celebritate cumpărături

Ceea ce Eileen Fisher nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe designerul Eileen Fisher despre iaurtul de nucă de cocos, trupurile tibetane și covorul de yoga pe care nu poate trăi fără.

Anita Creamline, iaurt de nucă de cocos, Câmpie, 16 Oz

Nu pot mânca lapte, deci nu am putut să iau pentru totdeauna iaurt. Am descoperit acest iaurt de nucă de cocos, care este atât de grozav - îl mănânc cu granola și cu fructe, și mi se pare că mănânc înghețată, care este un alt lucru pe care nu pot să mănânc, deci este o mică plăcere. Nu este un iaurt obișnuit cu aromă de nucă de cocos. Este doar din nuca de cocos. Este, de asemenea, amestecul potrivit de cremoase - consistența perfectă - și un fel de dulce fără a fi prea dulce, cum ar fi atât de mulți iaurturi de nucă de cocos.

Pilot Precise V5 Roller Ball Stick Pen, punct de precizie, cerneală .5mm, ambalaj de 12

Acesta este un stilou foarte bun. Nu e bine pe avioane, totuși. Stiai asta? Nu este cel care a izbucnit pe un avion? [ Nota editorului: Am analizat acest lucru, iar Pilot afirmă acum pe ambalajul său că aceste pixuri sunt în siguranță la nivel de avion și altitudine . ] Este netedă și elegantă, și face o linie frumoasă care este bine, dar nu prea fină. Este stiloul pe care-l păstrez în geantă, cel pe care-l am în birou și cel pe care-l am acasă.

Doamna Dr. Hauschka Crema de Zmeură

Acesta este destul de mult singurul lucru pe care îl folosesc pe față. Eu folosesc o varietate de lotiuni de corp, dar pentru fata mea, sunt destul de consecventa cu privire la aceasta. E cel mai simplu lucru. Un prieten mi-a prezentat-o ​​și m-am îndrăgostit de ea pentru că îmi hidratează pielea (se poate usca) fără să vă simțiți grea toată ziua. Și poate că nasul meu nu funcționează pentru că nu are un miros de gutui, dar se presupune că e gutui.

Terrasoul Superfoods Himalaya roz Sare, 2, 5 lire

Am citit ani in urma ca sarea nu este chiar atat de rau pentru tine. A fost în această carte, al cărui titlu îl uit, dar a spus că sarea este de fapt bună pentru tine - este o sare prelucrată care are toate mineralele dezbrăcate de la ea care e rău pentru tine. Se pare că sarea are toate cele 80 de minerale pe care trebuie să le trăim și îmi place mai ales sarea roz Himalaya care are și multe alte beneficii. Deci acum îmi păstrez sarea roz în propriul meu agitator de sare și o aduc în jur.

Origins Blooming Sheer Balm pentru buze

Sunt destul de rău în ceea ce privește machiajul. Întotdeauna am fost ceva natural și niciodată nu aveam nimic pe față, așa că niciodată nu mi-am dat seama. Acum, când mă îmbrac, îmi pun un pic de luciu de buze, așa că o să simt că am făcut ceva. Am încercat machiajul ochilor, dar nu a făcut prea multă diferență. De ce îmi plac Originea? Este foarte clar. Îmi place foarte bine.

Gaiam Sol Dry-Grip Yoga Mat

Fac o cantitate destul de mare de yoga. Mă duc în mod regulat la retrageri de yoga - poate două sau trei ani pe an - și am nevoie de propria mea mată de yoga. Am cel negru și are doar grosimea potrivită și nu este alunecos. Am făcut yoga timp de 40 de ani și am practicat zilnic timp de 16 sau 17 ani, în jur de zece minute în fiecare dimineață și poate, probabil, niște poze seara. Mă gândesc la yoga ca două-pentru-unul pentru minte și corp. Obțineți beneficiul pentru exercițiu, dar obțineți și beneficiul meditativ.

Tumi Alpha Capac lider internațional

Am purtat aceste bagaje de ani de zile. Are patru roți și este solid, dar nu greu. Se deschide, de asemenea, în mijloc, care este atât de inteligent. Deci, are două compartimente și când călătoresc doar câteva zile, nu voi despacheta - știu doar că am pantalonii pe o parte și căpetele pe cealaltă, ceea ce este mult mai ușor decât o valiză pe care o ai să se sapă. Am un alt valiziu Tumi care se deschide în mod normal, pe care îl voi aduce dacă voi cumpăra lucruri într-o călătorie sau călătoresc mult timp, dar câteodată trebuie să verific. Încerc să fac ca lucrul să funcționeze doar cu purtarea de obicei.

Tingsha Simplu Lotus Chime

Am destulă crânguri de meditație. Le avem peste tot în biroul nostru. Vom lua un minut de tăcere înainte de întâlniri adesea. Este doar o practică de a ne întoarce la noi și de a face o pauză între lucruri. O să o folosesc acasă și mai sunt și mai multe boluri tibetane diferite. E greu să știu unde aș fi fără ea. Nu sunt într-adevăr calm, așa că am nevoie de ceva care să-mi amintească să-mi amintesc unde sunt și ce cred și care mă motivează. Am o teorie potrivit căreia unii oameni sunt mai naturali în mod natural. Sunt mai mult o persoană de viziune. Pot fi un visător. Ca un copil, am fost mereu distanțat, așa că acum încerc întotdeauna să mă regăsesc.