recomandată de experți

Care sunt cele mai bune produse care corectează postura?

Anonim

Înainte de gâtul tehnic, era o coloană de cusut.

Între privirile la monitoare și înclinarea la telefoanele mobile, cei mai mulți lucrători de birou moderni ajung să aibă o anumită poziție proastă. Jockey-ul tipic - umerii ascunși în față, gâtul care iese ca o broască țestoasă - provoacă dureri musculare și articulare, a fost legat de migrene și digestie rea și nu pleacă. "Postura este o problemă înrăutățitoare", spune Jan Lefkowitz, un chiropractician la New York's Body in Balance Chiropractic. "Am observat că oamenii mai tineri suferă mult mai mult dureri de spate și dureri de gât decât au obișnuit și simt că este de la faptul că timpul de ecran începe la o vârstă mult mai devreme decât a făcut pentru generațiile mai în vârstă.

Presupunând că nu poți schimba orele petrecute la birou în fiecare zi, am decis să analizăm alte metode pentru a te simți mai bine. Pauzele mici sunt un început evident, dar combinarea lor cu accesorii de birou, perne și echipamente de exerciții menite să vă îmbunătățească postura în timp ce sunteți blocat în șezut poate avea un efect uriaș asupra durerilor și durerilor. Mai jos, trei experți își împărtășesc recomandările pentru produse de economisire a picioarelor pentru acasă și birou.

Cele mai bune produse de corectare a posturii pentru birou

Storcătorul de birou cu rază de acțiune de la Varidesk

"Ședința pentru perioade lungi de timp în fața calculatorului poate provoca dureri de spate și gât semnificative", spune chiropracticianul David Perna de la Back & Body Medical. Din fericire, există modalități de a face configurarea biroului dvs. mai ergonomică. Perna spune: "Poziția în picioare dă adesea mai puțină stres pe spatele inferior și ajută o persoană să ajungă la o poziție mai dreaptă". Pentru a adăuga mai mult timp în picioare în timpul tău, Lefkowitz îi place lui Varidesk care comută cu ușurință între înălțimea așezată și cea în picioare.

Casa Pura Anti oboseală Mat

Atunci când mergem pe traseul stand-desk, Lefkowitz spune că investind într-un covor anti-oboseală "merită banii în plus", deoarece "ajută la perna și ia stresul în afara articulațiilor genunchiului și înapoi când stau pe perioade lungi".

Monitorul AmazonBasics ajustabil

Ambii chiropractici recomanda folosirea monitorilor in timp ce stati jos. "Când vorbesc cu oamenii despre o ergonomie adecvată, primul lucru pe care îi întreb este cât este înălțimea ecranului computerului", spune Perna. "De obicei, vreau să auzit că partea de sus a ecranului este la doi centimetri deasupra nivelului ochilor". Cele mai multe ecrane ale lucrătorilor de birou sunt prea mici, ceea ce duce la tulpina gâtului. Un înălțime reglabilă vă permite să găsiți această înălțime la dreapta.

Suportul pentru documente pentru monitorul 3M

Dacă lucrarea dvs. vă cere să priviți în sus și în jos între ecran și hârtii de pe birou, Lefkowitz recomandă un clip de monitor pentru a "reduce mișcările capului și ale ochilor atunci când lucrează la computerul dvs." Păstrarea totul la nivelul ochilor se reduce pe postura de perturbare mișcări.

Poziție ușoară a suportului spate lombar

"Pernele de sprijin lombar sunt, de asemenea, foarte importante", spune Lefkowitz. "Menținerea curbei naturale interioare a spatelui tău inferior - regiunea lombară - va îmbunătăți în mod natural poziția gâtului tău". Scriitorul Maureen O'Connor ia spus Strat că iubește modul în care acest sprijin lombar îi oferă "un bland blând de a sta drept și pot fi lipite pe scaunul la alegere. "Și într-o pungă, instructorul de yoga, Rachel Potasznik, fondatorul BetterBodyLab și practicianul certificat al metodei Feldenkrais de conștientizare a circulației și de prevenire a vătămărilor, spune că o pernă sau un prosop vă pot da spatele sprijinul de care aveți nevoie.

