cel mai bun. într-adevăr.

Care sunt cele mai bune scurte pentru femei?

Anonim

Scurturile sunt polarizate. Da, sunt o bază de vară. Dar nu, nu toată lumea crede că arată bine în ele. Teama de la picioarele de cămilă și degetele constante deoparte, scurgerile sunt necesare într-o zi fierbinte, umedă de vară. Iar ele pot fi versatile: o pereche de cuiburi Levi, care bate-up, reuseste mereu sa arate cool, in timp ce un stil fantezist cu talie mare poate fi la fel de lustruit ca o fusta A sau de creion - cu mai putina chinuire a coapsei. Și asta nici nu contează pantaloni scurți de mers pe jos și alte persoane între ele.

Am trecut recent adânc pe trendul revigorant al Bermudelor, așa că pentru cei pe care îi vom conduce aici. Pentru toate celelalte pantaloni scurți, am cerut o mulțime de editori de stil despre favoritele lor, apoi am comparat-le pe cele cu unele look-alikes.

Cele mai bune pantaloni scurți cu talie mare

Bratul de bumbac scurt

Anna Gray, scriitoare, editor și creator al Lucrurilor pe care le-aș cumpăra dacă nu aveam să plătesc buletinul de închiriere, deține doar o pereche de pantaloni scurți: o versiune cutoff a popularului pantaloni Sailor de la Jesse Kamm. Acestea au aceleași butoane și talie ca Sailor, plus o manetă dublă opțională care poate fi rotită pentru o lungime mai mică. "Aceștia se îmbrățișează la fel ca ediția cu picior. În termeni mai puțin descriptivi, ei fac ca fundul meu să arate drăguț ", spune Grey. "O cămașă îndoită în față, poate havaiană, cu aceste pantaloni scurți este un aspect foarte interesant." Deoarece Kamms nu sunt disponibile pe scară largă în acest sezon, vă vom îndrepta spre pantalonii scurți de înotătoare Everlane, care arată aproape identic cu Kamms și vin în armată verde, galben, alb, negru și acest portocaliu mandarin.

Pantaloni scurți din bumbac Masscob High-Rise

Aceste pantaloni scurți din bumbac-gabardină de către Masscob au o structură chinolică similară, într-un material similar, ușor.

Sanctuary Field Shorts

Sau pentru un aspect artistic în studio, vopsite în picioare, aceste pantaloni în stil chino de Sanctuary imită ridicarea înaltă a Kamms.

Foto: Drepturi de autor: Jeremy Maz 2017

Jesse Kamm Cut Offs

Și dacă vrei doar naibii Kamms: Sunt încă disponibili în această culoare albă clară numită "sare".

Cele mai bune pantaloni din denim cu talie mare

Pantofi de înaltă calitate pentru copii Denim

Un cap de vară pentru Elana Fishman, editor de stil la "Page Six", este acest stil Madewell. "Trupul meu respinge fizic orice îmbrăcăminte care nu este talie mare, astfel că aceste pantaloni scurți pentru bomboane denim sunt vesela mea de vară." Cu o creștere de aproape 11 inci, mi-au lovit aproape buricul - am un trunchi foarte lung - și ei au doar o atingere de întindere, ceea ce înseamnă că poți să stai în ele fără să sufocați. "Ea le are în negru, dar și sămânăm albastrul stins al acestei perechi.

Foto: 18-04-23 rozagough AM1 B6 robstebler W

Agolde Parker Vintage Cut-Off scurt

Dacă preferați cutoff-ul să fie aproape de boob-pășunat, această pereche foarte agresat Agolde are o creștere de 12, 25-inch că Caroline Maguire, director de moda la Shopbop, jură pe. "Îmi place un denim foarte mare talie scurtă. Cu cât crește mai mult, cu atât mai bine ", spune Maguire. Ea le împerechează cu totul, de la un teu la un vârf de cultură, sau pentru un aspect de afirmație, o rochie cu nasture, stratificată deasupra și îndoită pe jumătate în pantaloni scurți.

Denimul scurt

Din nou, nu putem să ne recomandăm, de asemenea, să recomandăm pantaloni scurți de tricotat denim.

Paige High Rise Sarah Short

Paige face, de asemenea, o pereche excelentă de pantaloni scurți denim (spălată în denim alb sau denim albastru).

