strat explainer

Ce sunt prebioticele? Și am nevoie de ele?

Anonim

Există multe căi posibile către o piele mai bună, iar una dintre ele este prin intestin. Acest lucru "mănânci ceea ce mănânci" explică cel puțin parțial motivul pentru care, în ultimii ani, probioticele au crescut de la obscuritatea iaurtului Activia la popularitatea la egalitate cu frumusețea K. Probioticele - în principiu, bacteriile bune - pot ajuta la digestie, sănătatea vaginală (tampoanele probiotice sunt un lucru și un favorit Strategist), pielea, starea de spirit și așa mai departe, de aceea au devenit o componentă de bază pentru persoanele cu auto- rutine de îngrijire. Care ne aduce la cel mai nou val în sănătatea bacteriană: prebiotice.

Prebioții au ajuns pe scena de sănătate după probiotice, dar acest lucru este contraintuitiv pentru a le înțelege: După cum sugerează prefixul, prebioticele - în principiu, fibrele - ar trebui să existe ca o condiție pentru probiotice să înflorească. "Eu descriu un prebiotic ca hrană pentru gazon pentru membrii beneficii ai microbiotei în tractul gastro-intestinal", spune Bob Hutkins, un om de știință alimentar la Universitatea din Nebraska. "Nu există nici o îndoială că este un subiect fierbinte chiar acum. Dar a fost cald în lumea cercetării timp de 20 de ani. Și acum chiar vedeți lucruri despre rolul sănătății intestinului în lucruri pe care nici măcar nu le considerăm intestinale, cum ar fi alergiile, acuitatea mentală, reducerea stresului ".

Prebioticele sunt fibre găsite în alimente precum banane, praz și usturoi. (Oricine vorbiți va va spune mai întâi că aceste alimente sunt calea cea mai directă de a vă alimenta prebioticul.) Pe baza cercetărilor efectuate de oameni de știință ca Hutkins și colegii săi din Asociația științifică internațională pentru probiotice și prebiotice, există suficiente dovezi care să sugereze că unele organisme ale oamenilor pot beneficia mai bine de probiotice (găsite și în alimente reale cum ar fi iaurtul și varza) dacă le iau cu prebiotice.

Deci, promisiunea: Orice doriți din probiotice - digestia îmbunătățită, pielea mai clară, mai puține infecții cu drojdie - pot fi maximizate prin asocierea lor cu prebiotice. Dar, ca și în cazul îngrijirii pielii sau chiar al unei diete regulate, succesul cu prebiotice vine la cei care experimentează. O mulțime de medici îi va avertiza pe consumatori să nu cheltuiască bani pe ele până când nu sosesc studii clinice solide care să demonstreze eficacitatea probioticelor, prebioticelor și a altor suplimente. Dar mulți dintre noi nu au nevoie de studii clinice pentru a ști că dormim mai bine sau am avut mai puține dureri de stomac. Pentru oricine caută în prebiotice, Hutkins sfătuiește să caute capsule sau pulberi care se amestecă în smoală, cu etichete care conțin inulină (derivată din cicoare) sau FOS sau GOS (prescurtată pentru anumiți compuși chimici din fibre) prebiotice. Mulți dintre ei chiar vin ambalați cu probiotice. Nu există o regulă tare și rapidă care să explice de ce anumite fibre ajută anumite flori să înflorească, dar nu există nici un rău în dabbling. Chiar și medicii care se află în studiile clinice vă vor spune că este o chestiune de a vă asculta corpul.

