inspecție apropiată

Care sunt cele mai bune căști wireless sub 150 USD?

Anonim

Pe măsură ce tehnologia prin cablu devine un lucru din trecut, suntem adânc în lumea căștilor Bluetooth. Acesta este cel de-al doilea dintr-o serie de posturi strategice în căutarea celor mai buni cane fără fir, pentru a oferi cadouri pentru cordoane în viața dvs. - am numit deja căștile noastre preferate pentru audiophiles și, în curând, vom numi cele mai bune plăcuțe pentru antrenament.

Dacă dețineți un iPhone de 3, 5 mm fără jack-uri audio, este esențial să investești într-un set decent de căști wireless. Chiar dacă nu dețineți cel mai recent iPhone, căștile wireless au câteva beneficii reale; nu veți observa niciodată până nu vă întoarceți la căștile cu fir cât de mult veți ajunge să manevrați corpul și obiectele voastre atât de ușor în jurul cablului.

Eu prefer foarte multă varietate de căști peste căști pentru tot, cu excepția activităților în care mă voi transpira: veți obține un sunet mai bun pentru preț și o pereche bună va egala orice brățară în blocarea zgomotului ambiental chiar dacă nici una nu se potrivește cu ce capace de anulare a zgomotului de înaltă calitate pot face). Principalul dezavantaj este că nu le puteți păstra în buzunar, dar în cazul meu consider că este un plus blând - am pierdut suficiente cârlige la un ciclu de spălare pentru a fi leveri de a cumpăra ceva suficient de mic încât să pot uita complet despre .

Având în vedere acest lucru, am găsit căștile JBL Everest 300 Wireless sunt cea mai bună valoare pentru banii dvs. Dintre cele patru căști pe care le-am testat (JBL Everest 300s, Sony Extra Bass MDR XB650-BT, Altec Lansing Evolution 2 și Jabra Move Wireless), JBL-urile au fost cel mai capabile să atace acul de a produce o gamă completă de sunet . În timp ce căștile Sony Extra Bass erau minunate când ascultați melodii de bas bass, acestea au sunat puțin noroi pe orice nu aveau bas, inclusiv lucruri ca podcast-uri. Pe de altă parte, JBL-urile mi-au dat încă o brumă de bas bine, nefolosită pe o pistă ca "Fantasy" de la The xx, dar au și tratat înaltele fine, dar delicate, ale albumului lui Max Richter Vivaldi Recomposed cu aplomb egal.

În al doilea rând, unul dintre lucrurile mai importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați căștile pentru uz cotidian: cât timp puteți să le purtați până când urechile dvs. vor fi rănite? Nu este o întrebare ușoară de a răspunde tuturor; urechea voastră externă este aproape la fel de unică pentru tine ca și ADN-ul tău și ceea ce este confortabil pentru mine și urechile mele ciudate poate fi dureros pentru cineva cu urechi diferite. Acestea fiind spuse, mi-am dat seama că pot purta JBL-urile pentru o zi plină de muncă, fără să-mi iau inelul de durere în jurul marginilor exterioare ale urechilor mele, chiar dacă îmi purtam ochelarii. Altec Lansing Evolution 2s au fost un pret excelent (doar 59 $), dar au stat extrem de ciudat pe urechi, ceea ce insemna ca de obicei am ajuns sa le iau dupa o ora sau cam asa ceva.

Unul dintre punctele de durere pentru căștile fără fir este durata de viață a bateriei - în cazul în care căștile nu au suc, trebuie fie să le conectați utilizând un cablu, fie să așteptați până când se încarcă din nou. JBL-urile au 20 de ore de viață a bateriei și o conservare mai inteligentă a energiei, ceea ce a însemnat că am reușit să le conectez puțin, când m-am întors acasă și niciodată nu-mi fac griji dacă ar fi alimentat. Mi-a plăcut foarte mult mișcările Jabra, dar cu doar opt ore de viață a bateriei și uitând să le pun în putere, am ieșit de mai multe ori cu o pereche de căști moarte și o navetă lungă în fața mea.

În cele din urmă, celălalt dezavantaj al căștilor wireless este faptul că recepția Bluetooth poate scăpa, mai ales când ieșiți afară. În interior, undele radio Bluetooth au o mulțime de lucruri pentru a ieși din telefon pentru a ajunge de la telefon la urechi; în aer liber, valurile nu trebuie și trebuie să treacă prin corpul umplut cu apă, care distorsionează undele radio. Cel mai important, JBL-urile au fost singurele căști care utilizează Bluetooth 4.1, ceea ce elimină interferența care se poate întâmpla între Bluetooth și telefoanele care utilizează conexiuni de date LTE sau 4G. În practică, acest lucru însemna că în timp ce fiecare alt set de căști pe care l-am testat a avut cel puțin câteva momente de cadere a sunetului cu totul, nu am experimentat niciodată acest lucru cu JBL-urile.

Căștile fără fir pot veni cu dureri de cap și tot nu este clar dacă restul lumii smartphone va urma conducerea Apple în eliminarea mufelor audio de 3, 5 mm. Cu toate acestea, sunetul, ergonomia, durata de viață a bateriei și recepția JBL-urilor elimină multe dintre aceste dureri de cap - și vă permit să ștergeți firele în proces. Și odată ce ai tăiat acele corzi, nu vei mai vrea să te întorci.

Căști JBL Everest 300 wireless

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ce ar trebui să-i dau un adoptor timpuriu?