recomandată de experți

Care sunt cele mai bune canistre pentru pastrarea cafelei proaspete?

Anonim

A face o mare cană de cafea acasă are o mulțime de a face cu cumpărarea fasole excelente, dar după aceea, este crucial să se ia în considerare modul în care le păstrați. "Vasul potrivit de depozitare poate extinde cu siguranță durata de viață a cafelei și să păstreze toate aceste arome și arome delicate coapte și proaspete pentru încă o săptămână", a declarat Andrew Ho, managerul de alimente și băuturi la Ferris și Paper Coffee. New York. - Poate două săptămâni, dacă ai noroc.

Pentru a găsi cele mai bune opțiuni de stocare, ne-am îndreptat către java savants precum baristas și proprietarii de cafenele, care ne-au oferit propriile noastre opțiuni, împreună cu câteva sfaturi suplimentare: cumpărați fasole întregi în loc să le ștergeți și să vă reluați săptămânal. "Vă recomandăm să cumpărați cafea ca pâinea, să o păstrați proaspăt proaspăt și să o folosiți frecvent pentru a evita ca aceasta să devină veșnică", spune Peter Longo, proprietarul companiei de import de la Porto Rico. Alți profesioniști de cafea se bucură chiar de avantajele ambalajului pe care fasolele de calitate superioară le vând deja. Unele dintre acestea - plus cele mai bune recipiente din sticlă, din oțel inoxidabil, din plastic și din ceramică - sunt toate jos.

Cel mai bun canistru de cafea

Airscape Container de stocare din oțel inoxidabil (32 oz.)

Nu mai puțin de șase dintre experții consultați au declarat că cana Airscape este cea pe care o folosesc pentru a menține cafeaua în stare proaspătă. Paul Schlader, co-fondator și cofetar la Birch Coffee, a folosit modelul din oțel inoxidabil acasă de ani de zile. "Pentru că este din oțel inoxidabil, este mai puțin poros și, prin urmare, uleiurile de cafea nu vor pata în felul în care fac plastic", spune el. Capacul de pe Airscape se deprimă în cutie, eliminând excesul de oxigen, ceea ce erodează aroma fasolei proaspete. Todd Carmichael, CEO și co-fondator al La Roomă de cafea La Colombe, jură și de spațiul aerian din oțel inoxidabil. "Când caut o canistră de cafea, este important să căutați cele care să protejeze de lumină și să forțeze umiditatea și oxigenul, menținând-o etanșă", spune el.

Airscape Container de stocare din oțel inoxidabil (64 oz.)

Michael Harris, manager de vânzări la revista Fresh Cup, o publicație dedicată tuturor aspectelor legate de cafea, declară că Airscape își menține o livrare de cafea de cinci până la șapte zile în stare proaspătă, dar că folosește canistre de 64 de uncie pentru sărbători sau ocazii speciale, când este în stoc.

Airscape Canister de stocare ceramică (64 oz.)

Spațiul aerian face, de asemenea, o versiune ceramică glazată cu un capac de bambus, asemenea acestei opțiuni Yves Klein Blue. Allie Caran, director de educație la Toby's Estate, îi place blocarea patentată a pârghiei în spațiul aerian care produce un sigiliu etanș. Ventilul său unic permite scurgerea dioxidului de carbon. Ho este, de asemenea, un fan al stilurilor ceramice. "Principala problemă cu majoritatea canistrelor de cafea este că acestea nu sunt de fapt etanșe la aer și chiar și atunci când sunt, există încă o cantitate considerabilă de aer prins în interiorul cutiei", spune el. La fel ca cea din oțel inoxidabil, supapa canistrei ceramice devine aproape tot aerul afară.

Cel de-al doilea canistru de cafea

Container OXO pentru cafea și ceai pop

Schlader spune că îi place și containerul OXO, pentru o opțiune mai plăcută din punct de vedere estetic. "Aceasta face ca cafeaua sa fie foarte buna si datorita acoperirii sale protectoare UV, aceasta nu permite luminii, care pot sparge cafeaua", spune el. Jonathan Rubinstein, fondatorul companiei Joe Coffee Company, îi place și lui Pop: "Când vine vorba de depozitarea cafelei, nu este nevoie de multe clopote și fluiere, iar simplitatea câștigă", spune el. El accentuează, de asemenea, cumpărarea mai puțină cafea, mai des.

OXO Cantitate rotundă pop (1.9 qt.)

Același lucru, dar rotund.

Cel mai bun canistru din plastic

Coffeevac

"Aceste canistre au un buton care vă permite să scoateți aerul din recipient după fiecare utilizare", spune Jessica Easto, autorul Craft Coffee: A Manual . "Mai puțină cafea cu oxigen este expusă, cu atât mai bine. Cea mai mică versiune deține o jumătate de kilogram de cafea integrală, ceea ce este perfect pentru mine, deoarece eu cumpăr doar cafeaua la fel de multă pe cât cred că o voi folosi într-o săptămână. "Coffeevac vine într-o gamă de culori, dar Easto recomandă obținerea versiunea neagră opacă pentru a menține cafeaua cât mai proaspătă posibil. Suntem fani ai acestei celei transparente din anii '80, care ar fi cel mai bine păstrată în cămară pentru a evita lumina. Caroline Bell, fondatoare a Cafe Grumpy, de asemenea, garantează utilitatea Coffeevac. "O gură largă este utilă dacă doriți să folosiți o scoică pentru a vă scoate boabele", spune ea. "Acestea sunt, de asemenea, ușor de stivuit."

