celebritate cumpărături

Ce Hari Nef nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar cafeaua măcinată și covorul de baie. Am intrebat-o actritei si modelului Hari Nef despre elementele pe care nu le poate trai fara.

Weleda Skin Food

Când am mers pe focuri de artificii, machiajul a continuat să scoată acest mic tub verde. Avea acest miros de fructe distinct și mi-am amintit sticla. Ori de câte ori au folosit-o pentru a pregăti pielea mea, a fost doar atât de bogată - ea face instantaneu pielea ta strălucitoare și roșu și hrănit. Într-adevăr, simte cum sună. E ca și cum ai avea o masă. Medicamentul pe care-l iau face ca pielea mea să fie uscată, așa că voi trata chestiile astea, mai ales în timpul iernii. Este un astfel de hidratant grozav, gustos, deoarece este atât de ieftin și mai bun decât o mulțime de costisitoare. Nu spun că ar trebui să folosești numai hrana pentru piele. Nu este chiar un hidratant zilnic, deoarece este atât de gros, dar în zilele în care tocmai am ajuns dintr-un avion sau am scăpat dintr-un duș și pielea mea este cu adevărat sete, nimic nu-l bate.

Adidas Adissage Slides

Urăsc să merg pe podeaua din lemn pe picioarele goale, așa că port aceste lucruri de fiecare dată când sunt acasă în apartamentul meu. De fapt, le port și în duș, așa că nu mă alunec. Practic, ei nu părăsesc casa decât dacă călătoresc undeva am nevoie de un costum de baie. Am avut aceeași pereche de trei ani. Sunt atât de brutale, dar nu atât de grosolane, pentru că nu prea părăsesc casa în ele. Lăsând casa într-o pereche de flip-flops în Manhattan este dezgustătoare pentru mine, fără umbră. Dar dacă mâncarea mea este aici, voi coborî scările în ele. Locuiesc într-un apartament de studio și nu-mi las pantofii în față. Curățesc foarte mult podeaua, dar nu mă simt neapărat ca mersul pe jos în picioare în picioare, mai ales dacă am terminat. Acestea sunt atât de confortabile, pentru că au margele sclipitoare pe talpa care vă masage picioarele. Îmi amintesc că i-am cumpărat în timpul normocorei și mi-am rupt celinele, așa că acum sunt singurele mele sandale potrivite. Sunt singura pereche de sandale pe care le am acum și se spală în duș. Sunt foarte bine în duș.

Swiffer Sweeper

Fata uneori, lucrurile devin puțin prăfuite. Locuiesc intr-un apartament cu garsoniera, asa ca incerc sa pastrez spatiul super curat in orice moment. Acest produs iconic, și voi urma măturitorul Swiffer în întuneric. Știi când te trezești și cineva se apropie și ești, Ah! Vreau să subliniez: trăiesc într-un apartament de tip studio, iar când e curat, este un loc fabulos, dar când nu e curat, e cel mai rău. E atât de grosolan încât simți că ești într-un dulap. Îmi place să plesniți foaia uscată Swiffer pe praf și apoi să folosiți Swifferul umed pentru a face față altor lucruri. Este tocmai tot atâtea scopuri. Îl păstrez în colțul apartamentului. Când locuiam în LA și aveam o casă, am angajat pe cineva să curețe pentru că este o casă, dar în afară de spălarea suprafețelor de deasupra podelei și de spargere a Eraserului Magic și, evident, a lucrurilor de baie, ești cam acoperit dacă ai Swiffer. Și este distractiv să arunci muzică și să o faci. Am tweeted recent, "Ai vreodată Swiffer în nud și ascultă Panic! la Disco? "Și cred că am fost complet goală și / sau foarte aproape de gol. De fapt, doar Swifted. A fost un moment foarte terapeutic.

Gucci Face Luminos Perfecting Concealer

Încerc să port cât mai puțin machiaj posibil în perioada de nefuncționare, dar eram la magazinul Gucci de pe Fifth Avenue - eu stau foarte mult împreună cu asociații de vânzări - și m-am dus în secțiunea de machiaj și am zis: "Ei bine, ce ai și tu? "Și au acel concealer care este ușor, fără să fie prea curat. Nu am nevoie de o fundație completă de acoperire, dar îmi place să acopăr câteva părți diferite, iar acest lucru se simte substanțial și oferă o acoperire fără să vă simțiți foarte gros și în straturi. Are un tub foarte drăguț și clicic.

Victoria's Secret nu arată chiloți sexy tricotate

Aceste chiloți li'l dispar sub tot ceea ce purtați. Întotdeauna le purtăm să împușcă. Există această regulă pentru modelele pe care trebuie să le poarte o chilotă nudă, pentru că nu știi la ce te vor pune. Dacă eo rochie albă, și ești în lenjeria ta Hello Kitty, asta nu arată . Așa că purtarea unei chiloți abia este normă și așteptată. Acestea sunt ca o culoare nudă, deși este un cuvânt puternic politizat în industria modei. Să verificăm dacă acestea sunt într-o varietate de tonuri de piele. Știu că au culorile anemice, care sunt eu, și ei au cele mai întunecate, dar nu cred că sunt aceia pe care o femeie neagră ar numi un nud, știi? Culorile deoparte, într-adevăr nu arată sub o rochie. Poți purta o rochie corporală, și e bine. Și nu este, de asemenea, un trup, cel puțin nu așa cum ne gândim în mod tradițional la ei. Urăsc asta.

Notă: Tricoul este vândut, dar acești Hiphuggeri Bare No Show sunt disponibili.

Amazon Fire Stick

Am primit Stickul de Foc ca un cadou la petrecerea de după Amazon Emmys în 2015 și pentru că nu am locuit într-o casă cu televiziune prin cablu de când am trăit împreună cu părinții ca un copil, tocmai am strecurat totul. Îmi pot permite cablurile. Am televizor. Dar am doar fluxuri de lucruri. Vă conectați și descărcați aplicațiile tuturor canalelor de streaming sau Netflix sau HBO Go sau Hulu sau altceva, și asta este. Este o întreținere redusă și nu ocupă spațiu. M-am uitat la Atlanta, care este super de droguri și inteligente și atmosferice. Îmi plac spectacolele pentru atmosferă. Nu știu, cred că un spectacol condus de un complot este atât de plictisitor și masculin și brutal.

Dove Spray uscat antiperspirant

Acest lucru este prost, dar ori de câte ori mă pregătesc, mă concentrez cu adevărat pe hainele mele. Asa ca ma imbrac inainte sa ma gandesc sa fac machiajul sau sa miroasa drăguț. Și apoi am terminat cu tinuta mea, și nu am pus deodorant. Îmi place că pot să-mi dau buzunarul în cămăși și spray-ul - spre deosebire de deodorantul solid, acest lucru se întâmplă într-adevăr fără a păta hainele sau pentru a vă face toată arderea. Urăsc o groapă groasă. Nu e nimic mai rău decît o groapă. E ca aerul. Pulverizați aerul delicios anti-miros și antiperspirant. Și dacă îi dați două secunde să se usuce, nu vă va marca hainele și nu vă va oferi o groapă de produse umede. Are un miros curat, ceea ce este frumos, dar mă întreb dacă au și o versiune inodoră. Mi-ar placea asta. [Nota editorului: există o versiune originală curată .]

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook, tricouri negre, blugi aprobați de editor de modă, periuță de dinți și un decor de apartament. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ce Aidy Bryant nu poate trăi fără