celebritate cumpărături

Ce Ellie Kemper nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am intrebat pe Ellie Kemper de la Unbreakable Kimmy Schmidt si autorul viitoarelor mele zile de veverita despre samponul, castile fara fir si balsamul pentru buze pe care nu-l poate trai fara.

Șampon Le Labo

Am gasit un sampon care functioneaza !!!!! Majoritatea șampoanelor îmi lasă părul uscat chiar și mai uscat. Acest șampon îmi îngroșa părul. Nu știu ce e în ea. Încerc să nu mă gândesc prea mult la ceea ce poate să-mi facă părul atât de gros. Folosesc parfumul Hinoki pentru parul meu, apoi îmi termin experiența de duș cu loțiune de corp Bergamote 22. Nimeni nu miroase mai bine decât mine în aceste opt-zece minute.

Comerciant Joes Crackers de animale ecologice

Trec printr-un container de la fiecare patru sau cinci zile. Și ne glumim dacă considerăm că sunt biscuiți. Sunt cookie-uri. Ele sunt cookie-urile în formă de animale, în formă de animale, de la comerciantul Joe. Și sunt delicioase.

Căști wireless Bose SoundSport, Citron

Să nu mă laud, dar eu alerg foarte mult. Nu e mare lucru. Sunt atletic și îmi place să alerg. Aceste reguli pentru căști. Nu numai că păstrează transpirația din urechile mele mici, dar sunt anulare a zgomotului, așa că mă pot concentra pe bataile mele. Ei, de asemenea, nu cad din urechile mele mici, cum ar face atât de multe alte căști în ureche.

Cheree Berry vă mulțumesc cărților de scris

Fata asta a pus-o jos. Desenele sale sunt capricioase și inteligente. Mă simt ca o doamnă când scriu note de mulțumire pe hârtie. Iar hârtia ei mă inspiră, în primul rând, să scriu note de mulțumire.

Lady Gaga - Joanne (ediția Deluxe)

Am CD-ul acestui album și îl interpretez pe DVD player-ul meu pentru că mai are un CD player? Sau, pentru asta, CD-uri? Dansez cu fiul meu la "A-Yo" și "Vino la mamă". În timpul "Joanne", mă ascult și mă ascult cu uimire vocea Lady Gaga. O să ne treacă prin asta, băieți.

Arm și Hammer 2.5 oz. Essentials deodorant cu deodorizante naturale în proaspete

Soțul meu neurotic a reușit în cele din urmă să mă convingă că antiperspiranții mă vor ucide încet, așa că am început să folosesc doar deodorant acum câțiva ani. Apoi, într-o zi, l-am îmbrățișat și ceva mirosea foarte bine. Se pare că a fost acest deodorant. Cred că este unic, deși unii utilizatori l-au descris ca fiind un deodorant pentru bărbați. Nu contează. Nu pot să o găsesc întotdeauna la CVS sau Rite Aid, așa că de obicei comandăm un pachet online de trei pachete.

Nu va participa: Povestiri pline de viață de detașare și izolare de Adam Resnick

Aceasta este cea mai amuzantă carte pe care am citit-o vreodată. E atât de supărat. "O poveste de Paști" te va distruge. Nu râd niciodată cu voce tare atunci când citesc, dar îmi șterg în mod legitim lacrimi din ochii mei în metrou când citesc asta pe drumul spre casă. Aceste povesti mereu mă fac să mă simt mai bine.

Amoy Hills Ooey Gooey cu unt de tort de înghețată

Îmi place înghețată atât ca terapie cât și ca mâncare de confort. Mă calmează la sfârșitul unei zile stresante și mă trimite, de asemenea, într-o comă de zahăr care duce direct la un somn restaurativ. Și această aromă de tort de unt Ooey Gooey este incredibilă.

Carmex Lip Balm

Nimic. Devine. Aceasta. Terminat. Ca. Carmex. Ar trebui să menționez aici că nu sunt un ambasador al Carmexului. Îmi plac lucrurile astea. Am incercat alte balsamuri de buze in recipiente reci si creative si la mirosuri de fructe. Am folosit uleiuri și hidratante și creme. Și apoi am deșurubat căpura roșie și stoarceți ușor acel tub galben, și în afară dentine acest mentol dulce, și abia atunci știu că eu sunt acasă.