Cele mai bune pantaloni scurți cu talie mare

Versace Silk-Crepe Shorts

"Aceste pantaloni scurți cu talie înaltă sunt potriviți pentru lucru, dar totuși arata profesional și lustruit în timpul căldurii de vară", spune Chriselle Lim, antreprenor și fondator al CINCstudios. Pereche cu un buzunar alb și crocant și pompe, sugerează Lim. De asemenea, ea și-a proiectat recent pantaloni scurți (cu JOA și Shopbop), denumiți pantaloni scurți de hârtie. "Îmi plac, de asemenea, volanele elegante și jucăușoare, plus talia extra-înaltă este super măgulitoare", spune Lim.

Renovarea urbana reface bumbacul de inalta inaltime

Deși puțin mai scurte decât cele lungi pe care le poartă, acestea au o senzație foarte bună de Sloane-de- Ferris Bueller .

Derek Lam 10 Crosby

Aceste pantaloni scurți de vânzare Derek Lam au o atmosferă grozavă de la Great Gatsby .

Pantaloni scurți cu talie înaltă

Dar ne place și aceste pantaloni scurți, la un preț mult mai accesibil.

Înaltă talie scurtă

Aceste pantaloni foarte drăguți, foarte dulci, Diane von Furstenberg, din crossover-ul Abel ar lucra cu ușurință în birou sau în week-end.

Cele mai bune pantaloni scurți

501 Pantofi Echo Park

Levi's nu poate fi cu adevărat bătut în această categorie. Maria Dueñas-Jacobs, director de dezvoltare a mărcii la Stitch Fix, îi place să ajungă din magazinul de epocă "Ceea ce se întâmplă în jur", pentru că le adaptează cu exactitate. Dar căutarea unor jorturi excelente este în curs de desfășurare: "Ca blugi, nu mă pot ajunge niciodată sau nu mai pot căuta următorii pantaloni scurți de denim", spune ea. Există nenumărate stiluri de vânzare la primăvară.

Wedgie Fit Shorts

Wedgie Fit jean, transformat într-un scurt.

Splendid X Margherita Amore Denim Cutoff Scurt

Sau încercați o pereche jucăușă într-o spălare ultravioletă, cu bucle răsucite, broderii colorate și un buzunar spate scos, ca și această pereche recomandată de Karla Martinez de Salas, redactor-șef al Vogue Mexico . "Îmi port toată vara; la plajă, cel puțin, deoarece Mexicul nu este într-adevăr un oraș scurt. "Ea adaugă:" Acestea se potrivesc bine și le puteți îmbrăca în sus sau în jos ".

Cut-off-urile

Pentru un stil de înălțime care are o anumită flexibilitate și este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni, luați în considerare această pereche de cutoff-uri de la marca americană "Good American", denumirile lui Khloé Kardashian, sugerează Katie Sturino, fondator al stilului 12ish, -12-la-18 moda. "Ele se întind, dar nu arată ca și cum s-au întins, știți?" Sturino recomandă dimensionarea cu acestea ", dar îmi place că acoperă o gamă de dimensiuni inclusive", subliniază ea. "Americanul bun este primul brand care permite fetelor de dimensiuni suplimentare să participe la unele stiluri clasice de cutoff de vară; este prima dată când am avut cuiburi denim "cool". "

Cele mai bune pantaloni sport atletici

Urmăriți pantaloni scurți

Fustele sunt mult mai preferabile de Michelle Lee, redactorul-sef al Allure, "deci, daca voi fi in scurt, vreau confortabil", spune Lee. "Acestea sunt fleece moi cu o talie elastica, dar totuși destul de drăguț pentru a arăta că ai făcut ceva efort". Strivirea retro-tingă este o ușoară trecere în revistă a unor pantaloni scurți ușor accesibili la modelele locale ale lui Modell sau Dick. "Am cumpărat acele pantaloni scurți de gimnastică generice, ieftine, instituționale, de la magazinele de articole sportive, care nu sunt rele, dar îmi place foarte mult banda din anii '70".

John Galt Side Stripe Shorts

O gamă completă de dimensiuni nu sunt disponibile în pantaloni scurți preferați de Lee, dar aceste pantaloni scurți John Galt sunt în mod similar retro și striviți.

Cosabella Bari Shorts

Iar aceste pantaloni scurți de la Cosabella de vânzare au o sală de gimnastică confortabilă, de epocă - scurtă pentru ei.

Pantaloni Hudson

Vocile în aer liber - întotdeauna o capsă pentru atleticwear pe care o poți purta și la o cafenea - își face blocurile colorate Hudson Shorts într-o serie de palete de culori pastelate.

Pebble High-Rise Run Short

Sau pentru o spontană sportivă, suntem mari fani ai îmbrăcămintei de antrenament de la Friendsfriend Collective.