cele mai bune pariuri

Care sunt cele mai bune papuci de lână?

Anonim

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Glerups Slip-On Slipper

Obiectivul: Găsiți cele mai bune papuci de unisex pentru a călca în jurul casei pe duminica de iarnă cu zăpadă. Ne-am concentrat pe lână, deoarece acționează ca un absorbant natural de apă pentru a menține picioarele fără sudură și pentru a preveni supraîncălzirea. Apoi am ales trei dintre cele mai populare opțiuni - Haflingerul german clasic, Glerups-urile proiectate în daneză și noul Mahabis - și l-au primit pe Hygge.

Verdictul: Glerupele au fost toate în jurul celor mai confortabile. Deși Glerups a fost înființată în 1993, această companie cu sediul în nordul Danemarcei a văzut recent o creștere a popularității (tendința în "pijama dressing" nu trebuie să fie rănită). În cazul în care Haflingerii au o cusătură obositoare pe mijloc, Glerups utilizează o singură bucată de lână care formează buzunarul cel mai strâns, atractiv și fără picior. Și în cazul în care Mahabi au o talpă interioară subțire, Glerups utilizează straturi duble groase de pâslă pentru plus de plus. În plus, talpa exterioară este o piele de vițel ușoară, suficient de durabilă pentru a purta până la lobby pentru a ridica corespondența.

* Acest articol apare în ediția din 23 ianuarie 2017 a New York Magazine.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Un homebody profesional pe cele mai bune papuci