recomandată de experți

Care sunt cele mai bune creioane pentru elevi?

Anonim

Încărcarea înapoi la școală înseamnă încărcarea coșului dvs. cu cărucioare, stilouri, cartofi colorați și, probabil, cel mai important, creioane. Indiferent dacă vă pregătiți puțin pentru prima zi de școală sau pentru a vă pune la dispoziție un consumator pentru o școală superioară, este posibil ca creionul să fie pe lista dvs. Dar, cu zeci de opțiuni, navigarea pe culoarul creionului pentru a găsi cele mai bune pentru nevoile dvs. poate ajunge să vă simțiți ca temele.

Am întrebat patru profesioniști creion - Caroline Weaver, proprietar al CW Pencil Enterprise; Jaylon Hicks, agent de vânzări la Bunuri pentru studiu; Nick Sese, manager de e-commerce la Pencils.com; și Johnny Gamber, editor al creionului Pencil Revolution și co-gazdă a podcast-ului Erasable cu tema creionului, pentru a recomanda creioane pentru toată lumea de la copiii pre-K care își învață scrisorile la studenții care se ocupă de matematică la nivel înalt.

Cele mai bune creioane pentru scriitori noi

Dixon Ticonderoga Primul meu Ticonderoga Dimensiune primară # 2 Creion pentru începători, 12-Count

Copiii mici care învață să scrie scrisori și cuvinte beneficiază de creioane ușor de utilizat, făcute cu nevoile lor în minte. "Micile mâini tind să aibă un timp mai ușor cu creioane cu diametru mai mare, deoarece acestea sunt mai ușor de prins cu degetele mici care sunt mai puțin calificate la abilitățile motorii fine", spune Gamber. "Mai mult decât atât, creionul începător are adesea grafit moale pentru a împiedica copiii să dezvolte obiceiul dureros de a împinge creionul prea tare". El recomandă căutarea unui "creion de grăsime" ușor de prins, cum ar fi "Primul meu Ticonderoga" are un nucleu moale și un șurub surprinzător de bun ". Un alt creion pe care-l place este Carul Mare din Moon Products pe bază de Tennessee, despre care Weaver spune că își amintește foarte mult despre utilizarea în grădiniță.

Faber-Castell Grip Jumbo Pencil, 12-Count

Creionul triunghiular încurajează de asemenea o aderență adecvată, iar acest lucru de la compania germană Faber-Castell a ridicat nuburile pentru a preveni alunecarea. Gamber spune că este preferatul actual al copilului său. Sese este, de asemenea, un fan de creioane de dimensiuni mari pentru copiii care învață să scrie. "Mărimea face ca astfel încât degetele lor să nu fie atât de comprimate când se scrie, și pare să o facă mai confortabil în etapele de învățare timpurie", spune el.

Instructorul general al elevului No Roll Jumbo, 12-Pack

Forma hexagonală a acestor creioane este foarte potrivită pentru mâinile mici. "Sunt minunate pentru ca tinerii studenți să practice să dețină un creion", spune Sese.

Cele mai bune creioane pentru elevi de școală elementară

Dixon Ticonderoga creioane de grafit din lemn, 48-Count

Deoarece colegii de clasă pot fi duri pe creionul lor (gândiți-vă că sunt șterși și le mestecați bine), Gamber spune că creioanele pentru acest grup de vârstă ar trebui să fie "echilibrul corect de valoare și o calitate constantă". Îi plac creioanele Dixon Ticonderoga ca lemnul lor de cedru carcasa este ușor de ascuțit, iar radiatoarele sunt robuste și fiabile. Hicks spune că acest creion versatil nr. 2 este un must-have pentru studenți, deoarece este "suficient de întunecat să se înregistreze pe un scantron sau în timpul testelor standardizate". În plus, spune ceva la școală ca un pachet de Ticonderogas proaspăt ascuțit?

Palomino ForestChoice, 36 de ani

Weaver recunoaște că durabilitatea trebuie să fie un factor important atunci când cumpără creioane pentru această grupă de vârstă. "Creionul trebuie să poată rezista la o ascuțire prea mare, la o greutate mare și la o radieră bună, deși copiii tind să-i mutileze oricum", spune ea. Pentru copiii care își poartă rapid creionul, îi place aceste creioane accesibile din lemn durabil recoltat prin practici ecologice responsabile. Sese adaugă că ForestChoice este "un creion de înaltă calitate, care se înțepenește cu ușurință și cu ușurință." Un set de 12 creioane colorate este disponibil și în cazul în care lista copiilor dvs. de la școală îl cheamă.

Scrieți Dudes Statele Unite ale Americii Aur natural Lemn presărat # 2 creioane, 12-Pack

Desi sunt putin mai scumpe decat creierul Ticonderogas, Gamber spune ca isi trimite elevul de clasa a treia la scoala cu US Yellow Gold No. 2 pentru ca "miezurile lor de grafit sunt mai liniste, mai inchise si mai coerente".

Cele mai bune creioane pentru elevi de mijloc și liceu

Stadtler Norica # 2 HB creioane din lemn negru, 36-Pack

În timp ce colegii elementari folosesc adesea creioane dintr-un cabinet de clasă comună, odată ce copiii l-au lovit la școală, ei vor folosi propriile creioane și ar putea dori unii care sunt unici și eleganti. Gamber spune că este momentul să "faceți upgrade la ceva mai sofisticat decât un creion galben standard, cum ar fi Staedtler Norica". În negru, Norica are un aer de eleganță liniștită. Pentru o altă opțiune elegantă, totul negru, Weaver îi place creionul Element 2 de la marca daneză Viking.

