cel mai bun. într-adevăr.

Care sunt cele mai bune pungi Duffel pentru călătorie?

Anonim

Mai mic decât o valiză, mai mare decât o tote, duffelul clasic este un transportor de dimensiuni perfecte pentru un weekend lung. Verificați-vă la o platformă de tren plină de locuitori care locuiesc în oraș într-o vineri după-amiază și veți vedea toate soiurile de duffels - de la pungi de ceară ceruită, care revin la rădăcinile militare ale stilului până la versiuni luxoase în piele de butoaie. Pentru a descoperi cele mai bune pungi de duffel de călătorie, am cerut călătorilor frecvenți - inclusiv scriitori, fotografi și executanți hoteli - să-și recomande favoritele și apoi să caute mai multe pungi care să corespundă cerințelor experților într-o gamă de stiluri și puncte de preț .

Cele mai bune saci de duffel din tesatura

Patagonia Negru Hole 60L Duffel

Sacul de duffel "gaura neagră" trăiește până la numele său pentru scriitorul de călătorie și fotograful Michaela Trimble, care a făcut-o în întreaga lume, cel mai recent în Botswana, Zimbabwe, Zambia și Madagascar. "Se potrivește cu tot ce-mi trebuie pentru o excursie de aproape două luni cu spațiu de rezervă", a spus ea, "iar abia s-a întors cu o zgârietură." Stofa laminată și stratul hidrofug protejează sacul de elementele și orice daune pot apărea în tranzit, păstrându-l ușor (sub trei kilograme). Trimble îi place, de asemenea, că "vine cu curele cusute, astfel încât să poată fi purtată ușor și confortabil ca un rucsac".

Yeti Panga Airtip impermeabil impermeabil Duffel Bag

O altă geantă sport de duffel, aceasta din partea fabricanților frigiderului nostru preferat, poate fi purtată și ca rucsac și este fabricată din nailon gros, laminat, care va rezista la manipularea bagajelor. Este, de asemenea, complet rezistent la apă - fermoarul se strecoară în docuri închise - deci nu este nevoie să vă temeți de o furtună sau un teren umed care vă distruge îmbrăcămintea sau uneltele.

Tabăra de bază nordică Campă mare de sac Duffel

Partea inferioară a acestui sac de duffel spațios și robust este construită din "nailon balistic" - inițial dezvoltat în timpul celui de-al doilea război mondial pentru a proteja soldații de resturile explozive - astfel încât probabil să vă descurcați în weekend-ul de pe plajă.

Longchamp Boxford Big Bag Duffel

"Caut o pungă care să poată sta pe partea superioară a călătoriei mele, să se potrivească multor articole și să fie ușor de păstrat atunci când nu sunt folosite", a declarat Daniela Velasco, director de creație al revistelor Drift și Ambrosia. Îi plac jucăriile de la Lechia de la Longchamp, deoarece poartă camera, laptopul, încărcătoarele și multe altele și sunt rezistente la apă, așa că nu trebuie să-și facă griji că ploaia dăunează echipamentului scump. Această versiune duffel este fabricată din același nylon durabil și se potrivește cu tot ceea ce veți avea nevoie pentru câteva zile.

Everlane Twill Weekender

Pentru mai puțin de 100 $, nu poți merge prost cu un duffel raționalizat de la Everlane. Este la modă, fără a fi agitat, iar bumbacul exterior exterior poate lua ceva uzură. Picioarele metalice sunt o atingere drăguță pentru păstrarea sacului pe suprafețe murdare.

Cele mai bune pungi din piele de duffel

Hardgraft colectat Geantă de umăr

Atunci când dorește o opțiune mai lustruită, Velasco împachetează punga Hardgraft din piele. "De asemenea, este așezat pe partea superioară a unui purtător de buzunar, fermoarul se deschide până la capăt și este bine pentru weekend-uri lungi, când acesta este singurul sac care trebuie purtat", a spus ea.

Acest lucru este Ground Voyager 2 Bag

Fotograful Nicole Franzen iubește sacul Voyager 2, care se remarcă atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. "Îmi plac buzunarele bune pentru organizare și tind să meargă piele și negru pentru că este fără efort, merge cu ceva și se îmbătrânește bine", a spus ea. Fabricat din piele italiană moale, această geantă elegantă are un buzunar frontal cu compartimente pentru stocarea telefonului, pașaportului, pixurilor, funiilor și a altor obiecte pe care doriți să le aveți ușor accesibile - și chiar mai multe buzunare în interior.

Ted Baker. Ragmar Palmelato din piele

Dacă nu căutați să scăpați 1.000 $ sau mai mult pe o geantă de duffel, această bumbacă de piele de la Ted Baker, cu o curea de umăr detașabilă, este în prezent disponibilă în culori care se vor distinge de paleta obișnuită a caruselului de bagaje.

Timberland Tuckerman din piele Duffel

Stylingul baril clasic, piele natural distrusă și hardware-ul de alamă de pe această sub-$ 300 Timberland duffel fac să pară mult mai scumpe.

Cele mai bune pungi cu rotile cu rotile

Tortul cu rola din sârmă de la nord

Un sac de duffel complet încărcat poate fi o povară grea pentru a purta, dar o pungă cu roți își ia greutatea de pe umeri. Ben Pundole, fondator și redactor-șef al site-ului de revizuire a hotelului, Life Life și vicepreședinte al experienței de brand la ediția Hotels Hotels, are încredere în duffelul său din North Face pentru o perioadă lungă de timp de călătorie frecventă. "Este preferatul meu pentru că este indestructibil", a spus el. "Rezistent la apă, durabil și mai ales praf". Geanta de 36 inch trebuie verificată pe zboruri, dar este disponibilă și o versiune cu mărime mare, care include și o mulțime de buzunare exterioare utile.

Herschel de aprovizionare Co Rolling Rolling-On

Ne place de asemenea această sacă de duffel similară, mai accesibilă, de la Herschel Supply Co. Materialul tehnic este ușor de curățat și construit pentru călătorii accidentale.

Bric de X-Bag 21-inch Rolling Carry-On Duffel Bag

Accentele din piele îmbracă această geantă cu roți, dar țesătura rezistentă la apă și mai multe buzunare interioare și exterioare o fac funcțională.

Filson Small Rolling Duffel Bag

O opțiune frumoasă, de înaltă calitate, această geantă de duș Filson are un geamăn exterior din bumbac tratat cu ceară de parafină pentru respingerea apei și întărit cu curele din piele robuste.