crede-mă că ar trebui să știu

Ce le spun prietenilor care mă întreabă ce căști Bluetooth să cumpere

Anonim

Dacă un prieten mă întreabă despre cele mai bune căști Bluetooth, îmi place să fac mai întâi ceva. Voi spune, "Hei, cum merge"

Nu sunt principalul expert în tehnologia fără fir. Nu am deconstrucționat radiourile la vârsta de 3 ani sau am citit comunicarea în apropierea câmpului în timpul nopții. Ceea ce am făcut în ultimii ani, totuși, este testat o mulțime de căști fără fir în mai multe categorii, inclusiv cele concepute pentru atleți, cele făcute pentru copii și câteva perechi create cu adevăratul audiofil în minte. Am testat și scriit despre uneltele din 2011 și în acel moment am folosit atât de multe zeci de căști (plus difuzoare, pachete de baterii și periuțe de dinți electrice) pe care le-am făcut ca tip pentru recomandări pentru gadget în jurul cercul meu de prieteni.

Deci, în timp ce nu sunt expertul de vârf în ceea ce privește sonicul wireless, eu sunt un tip care a încercat o mulțime de astfel de lucruri, dar nu sunt un om care știe ce-i place. Mai jos, cele mai bune căști Bluetooth pentru majoritatea oamenilor - acestea sunt cele pe care le recomand când oamenii mă întreabă ce să cumpăr.

Cele mai bune căști Bluetooth pentru sub 30 USD

Microfoane cu sunet wireless

O mulțime de oameni își aplaudă gingiile cu privire la cele mai bune căști Bluetooth pentru sub 100 $, dar, de fapt, puteți obține căștile Bluetooth bune pentru mai puțin de 30 $. O pereche de căști magnetice SoundPEATS se vinde cu mai puțin de 30 de dolari, iar aceste dispozitive compacte, puțin în ureche își merită bine prețul mic. Calitatea audio este destul de bună pentru categoria de earbud, iar durata de viață a bateriei de opt ore nu este deloc la îndoială, având în vedere dimensiunea compactă a hardware-ului (multe dintre ele depășind șase ore). De asemenea, se conectează unul pe altul prin intermediul unui magnet pentru a crea un colier pe care îl poți purta atunci când nu îl folosești, ceea ce este util pentru a nu-ți pierde căștile. (Puteți să le puneți întotdeauna în buzunar.)

Cele mai bune căști Bluetooth pentru sub 50 USD

Creative Sound Blaster Jam Set de căști Bluetooth ultra-ușoare

Ceea ce nu veți obține cu căștile Creative Sound Blaster Jam Ultra-Light este perfect de anulare a zgomotului sau cele mai bune căști pentru antrenamente sau 78 de ore de viață a bateriei, dar ceea ce veți obține cu aceste căști de 40 dolari este bogat bas, apeluri clare în ambele direcții) și un design ușor, asociat cu plăcuțe de urechi moi, care permite ore de confort. Acestea nu sunt căștile principale Bluetooth, dar sunt backup-urile mele preferate, și asta doar pentru că sunt puțin rasfatat. Ai face bine ca să-i faci pe cei asiați ai tăi.

Cele mai bune căști Bluetooth pentru a lucra afară

Căști Bluetooth wireless BluePhonic

Exersarea implică o mulțime de transpirație. Crede-mă. Fug de patru până la cinci ori pe săptămână și, pentru o vreme, am folosit căști care aveau plăcuțe de urechi din material textil. Până i-am aruncat afară, mirosul lor era.

puternic. Dar a fost și altceva: Electronica și lichidele nu se înțeleg. Știu și despre asta, pentru că nu mirosul mi-a încheiat utilizarea căștilor vechi, a fost un eșec hardware. Din fericire, am găsit căștile BluePhonic BZ-200, care au o notă hidrofugă de IXP7, astfel încât să-i poți purta (și eu) în timp ce transpirați cu abundență sau alergați într-o furtună de ploaie sau amândouă și ei vor veni bine. De asemenea, le poți purta în timp ce faci jack-uri de sărituri sau folosind un stick pogo deoarece buzunarele urechii vor rămâne în siguranță datorită buzelor peste urechi. De asemenea, costa doar 40 de dolari, ceea ce este destul de bine, având în vedere calitatea acestora. Iar vârfurile de spumă nu se scot în mirosuri. [ Nota editorului: pentru ceva mai scump, ne place Bose SoundSports . ]