Palomino de aur de culoare portocalie # 2 creioane, 36-Pack

Aceste creioane luminos-portocalii cu radiere albastre contrastante se vor evidenția cu siguranță printre primii-galben nr. 2. Gamber spune că sunt un favorit al co-gazdei sale, podcast, Andy Welfle, fondatorul blogului creionului Woodclinched. Pentru copiii mai mici, Sese îi place versiunea jumbo a Ursului de Aur.

General Creion Compania Cedar Pointe # 2 Pencil, 12-Pack

Gamber numește creionul Cedar Pointe, terminat în mod natural în cedru neimpozitat, "fermecător" pentru extrageul vag de franceză E în nume. În ciuda subtilităților europene, Cedar Pointe este tot american. A fost făcută în Jersey City din California de cedru de către General Pencil Company, una dintre puținele mărci care continuă să producă creioane în Statele Unite. De asemenea, au făcut lista celor mai bune creioane pentru școala secundară a lui Sese.

Cele mai bune creioane mecanice pentru elevi

Rotund Rapid Pro creion mecanic, 0, 7 mm, argint crom

O minune a ingineriei germane, Rotring este alegerea lui Hicks pentru studenții care caută un creion mecanic. "Are o contragreutate bună, astfel încât atunci când desenezi sau scrii, se poate echilibra ușor și confortabil", spune el. Există, de asemenea, un subansamblu construit sub cap.

Tombow Mono Grafice Zero Creion mecanic

Pentru Hicks, creionul mecanic Tombow este un standout din cauza radiației sale răsucite - rareori văzute pe creioane. "Erupțiile de răsucire sunt foarte lungi", spune el. "Acest lucru este foarte util pentru persoanele care au o mulțime de locuri de muncă de ștergere de făcut". Eraserul este, de asemenea, extra-subțire, astfel încât elevii pot corecta greșelile fără a deranja restul muncii lor.

Cele mai bune creioane pentru cursurile de matematică și științe

Dixon Ticonderoga Wood-Cased # 4 creioane extra-greu, caseta de 12

Dacă studenții fac o mulțime de rezolvări de probleme pe hârtie și calcule, experții spun că ar trebui să privească dincolo de creionul standard nr. 2 la clasele mai grele. "Aveți nevoie de un creion care să dețină un punct ascuțit cât mai mult posibil, astfel încât să puteți scrie detalii mici și nu trebuie să vă ascuțiți des", spune Weaver. Gamber îi plac creioanele mai grele pentru acest lucru deoarece "necesită mult mai puțin ascuțire decât creioanele mai moi, fac linii mai ușor șterse și care sunt mai greu de murdarit sau smudge" Creioane mai grele - cu un rating H mai mare ca acestea Nr. 4 creioane - au o proporție mai mare de lut la grafit și fac linii mai ușoare, mai puțin murdare, care sunt mai ușor de decodat pentru profesorii de matematică.

Viarco Desenho 250 Pencil - H

Două note mai grele decât numărul 2, Weaver îi place acest creion portughez, care este "încă întunecat, deloc murdar și are o păstrare uimitoare a punctului". Este, de asemenea, o lovitură în rândul leftilor care sunt mai predispuși să smulgă dacă fac probleme matematice sau note.

Palomino Blackwing 602 creioane, 12-Pack

Un "creion de stare", dacă ar fi existat vreodată unul, și creionul editorului orașului New York Magazine, Christopher Bonanos, Blackwing a devenit mai popular atunci când a fost întrerupt în 1998. Cumpărătorii Blackwing au ascuns cutii și au scos prețurile pe eBay până când Palomino a înviat creionul în 2010. "Pentru o mulțime de scriere și rezolvare de probleme, Blackwings sunt minunate deoarece grafitul este atât de moale încât nu aveți nevoie de prea multă presiune atunci când scrieți", spune Sese. Hicks îi place Blackwing datorită designului unic, înlocuitor, care este excelent pentru studenți.

Cele mai bune creioane pentru clasele de artă

Staedtler Mars Lumograph Set de creioane grafit, set de 12

În comparație cu creionul dur preferat de ingineri și arhitecți care sunt cei mai buni pentru lucrarea matematică, creioanele mai moi - cu un raport mai mare de grafit cu argila - sunt preferate de către artiști, pentru că dau mărci mai întunecate fără prea multă presiune și pot fi folosite pentru umbrire. Hicks spune că a crescut cu desenele cu creioane Lumens din Staedtler Marte și apreciază că duritatea lor este etichetă în mod consecvent. "Este bine sa aveti un set de creioane care sa acopere intregul spectru de nuante", spune el. Acest set Staedtler variază de la un creion dur, fin cu 4H, până la un negru moale 6B. (Cu cât este mai mare gradul H, cu atât este mai greu creionul, cu atât este mai mare ratingul B, cu atât va fi mai moale și mai îndrăzneț).

Faber-Castell 9000 Set de creion pentru grafit, set de 12

Un alt set de creioane cu duritate variată pentru schițare și umbrire, acest set din seria Faber-Castell 9000, alegerea lui Gamber pentru artiști, merge până la 8B.