strat investighează

Ce faci când cumperi un Vitamix renovat?

Anonim

Vizita dvs. recondiționată a lui Vitamix ar fi putut începe la Costco.

Chiar dacă vă place o afacere bună, există unele situații în care un preț pare suspect de scăzut. Aceasta a fost cu siguranță experiența mea în lista cu aparate de bucătărie renovate sau recondiționate, cum ar fi mixere sau mixere de stand, pe Amazon. Pentru că este o înțelegere așa de importantă, nu este exact clar ceea ce primești. Acest lucru se datorează și faptului că "renovate" înseamnă lucruri diferite pentru diferiți producători, ceea ce Amazon chiar recunoaște. Ați putea obține secunde din fabrică cu probleme cosmetice sau mașini returnate care au fost șterse puțin înainte de a fi reambalate sau chiar pachete care au fost deschise accidental înainte de expedierea lor.

În cazul mixerelor Vitamix, procesul de recondiționare a mașinilor este un proces serios, formalizat în 17 etape, iar acești mixeri certificați sunt ceea ce Holly Hacker, directorul vânzărilor directe și experienței clienților la Vitamix, numește "cu adevărat bun ca nou "Aceste mixere renovate nu sunt noi, totuși. Toate sunt utilizate tehnic și au fost returnate producătorului, în special de către clienții Costco.

"Modelul de afaceri al Costco și motivul pentru care toată lumea îi iubește este că aduce valoare membrilor săi, astfel încât orice produs achiziționat de la Costco poate fi returnat din orice motiv", explică Hacker. Deci, atunci când Vitamix a început să vândă mai multe mașini prin intermediul comerciantului cu amănuntul angro, au primit și mai multe produse returnate decât oricând. Și, de cele mai multe ori, mașinile returnate erau abia folosite, dacă erau folosite deloc. Dorind o culoare diferită este încă un motiv principal pentru revenirea Costco de Vitamixes, nu pentru defectele mecanice. "În unele cazuri, pot să-l aibă pentru un an și apoi să-l aducă înapoi pentru că vor o culoare nouă", spune Hacker. "Uneori vor dori un container diferit, astfel încât, în loc să cumpere un container suplimentar, pot face schimb."

Mai degrabă decât să trimită aceste mașini cu funcționalitate diferită la depozitul de deșeuri, Vitamix și-a formalizat procesul de recondiționare în 2012 și astăzi recondiționează mii de mașini de la fabrica din Ohio în fiecare săptămână și le pregătește pentru revânzare. Blenderele returnate au trecut printr-un proces de 17 etape, care include testarea tuturor componentelor pentru a se asigura că funcționează, fixarea celor care nu fac acest lucru și înlocuirea obiectelor precum containerul și tamperul, înainte de re-box și de vânzare ca recondiționate. Blenderele care au fost returnate pentru probleme mecanice grave, cu toate acestea, sunt aruncate.

Ceea ce nu este tratat la fel de riguros pe aceste mașini sunt defectele cosmetice, cum ar fi zgârieturile pe bază. Dar din punctul de vedere al funcționalității, acești mixeri recondiționați ar trebui să fie în stare de funcționare perfectă când ajung la ușă și vin cu o garanție de cinci ani pentru încărcare. (Pentru context, mașinile nou-nouță au o garanție de șapte ani, altfel aceștia sunt aceiași termeni și condiții.)

Deci, dacă amestecatorii certificați Vitamix recondiționați sunt în principiu la fel de buni ca și noi, pentru sute de dolari mai puțin, atunci de ce ar cheltui mai mulți bani pentru a cumpăra unul nou? "Am pus această întrebare pe noi înșine", râde Hacker. "Ceea ce am descoperit este că există anumiți consumatori care într-adevăr nu le place să dețină obiecte pre-deținute în casa lor. Ei doresc foarte mult tehnologia de ultimă generație. "Acest lucru nu este posibil atunci când cumpărați un blender folosit care, în unele cazuri, este de peste un an. Și pentru că disponibilitatea lor se bazează pe randamente, ceea ce este online este ceea ce este disponibil, așa că, în loc să aștepți ca noul mixer Vitamix să intre în vânzare, cumpăra o mașină certificată-renovată, în special dacă vedeți una care vă place.

Vitamix Blender cu două viteze, negru (certificat recondiționat)

Acest amestecător exact cu două viteze nu mai este disponibil ca un nou mixer, dar un model mai nou cu trei viteze costă 400 USD la Bed Bath & Beyond.

Vitamix Standard Blender, alb (certificat recondiționat)

Când comandați unul dintre aceste mixere standard, veți obține un model din seria C, cum ar fi modelul 5200, care costă 450 RON atunci când este nou. (Acesta este un caz în care alegerea culorii contează, deși. Dacă obțineți modelul standard negru sau roșu, este de numai 329 USD.)

Vitamix Certified Blender de generație viitoare recondiționată, roșu

Blenderul de generație următoare, recondiționată, este un model din seria G, cum ar fi modelul 7500, pe care îl puteți cumpăra pentru 530 USD.