Suport pentru picioare Econo High, compact, portabil

Pentru cei dintre noi cu picioare mai scurte, ședința zilnică este chiar mai dăunătoare. "Dacă picioarele dvs. nu ajung destul de bine la pământ confortabil atunci când vă așezați, aceasta poate agrava postura și poate provoca dureri de spate", spune Lefkowitz. Potasznik este de acord că este important să "ai ceva care să-ți permită picioarele să se odihnească confortabil pe podea", ca și acest suport portabil, pliabil. Cu un panou glisant pentru o suprafață reglabilă, acesta poate fi de asemenea suficient de mic pentru a se potrivi în spații strâmte, cum ar fi sub scaunul avionului.

Cele mai bune produse de corectare a posturii pentru casă

Rolă de spumă standard DTP cu rol de rotație OPTP

Cilindri de spumă nu sunt doar pentru masajul musculaturii dureroase. Lefkowitz spune: "Un cilindru de spumă poate fi cel mai bun prieten al tău pentru fixarea posturii." El recomandă așezarea cilindrului de spumare perpendicular pe corpul tău și rostogolirea spatelui. "Gândiți-vă la ceea ce arătați în mijlocul și la partea superioară a spatelui atunci când vă alăturați și în esență faceți exact opusul cu această întindere", spune el. Dacă sunteți obișnuiți cu o rolă foarte rigidă, încercați una ca aceasta, care este puțin mai moale și va fi mai confortabilă în această poziție.

Seturile de bandă de rezistență TheraBand

Un alt element împrumutat de la strategia sala de sport pentru a ajuta postura. Perna spune că exercițiile de bandă de rezistență funcționează activând mușchii care au tendința de a slăbi atunci când se hrănesc. Anumite întinderi îmbunătățesc, de asemenea, propriocepția sau conștientizarea corpului în spațiu, despre care spune că "vă permite să păstrați o poziție mai bună în timpul zilei". Perna își demonstrează mișcările recomandate și forma adecvată în acest videoclip.

NeckPillow de Tempur-Pedic

În plus față de ameliorarea durerilor gâtului și a spatelui, o pernă care încurajează alinierea corectă a coloanei vertebrale afectează în mod pozitiv postura dumneavoastră în timpul zilei. "O pernă mai densă ca Tempur-Pedic poate ajuta o persoană să-și revadă poziția corectă a capului și gâtului în timpul somnului", spune Perna. Țineți minte, totuși, că deoarece perna se întinde pe mușchii care pot fi strânși la cei cu postură proastă, poate dura câteva nopți pentru a se adapta la somn cu ea.

Chirflow Pillow

Pentru o experiență personalizată de dormit, fermitatea acestei perne umplută cu apă poate fi ajustată prin adăugarea sau îndepărtarea apei. Perna foloseste o tehnologie dovedita clinic ca reduce durerea si imbunatateste calitatea somnului si este alegerea lui Lefkowitz pentru sprijinirea gatului in timpul somnului. "Apa va oferi suport și, în mod natural, va umple spațiul curbei gâtului", spune el.

Cel mai bun produs de corectare a posturii pentru călătorii

Upright Go Pregătire și Corrector

În timp ce există o mulțime de corzi și corectori de poziție pe piață pentru a purta în mișcare, chiropracticienii cu care am vorbit nu se recomandă să se bazeze pe unul. "Fortarea corpului tau sa aiba o pozitie buna prin purtarea unei bretele poate duce la mai multa slabiciune musculara pe masura ce devii dependenta de ea", spune Lefkowitz. O tehnologie alternativă, Upright Go este un senzor mic purtat pe spate, legat de o aplicație care vă va avertiza când trebuie să vă ajustați poziția și vă urmărește postura pe tot parcursul zilei, oriunde v-ați afla. Perna spune că dispozitivul este preferabil unei bretele pentru că "creează o utilizare activă pentru a obține rezultatele, făcând de fapt persoana să se îmbunătățească".