Cele mai bune canistre din ceramică

Mason de trestie de cafea Mason Jar

Longo îi place aceste canistre Mason Cash. "Acestea vin într-o varietate de culori încapsulate fie cu cuvântul cafea, fie cu ceai pe ele cu o sigiliu siliconic permanent", spune el. "Ei păstrează în jur de o jumătate de kilogram de cafea măcinată și păstrează cafeaua afară din lumină și cu un sigiliu strâns, și sunt minunați pe tejghea".

Le Creuset Jar de depozitare a cafelei

"În Italia și în toate restaurantele noastre, întotdeauna mănâncă cafeaua la un minut pentru cele mai proaspete esprese și cappuccino", spune Iacopo Falai, directorul culinar al Sant Ambroeus Hospitality Group. "Știm la domiciliu, mai ales aici, în New York, că nu este întotdeauna o opțiune pentru oameni, așadar recomand Recipientele lui Le Creuset: Întotdeauna fac o astfel de ceramică frumoasă. De asemenea, majoritatea oamenilor doresc întotdeauna să pună cafeaua în frigider, dar vă rog să nu o faceți. "

Cele mai bune canistre de sticlă

Bormioli Rocco Fido Square Jar

Longo îi place și aceste versiuni Bormioli Rocco realizate de italieni, cu albastru accentuare. "Ei dețin o cantitate bună de cafea sau ceai, și au o garnitură de cauciuc înlocuibilă, precum și o cusătură de sus pentru ao menține strânsă", spune Longo. "Deși sunt sticlă clară, sunt borcane pătrate bine făcute, cu muchii rotunjite. Ei fac o versiune clară, dar capacul albastru are o frumusețe estetică, o revenire în trecut. "

Bormioli Rocco Fido Piatra de calcat Label Jar

De asemenea, din Bormioli: aceste borcane sigilate, cu etichete de tablă.

Kilner Universal Jar Jar

Unii dintre clienții Longo se bucură de această versiune Kilner, care, asemenea borcanelor Bormioli, nu sunt destinate expres (sau exclusiv) pentru cafea. "La fel ca borcanul ceramic, are o sigiliu permanent de silicon pentru prospețime, iar capacul se potrivește perfect fără cleme sau accesorii, deși este un geam clar. Corpul său rotund face o piesă de joc distractivă. "

Pregătiți Evak Fresh Saver Canister

Todd Chatterton, sommelierul de la Vaucluse și Osteria Morini și un entuziast de cafea, este un mare fan al acestor stiluri de sticlă prepara Evak, care "sunt foarte bune la limitarea cantității de aer din recipient și sunt foarte simple și foarte ușor de utilizat pentru a curăța ", entuziasmează el. "Cheia pentru ceea ce face acest container cel mai bun este faptul că containerul în sine este reglabil", spune Chatterton. "Dacă aveți doar câteva fasole rămase, plunjerul poate merge până la capăt, păstrând fasolea proaspătă ca și cum ar fi într-un recipient umplut. Deși sunt sticlă, sunt foarte rezistente și arată foarte bine. "

Cea mai bună cafea pentru a merge fără canistre

Onyx cafea de cafea cafea prăjită întregi

"În multe cazuri, cel mai bun loc pentru a stoca boabele de cafea este în punga în care au venit", spune Easto. "Cei care folosesc rotistele de specialitate sunt concepuți pentru a menține oxigenul, umiditatea, care degradează cafeaua". Căutați pungi de cafea care sunt complet opace și căptușite, spre deosebire de hârtia kraft obișnuită. Un alt detaliu important: "o supapă de degazare, care arată ca un buton de burtă puțin lângă mijlocul sacului, care vă permite să stoarceți aerul fără a lăsa aerul înăuntru", spune Easto. "De asemenea, îmi plac stilurile mai noi care au închideri cu fermoar în loc de legăturile de tablă." Easto este un fan al "o mare cafea și o saci mari".

Intelligentsia Bean Cafea

Bailey Manson, manager de programe educaționale și de servicii de la Intelligentsia Coffee, imploră de fapt clienții să utilizeze ambalajul original în locul unui canistru. "Cel mai bun lucru pentru tine de a vă păstra cafeaua este punga pe care o primim de la noi. Pungile noastre sunt din metal și păstrează prospețimea ca nebunia ", spune Manson. "Ei au o supapă cu sens unic - da, la fel ca orice altă pungă de cafea - care eliberează CO2 și nu lasă oxigenul să intre. Ei stau drept cu ușurință. Ele sunt etichetate, astfel încât să nu pierdeți niciodată ce este cafeaua și când a fost prăjită ".