volane", spune Sasha Bikoff, fondatorul Sasha Bikoff New York. Dar ea se reîntoarce la un anumit stil: "Este chiar acest model de Hollywood Regency, care este influențat și de Miami. Sunt foarte în anii 1940, în anii 1950, cu scoicile și marginea înțepenită, și îmi place. "

Matouk Meridian Flat Sheet, Full / Queen

Designer Vicente Wolf recomanda, de asemenea, Matouk, numindu-si placile Meridian "go-to foile pe care le aleg pentru majoritatea proiectelor mele. Clientii ii iubesc pentru confortul si accesibilitatea lor, in timp ce imi plac desenele simple. Există ceva unic versatil pentru ei - sunt suficient de sofisticați pentru viața orașului, dar chiar și într-o casă la țară funcționează perfect împotriva unui fundal mai rustic. Niciodată nu ghicesc aceste foi; de cele mai multe ori lucrează pentru interiorul pe care lucrez. "

Frette Hotel Classic Set de foi, Regina

"Foile mele preferate sunt clasicul hotel de la Frette, care sunt cam ca versiunea fantezie a lenjeriei de pat din hotelul Upper East Side", spune Michael Shome, director de fotografie la Architectural Digest . "Sunt fabricate de italieni în acest bumbac egiptean, care este doar cea mai dulce și mai dulce țesătură pentru a leșina înăuntru. Îmi place și broderia elegantă și dublă."

Sferra Queen 200 File Thread-Count Resort Flat

Pentru o altă opțiune de bumbac egiptean, designerul Homepolish Becky Shea recomandă aceste foi brodate de la firma de lenjerie italiană Sferra. "Nu este cel mai mare număr de fire din lume", recunoaște Shea, "dar bumbacul egiptean de pe aceste foi are această legătură foarte strânsă care face o astfel de diferență pe pielea ta. Foile au această pereche frumoasă de margini de satin pe care le puteți obține și în culori diferite. Este un brand construit pe creativitate practică și lux la prețuri accesibile. "

Aerin Scalloped Sheet Organic, Regina

Potrivit designerului Amanda Ross, aceste cearșafuri de la Aerin oferă "crocanta finală. Pentru mine, patul perfect este o plapuma grea, o pătură de cașmir, o mulțime de perne și aceste foi de bumbac percale albă. "Din punct de vedere al designului", cred că marginile cu coasere au o formă atât de frumoasă pentru ei și sunt atât de luxoase "Din păcate, foile de 500 de file pe care Ross le-a recomandat pentru Aerin nu mai sunt disponibile, însă aceste foi de coasere de la colaborarea lui Aerin cu Williams-Sonoma sunt o opțiune la fel de elegantă și ușor accesibilă.

Pratesi Orbite Standard perna, pereche

Dacă doriți foi de bumbac percale care se simt mai mult în centrul orașului, designerul Patrick Mele îi place lui Pratesi "pentru lățimea opțiunilor de model". El adaugă: "Există un anumit nivel de măiestrie și de lux pentru brand. Puteți simți cât de respirabil este percala de bumbac, iar modelele brodate adaugă doar cea mai simplă atingere neașteptată. Cred că foile preferate ale lui Andy Warhol erau și Pratesi. "Din păcate, este dificil să găsești aceste foi pentru cumpărături on-line, dar sunt disponibile niște haină de pernă și cearșafuri la Bloomingdale și Amara.

Set Snowe Sheet, Full

Un set mai avantajos, dar încă de înaltă calitate, de bumbac-percale foi vine de la Snowe, recomandat de Kai Avent-deLeon, proprietar al Sincerely, Tommy. "Mi-a plăcut foarte mult vesela lui Snowe, așa că am început să-i folosesc foile și am constatat că sunt cu adevărat de bună calitate și prețuri decente", spune el. "Sunt bumbac, singurul material pe care-l cumpăr acum, și sunt foarte moi, de pluș. Sunt respirabile și nu necesită întreținere, așa că nu trebuie să le curăț constant, deși cumpăr o culoare albă.

Pure Fag 100% Modal Set de Sateen

Sheila Bridges, fondatoare a Sheila Bridges Design, are un set de aceste foi modale de sateen pe patul ei ", iar acestea sunt de departe cele mai sofisticate coli. Aproape că se simt ca flanele, dar foarte ușoare, deci nu sunt la fel de calde - doar foarte moi și confortabile la atingere. Chiar dacă am încă 20 de perechi de foi îndoite în dulapul de spălătorie, le voi scoate de pe pat, le voi spăla și le voi pune înapoi. "Și din moment ce un set de foi de dimensiuni standard este de doar 100 de dolari, sus.

Set de plase de bambus BedVoyage (Regina, Ivory)

"Am folosit recent lenjerii de bambus pentru un proiect mare și îi voi folosi cu siguranță mai mult înainte", spune Anishka Clarke, co-proprietar al companiei Ishka Designs. "Bamboo este unul dintre cele mai puternice și mai grele materiale naturale, și totuși când simțiți fibrele de pe aceste foi, este doar incredibil de moale. Mai moale decât ți-ai imagina. Super-moale. La fel ca si bebelusul pe pielea ta. "Dar din moment ce este facuta din acest bambus puternic, adauga, foile sunt" extrem de durabile - in general dureaza de doua ori mai mult decat foile de bumbac - si sunt usor de curatat. Este de obicei mai scumpă, dar calitatea și durabilitatea de ansamblu îl fac pe acesta câștigător ".

