celebritate cumpărături

Ceea ce Elettra Wiedemann nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Elettra Wiedemann, a cărui nouă carte de bucate, Impatient Foodie, este acum disponibilă, pe care nu o poate trăi fără ea.

Bialetti Stovetop Espresso Maker

Am luat cafea de la un Bialetti de când eram mic și mama mi-ar da o băutură de cafea cu mult și mult lapte. De-a lungul anilor, a devenit mai puțin lapte. Aceste zile, fac Café Bustelo cu ea pentru cea mai bună degustare de cafea. De fapt, o iau complet negru - nu mai fac niciodata dragoste. Îmi place cât de amar este. Am încercat presa franceză și Nespresso, dar există ceva despre ceremonia Bialetti. Mama mea a făcut-o, iar familia mea a făcut-o, așa că e specială pentru mine.

Duș mănuși de exfoliere

Le iau în vrac și tocmai trec prin ele. Mă descurc foarte mult, așa că îmi place să mă întorc de la o ședință și să-mi dau o pată. De asemenea, am pielea uscată, așa că folosesc o grămadă de cremă și ulei pentru a hidrata. Îl folosesc peste tot, dar pe față.

Kat Burki Vitamina C Cremă intensă pentru față

Am fost introdus pe linia de produse a lui Kat Burki pe o fotografie de către un artist de machiaj - ea face aceste produse folosind un proces presat la rece, astfel încât să păstreze substanțele nutritive ale ingredientelor folosite. Totul este cu adevărat blând și am descoperit că a avut o diferență reală pe pielea mea. Am modelat timp de 12 ani și tot acest machiaj mi-a făcut pielea sensibilă, așa că mereu caut produse care nu mă fac să izbucnesc. Îmi place crema de față pentru că este atât de puternică și hrănitoare. De asemenea, are acest gel de colagen marin, care este ca un ser pe care și eu îl jur.

Basik Eyewear Ochelari de soare

Mi-aș cumpăra mereu ochelarii de soare la CVS - atunci le-aș rupe. Așa că am început să cumpăr ochelari de soare scumpe, sperând că asta mă va face să mă ocup de ele. Nu sa întâmplat. Din anumite motive, ochelari de soare, pălării și șosete pierde sau rupe, așa că acum obțin cele ieftine - și nu este o afacere imensă dacă se întâmplă ceva cu ei. Acestea sunt cele pe care îmi place. Prefer un stil simplu. Nu-mi plac aceste nuanțe reflectorizante, pentru că mă sperie când vorbesc cu cineva care le poartă.

Olio Verde ulei de măsline extra-Virgin

Există două uleiuri de măsline pe care le cumpăr. Folosesc ulei de măsline Olio Verde pentru că am gătit o dată cu Mario Batali și mi-a spus că cel mai mare ulei de măsline pe care îl folosește este Olio Verde. Se toarna pe toast sau paste, si are doar arome minunate ca ulei de finisare. Am pus-o pe ouăle mele de dimineață. Nu am folosit niciodată untul, așa că folosesc și ulei de măsline pentru gătit. Pentru asta, folosesc ulei de măsline extra virgin de Bragg. Este ceea ce folosesc în tortul meu de ulei de măsline - unul dintre cei mai buni prieteni ai mea de la școala de grad mi-a scris de fapt o mică poveste despre cât de mare a fost acel tort.

Maldon Sare de mare

De fapt, am descoperit doar Maldon semi-recent. Sunt o fată de sare. Nu prea am nevoie sau vreau dulciuri, dar îmi place aroma și textura de sare, mai ales aceasta. Mă simt bine, chiar și în degetele mele. O folosesc pe toate. Îl folosesc în ouăle mele, în salatele mele în după-amiaza, și apoi seara pe tot ce mănânc. Sunt atât de răsfățat acum, încât nu mai pot să mai am sos de mare sau sare de mare regulat.

Pantofi de alergare Brooks PureFlow 6

Am fost triatlat și încă mai vreau să alerg și să trec cursuri de formare. Cu pantofii de alergat, mă simt ca bricheta cu atât mai bine. Tocmai am cumpărat aceste pantofi minunate și le port pentru a alerga în clasa aceea numită Orangetheory. Rulează și intervalele de joc. Îi port și ei pentru a-mi urma câinii în Brooklyn. Practic, nu mă vei vedea niciodată în tocuri înalte. Sunt întotdeauna în aceste pantofi de alergat, adidași sau apartamente de balet.