Cele mai bune căști Bluetooth cu anulare a zgomotului

Plantronics BackBeat PRO 2 ediție specială

În cazul în care numărul 1 solicită căștilor Bluetooth este acela că ei elimină tot sunetul de fundal, de la voci la vehicule până la tot ceea ce între ele, totuși, căștile Plantronics BackBeat Pro 2 ar trebui să fie alegerea voastră. Da, o parte din modul în care blochează sunetul este datorită dimensiunilor lor super-mari și nu, nu vor câștiga niciun concurs de modă. Dar, de asemenea, utilizează Active Noise Canceling, care, împreună cu mărimea și izolația acestora, vă oferă libertatea de a vă bucura de sunetul ales într-o peșteră virtuală de pace. Nu luați doar cuvântul meu - câțiva recenzori inteligenți au clasat căștile BackBeat Pro 2 ca fiind chiar mai bune decât cele mai bune "cele mai bune" căști de anulare a zgomotului (tuse, Bose).

Cele mai bune căști Bluetooth pentru medii

Trond wireless Bluetooth V4.2 Căști pentru ureche

O pereche mare de căști media trebuie să vă facă să vă simțiți complet scufundați în mediul filmului pe care îl urmăriți sau în jocul pe care îl jucați. Căștile Trond TD-BH01 fac asta mai ales pentru că, știți, creează o calitate audio excelentă. Dar, la fel de importante, aceste căști cu un nivel scăzut de întârziere înseamnă că nu există o întârziere perceptibilă între imaginile vizuale și sunetul filmului, spectacolului sau jocului. Ceea ce este important pentru că nimic nu descompune zidul al patrulea ca buzele cuiva și cuvintele care nu se întind. De asemenea, puteți utiliza aceste căști cu o conexiune Bluetooth sau prin cablu, astfel încât atunci când jucați jocuri sau vă uitați la televizor acasă, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu durata de viață a bateriei. Și vorbind despre viață, nu ai trăit până când nu te-ai scufundat în universul aur al vechii școli Nintendo Mario care ți-a fost transmisă prin urechile Trond TD-BH01.

Cele mai bune căști Bluetooth pentru copii

Căști Puro Sound Labs BT2200 Premium Kids

De ce știu că căștile Puro Sound Labs BT2200 sunt excelente pentru copii? Pentru că am un copil și are aceste căști și îi iubește. Și nu iubește toate căștile, cu o lovitură lungă. ("Tati, acestea sunt prea strans", "mami, acestea sunt prea tare", etc.). Driverele dinamice BT2200 de 40 mm au o calitate excelenta a sunetului (le-am alunecat mai mult decat o data) out 82% din zgomotul ambiental, ceea ce înseamnă împreună o experiență acustică excelentă pentru copil. De asemenea, acestea sunt limitate la un volum maxim de 85 de decibeli, ceea ce conferă părinților (ca mine) un anumit confort, știind că acele mici șobolani nu vor fi deteriorate.

Cele mai bune căști Bluetooth pentru a oferi sub formă de cadouri

B & O Play de către aparatele de supraveghere Bang & Olufsen Over-Ear Beoplay H4

Fie ca este muzica, sunetul dintr-un film sau emisiune, un apel telefonic, indiferent de principala directie a unui set de casti este de a oferi audio de inalta calitate la urechi. Și H4-urile B & O Play vă aduc heckin'-bună calitate a sunetului. Basul este bogat, dar nu este arogant, datorită unei egalizări excelente. Înălțimea și mijlocul sunt clare și niciodată ascuțite. Sunt scumpe, sunt cam mari, dar sună minunat. Importante pentru oferirea de cadouri, ele arata, de asemenea, fantastice (ceva cunoscut pentru marca daneza) si sunt destul de scumpe pentru a se simti ca un cadou substantial. Am o cantitate destulă de lucruri gratuite pentru a testa, dar nu am găsit nimic deasupra B & O Play H4 în ceea ce privește calitatea sunetului, confortul și designul. Aceasta este perechea mea de plecare.

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit de căști Bluetooth, iată câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, potrivit ascultătorilor hyperenthusiastic .