Pălăria Leizu

Dacă căutați așternut de mătase, Ariel Ashe, principalul și co-fondator al lui Ashe și Leandro, numește această colecție Leizu de la Elizabeth Few patul preferat. "Se simte incredibil să dormi", spune ea, observând, de asemenea, beneficiile coplesitoare de sănătate și frumusețe ale materialului. "Mătase permite pielea să își păstreze emolienții naturali. Pielea și părul tău se vor aluneca pe suprafața leziunii tale ", explică Ashe. "Ca și cum ai nevoie de mai multe motive pentru a iubi mătase, trebuie menționat că ajută la reglarea temperaturii corpului și are proprietăți hipoalergenice". Plus aceste foi delicate sunt botanic vopsite, folosind flori în loc de produse chimice.

Kumi Kookoon Classic Collection pernă, Vanilie franceză

Pentru o modalitate mai puțin costisitoare de a vă pune mâinile pe așternut de mătase, luați în considerare o pernă de mătase. "Nu ajungeți la fel de multe perne, este mai delicat pe piele, iar părul nu este la fel de frizzy atunci când te trezești", notează Zoe Mac, fondatorul Zoe Mac Design. Și, deși găsește majoritatea pernele de mătase de pe piață "cu adevărat lipicioase", Mac recomandă cele de la Kumi Kookoon. "Au această gamă de culori incredibile. Folosesc o adevărată indigo-marină și este un vis să dormim. Sunt atât de moi și remarcă cu adevărat diferența când mă trezesc. Părul meu nu este la fel de nebun în capul dimineața și pielea mea se simte mai bine. "Kumi Kokoon face, de asemenea, foi de mătase plate pentru mai puțin de 500 de dolari, astfel încât să puteți dormi complet încadrat în mătase, dacă doriți.

Set de lenjerie de pat din bumbac, dublu

Pentru lenjeria de pat simplu, care este încă ecologică - dar are un pic de margine - Jon Call, fondator al Mr. Call Designs, recomandat Rough Linen. "Mâna țesăturii este substanțială și se împrăștie într-o blândețe trăită în clienții mei clienți", spune el. "Finisajul este [neegalat], cu detalii exquisite, cu atingeri atentă și cu resurse conștiente. De departe, acestea sunt lenjeria mea preferată pe piață astăzi. "

Set Aelfie Set de Doodle Pink, Full

Aelfie Oudghiri, fondatorul etichetei de bunuri de uz casnic Aelfie, preferă bumbacul indian egiptean. "India este renumită pentru bumbacul său, deoarece a exportat bumbac, ca și milenii, și creează cel mai mult bumbac din lume. Sigur, oamenii vorbesc despre bumbacul egiptean, dar bumbacul indian este mai bun. "În plus, aceste foi sunt puțin mai ecologice decât unele dintre celelalte opțiuni de bumbac. "Când obțineți o mulțime de lenjerie foarte moale ca tricoul, este pentru că ei trec prin aceste procese chimice în cazul în care este spălat de un milion de ori, astfel încât este într-adevăr nenorocit", explică ea. "Îmi place că patul meu să se înmoaie în timp și să crească cu mine".

E. Braun și Co. Shanghai Bedding

Deși nu își vând foile online, merită să menționăm E. Braun și Co, deoarece acesta a fost cel mai recomandat brand pentru foile de pat dintre cei 17 designeri cu care am vorbit pentru această poveste. E. Braun se află acum pe partea superioară a Manhattanului, dar rădăcinile sale cu lenjerie de pat pot fi urmărite în Viena, Austria, în 1893, și o parte din ceea ce îi face favoriți printre designerii de interior este capacitatea lor de a personaliza majoritatea ofertelor. În plus, Jennifer Post, fondatorul companiei Jennifer Post Design, spune: "Ei au un număr uimitor de fire", adesea venind la 1.000. Julie Hillman, fondatoare a Julie Hillman Design, adaugă: "Mulți dintre clienții mei au spus că sunt cele mai bune foi pe care le-au adormit vreodată".

În ceea ce privește stilul, Jamie Drake, co-fondator al lui Drake / Anderson, recomandă foile lui E. Braun & Co. din Shanghai, pe care le folosește pe patul său. "Aceste lovelies personalizate sunt brodate [cu] un model modern, care amintește de un joc de bere pick-up. Aparent la întâmplare, dar de fapt nu, sunt jucăuș, dar sunt rezervate ", explică el. "Mina mea este brodată în trei nuanțe de gri pe un teren somptuos alb de bumbac. Crisp, matasos și rece la atingere. "

Julia B. Calais Articole de pat

Un alt designer personalizat de foi de lucru recomandat de doi dintre experții noștri este Julia B., deși amândoi au vorbit despre aceste foi ca o investiție și un lux. "Veți petrece o treime din viața dvs. în pat, astfel că foile bune ar trebui să fie cumpărați o rochie de couture - merită investiția", spune Bunny Williams, fondatorul Bunny Williams Home. "Se întâmplă să-i iubesc pe lenjerie Julia B. [Sunt] într-adevăr de 800 de grade de bumbac-percale. Ea face lenjerie de couture cu monograme frumoase și broderie, toate făcute de mână. Este absolut frumos. "Young Huh, fondatorul Young Huh Interior, este de acord:" Un detaliu minunat pe patul ei te va face să te simți ca o prințesă de fiecare dată când te culci ". Și, deși o parte din recurs este că aceste foi sunt personalizabile, În special îi place lui Calais ", pentru că este unic și nu există nimic asemănător pe piață. E atât de drăguț și plin de bucurie.