celebritate cumpărături

Ceea ce editorul-in-șef al InStyle, Laura Brown, nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți. L-am întrebat pe redactorul-șef al InStyle , Laura Brown, despre elementele pe care ea nu le poate trăi fără.

Aparatul de sunet natural Marpac Dohm

Nu pot dormi. Am o problemă care îmi întrerupe creierul și găsesc că dacă am un zgomot alb, mă ajută să nu ascult alte sunete, cum ar fi cineva de sus sau de jos sau în curte. Chiar mă bazez pe mașina mea de zgomot alb pentru a îneca celelalte sunete. Știi cum am luat ideea, de fapt? Cred ca a fost o zi fierbinte si am avut un fan care sufla, mi-a placut zgomotul si ce mi-a facut capul (linistea). Sunt "pe" toată ziua, iar apoi mă prăbușesc noaptea, dar nu pot dormi, așa că a fost foarte util. Asigurați-vă că îl numiți antrenor de creier.

Calvin Klein Bedford Sateen Fittinged Sheets

Sunt ca o îmbrățișare caldă, mai ales pentru că sunt purtate într-un pic acum și fac patul meu să se simtă ca un lux pur. Cred că am fost trimisă o dată de niște cearceafuri de către Calvin și tocmai le-am cumpărat după ce m-am prins. Obișnuiam să cred că foile erau doar foi, dar nu, o foaie nu este doar o foaie. Când am un set de plicuri Calvin Klein proaspăt spălate, simt că am obținut tot ce-mi doresc în viață. Sunt foile mele de "mulțumire lui Dumnezeu".

Viața este o lumânare grozavă

Am un gust adolescent în multe lucruri. Îmi plac foarte mult sloganurile. Am fost în Colette un timp în urmă și am văzut o lumânare care a spus: "Viața este grozavă" și, din fericire, miroase delicios pentru că îmi place cum arată. Am pus-o în biroul meu și când oamenii intră, vor spune: "Oh, miroase ca un spa. LB Spa ". Continuu să le ordon trei la un moment dat și să mențin o rotație constantă. Ce miroase? Nu știu de fapt. Gardenia-y poate? Proaspăt? Îmi place foarte mult.

Această lumânare, din păcate, nu mai este disponibilă (RIP Colette), dar aici este o altă lumânare proaspătă, obraznică, care va atrage atenția pozitivă.

Miu Miu Crystal încastrate Mucegai de Velvet

De câte ori primesc o pereche de pantofi noi, mă simt foarte entuziasmat, pentru că eu îmi poarta cel mai mult blugi și tricouri, iar pantofii sunt momentul în care mi-am dat seama că îmi dau seama de costum și adaug un pic mai mult. Tocmai am primit această pereche de pantofi de catifea de catifea, de catifea, care sunt foarte printesa. Sunt pantofi pe care îmi imaginez că ar fi purtat de Marie Antoinette, deși în imaginația mea, dacă ar fi purtat aceste lucruri, ar fi avut un sfârșit mai bun.

Comfy Feet Koala Papuci de animale

Sunt australian, evident, și chiar dacă am fost în Statele Unite de zece ani acum, eu încă mai fac casă. Așa că am dezvoltat un pic de fetiș marsupial - am un cangur gonflabil în biroul numit Roger și eu dau niște colaje minuscule oamenilor când au făcut o treabă bună la locul de muncă. Prietena mea mi-a dat o pereche de papuci koala și sunt incredibili. Îl port ori de câte ori sunt acasă. Îmi lipesc picioarele în două mici coalii - chiar în intestinul buric - și le găsesc liniștitoare în toate privințele.

Aceste papuci exacți nu mai sunt disponibile, dar aici este o altă opțiune foarte asemănătoare.

Smartfood Alb Cheddar Popcorn

Ugh, cel mai bun . Nu stiu cum gusta atat de bine. E o gustare care nu e ca și chips-uri, știi tu, deci te simți puțin mai sănătos. Încerc să-i iau niște saci mici pentru controlul porțiunilor, și acum că este noul an, am încercat să nu am așa de multe, dar asta nu a durat mult. Probabil că mănânc destul ca să fie egală cu o geantă imensă. E doar aer curat. Am încercat alte popcorn-uri de brânză și fie că nu sunt destul de brânză sau prea brânzos sau lasă prea mult reziduuri pe degete. Acestea încă mai lasă reziduuri, dar nu atât de mult. Când le mănânc, trebuie să fiu aproape de chiuvetă.

Suporturi Huggable

A trăi într-un apartament din New York fără depozitare și a fost o doamnă de modă cu o mulțime de haine, am căutat mereu soluții de stocare mai bune. Am crezut că eram cu adevărat chic cu aceste umerase de lemn albe (fără umerase de sârmă!), Dar tocmai au luat mult spațiu. Stilista Michelle Jank mi-a povestit despre aceste umerașe de catifea foarte subțire - și în fildeș, destul de drăguț - și au dublat spațiul din dulapul meu.

Advil Pain Reliever

Îmi place Advil. Am scris o dată pe Twitter că voi face anunțuri pentru Advil și mi-au trimis o grămadă. Nu-i așa amuzant? A fost copac tweet-as-wishing, ca și cum aș fi Kim Kardashian tweeting că îmi place Oreos și dintr-o dată un camion întreg apare. Am un istoric familial de dureri de cap - tatăl meu obișnuia să primească migrene - și le va primi de multe ori, așa că este bine să ai în jur pe Advil. Chiar și atunci când nu am dureri de cap, îmi place să le am aproape.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ceea ce Simon Doonan nu poate trăi fără