Prebioticele care se găsesc sub formă de capsule

Produsul Nue Co. Skin + Prebiotic

Nue Co, o linie elegantă de suplimente cu accent pe includerea prebioticelor, amestecă inulina prebiotică, bazată pe cicoare, în capsulele Energy Food și Skin Food. Jules Miller a lansat Nue Co după ani de zile în care se ocupa de IBS cronică - nu "am mâncat doar o pizza întregă" IBS, spune ea, ci o condiție de balonare și oboseală care, în cele din urmă, a dus la ridicarea a trei dimensiuni de pantaloni. Doctorii au sfătuit să taie lapte, apoi zahăr și apoi grâu, dar în cele din urmă Miller a constatat că legumele crude au fost cele mai grele pentru sistemul ei și că un amestec de suplimente naturale de pre-și probiotice pulbere a slăbit maladiile ei. Aceasta include pulberea din fructul lucuma și baobab, care conține vitaminele C și E pentru o piele strălucitoare.

Produsul Nue Co. de presă alimente + prebiotice

Miller numeste Debloat un bun starter pentru oricine care, ca si fostul ei sine, are probleme de digestie. Acesta conține ghimbir, pentru a ajuta la calma stomacul, și turmeric, un anti-inflamator.

Nue Co Energy Food + Prebiotic

Alimentele energetice conțin un "amestec bogat în magneziu de maca, boabe goji și sfeclă roșie" pentru a vă menține la curent.

RMS Frumusețe în probiotic + prebiotic

RMS, una dintre primele branduri care încep să pună în aplicare machiajul fără chimicale "poți să mănânci", la fel ca acest marcator pe care scriitorul de frumusețe Rio Viera-Newton îi place, a lansat recent o combinație de capsule prebiotice-probiotice.

Sindromul feminin de sinteză zilnică

Semințele sunt cea mai nouă intrare în câmpul prebiotic-plus-probiotic. Lansat la începutul verii, Seed are două produse disponibile pentru moment: un sinbiotic (termenul folosit pentru pre- și probiotice) pentru corpurile masculine și unul pentru corpurile de sex feminin. Acestea includ 24 tulpini de bacterii care apar în mod natural, pe bază de plante, care au fost considerate sănătoase pentru intestin și corp, printre altele, de către Gregor Reid, președintele Comitetului Experților Organizației Mondiale a Sănătății al Organizației Națiunilor Unite privind probioticele. De asemenea, Karlie Kloss le ia. Semințele se bazează pe un model de abonament: 50 de dolari pe lună vă primesc 90 de comprimate; vă păstrați, de asemenea, borcanul tău minunat și semințele trimite recipiente în ambalaj compostabil.

BioSchwartz Probiotic

Unul dintre cele mai revizuite și mai îndrăgite suplimente combinate prebiotic-probiotice de pe Amazon, BioSchwartz a adus comentarii de cinci stele de la utilizatori care spun că este ajutat cu probleme de digestie.

Dr. Tobias GutMeister

Un alt produs cu recenzii Amazon rave, produsele Dr. Tobias sunt doar prebiotice. Trial și eroare este regula cu acestea, dar teoretic acestea ar putea fi adăugate la un regim care include deja un bun probiotic.

Prebioticele care vin în formă gumică

Bebelusi din fibre prebiotice BeLive

Și dacă aveți o problemă cu pastilele de înghițire: gummiele prebiotice sunt o opțiune.

Prebioticele care se găsesc pe piele

Proactiv Hidratant de perfecționare a complexului

Hidratatorul de față Proactiv conține un "prebiotic hrănit", care este "conceput pentru a ajuta la protejarea naturală a pielii." Cu alte cuvinte: în același mod în care prebioticele pot ajuta la hrănirea bacteriilor bune în intestin, ele pot hrăni, de asemenea, . Pentru persoanele cu piele sensibilă sau cu vâscozitate, aceasta poate fi o metodă utilă pentru a restabili echilibrul.

La Roche-Posay Lipikar Balsam AP +

"Apă termică Prebiotică" de la La Roche-Posay urmărește aceeași logică cu spălarea feței Proactiv, dar pentru întregul corp și microbiom. Dacă pielea sensibilă sau prea uscată este o problemă, acest hidratant este proiectat să vă ajute.