Cele mai bune căști pentru urechi pliabile

Mpow 059 Căști Bluetooth

4 stele, 13.064 de comentarii

"Continuați și cumpărați două perechi. Poate trei. Trebuie să împărtășesc a mea cu soția mea. Acestea sunt minunate! Le-am cumpărat pe aceștia și o pereche de Mpow Thor. Acestea sunt mult mai bune. Îi port în slujba mea de la birou pentru a îneca distragerile, precum și pentru munca de la mine - lucrarea mea de îngrijire a gazonului. Ei lucrează foarte bine pentru a bloca zgomotul puternic al motorului și pentru a crea o experiență minunată de ascultare. Adesea ascult audiobook-urile, care sunt foarte ușor de auzit într-un mediu tare. Aceste căști au un sunet bogat și profund pentru muzică. La fel de bun ca și Beats, pentru mine. Un ciclu de baterii foarte lung este frumos. Îmi perceapă o dată pe săptămână, dacă chiar asta. Și asta ascultă câteva ore la serviciu, apoi două până la patru ore seara. Se adaptează bine și se potrivesc frumos. Ei nu se simt ieftin.

Cele mai bune cleme pentru ștergerea zgomotului

Căști fără fir LBell

3 stele, 351 comentarii

"Uau, aceste căști sunt de înaltă calitate! Se fixează în siguranță în urechi și nu cad. Cablul nu se încurcă. Acestea sunt Bluetooth și sunt foarte ușor de pereche cu dispozitivul dvs. wireless. Pe cablu, există butoane care controlează volumul, precum și schimbarea între piese. Există, de asemenea, un buton pentru a răspunde la apeluri. De asemenea, puteți spune da sau nu să alegeți să răspundeți la un apel telefonic. Îmi place că puteți asocia simultan două dispozitive cu aceste căști. Sunetul este uimitor. Are un sunet frumos, clar, care poate fi ajustat după cum doriți. Ele cresc destul de tare dacă ridicați volumul până la cel mai înalt nivel. Ele sunt perfecte pentru a asculta în timp ce mersul pe jos sau exercitarea.

Cele mai bune căști pentru urechi de anulare a zgomotului

COWIN E7 Căști Active de anulare a zgomotului

"Deasupra și dincolo, probabil una dintre cele mai bune perechi de căști pe care le-am cumpărat vreodată. Nu numai că merită banii, dar am fost convertit de la Beats la acestea. Absolut ar recomanda aceste. Calitatea sunetului este clară și plăcută, credeți-mă când spun că versiunea de anulare a zgomotului merită banii în plus. Dacă sunteți un fan al muzicii mai moi ca scoruri sau jazz și urați că nu puteți asculta bine în public, acest mod ajută destul de bine cu el. Designul este confortabil și se potrivește perfect pe cap. Suprafața urechii este destul de bună și, de fapt, se simte ca ea respiră puțin, deci nu vă faceți griji pentru sudoare din zona respectivă. Bandă de susținere este confortabilă, iar întreaga structură se simte robustă. "

Cele mai bune căști de 30 de dolari pentru antrenament

Căști Bluetooth Senso

4, 1 stele, 24, 687 comentarii

"Eu încă nu am găsit o pereche de căști care au făcut bine, mai ales atunci când se exercită, PÂNĂ ACUM! Ieri, am fugit primul meu 5K purtand aceste cu ochelari de soare, si au fost super confortabil si nu a cazut. Le-am recomandat deja unor prieteni. Sunetul este atât de bun. Ea îneacă totul din jurul tău. Comenzile sunt ușor de utilizat în mișcare, schimbând piese sau ajustând volumul. Și asocierea acestora cu un telefon este idioată. Cinci stele în jur. Foarte bine!!!"

Cea mai bună căști Bluetooth cu microfon

Avantree Căști cu sunet peste 40 de ore cu microfon

4, 3 stele, 3, 889 comentarii

"Iubiți aceste căști! Sunt foarte confortabili. Bluetooth-ul a fost destul de ușor să se împerecheze cu telefonul meu de fiecare dată când le-am folosit. Cutia de transport inclusă este imensă, dar bine făcută pentru a proteja aceste lucruri. Calitatea sunetului este pe loc, de asemenea, cu o claritate și o gamă bună în înălțimi și minime. Le-am folosit în timp ce tai iarba acum două zile și erau minunate! Muzica a înecat motorul de tuns iarba și mi-a dat zona mea de lucru. Erau atât de buni, încât eram îngrijorat că nu aș ști ce se întâmpla în jurul meu dacă cineva urma să vină în spatele meu.