cel mai bun pariu

Care este cel mai bun carbune pentru vara Cookouts?

Anonim

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Stejar rosu de stejar

Obiectivul: Găsiți cel mai bun cărbune pentru gătitul din Fourth of July. Grătarele din țara noastră ne-au îndepărtat de brichetele comprimate (prea multe aditivi) și de cărbunele de lemn din lemn de esență tare, care pot arde mai fierbinți și produc mai mult o aromă savuroasă și fumată.

Verdictul: Carbunele de carbon din lemn de stejar roșu de stejar roșu, arțar, nuc și stejar sunt neregulate în formă și mărime. Acesta este punctul. Lemnul devine ars în stare naturală de cărbune, fără acceleratori sau materiale de umplutură, astfel încât gătitul cu acestea este cel mai aproape de cel pe care îl veți atinge în copacul tău. Asta înseamnă că timpul de arsură poate fi și neregulat, dar acestea devin destul de fierbinți pentru a rupe o friptură în doar 15 minute - nu este necesar un lichid sintetic mai ușor.

Plus un starter de coș

Weber Rapidfire Starter pentru șemineu

În ghidul nostru de a gratare, Chris Lilly de la Big Bob Gibson Bar-BQ din Decatur, Alabama a recomandat să aveți la dispoziție Weber Chimney Starter pentru a vă încălzi cărbunele: "Utilizarea unui coș de cărbune este cel mai simplu mod de a vă aprinde gratarul. Acest coș de fabricație de mare capacitate realizat de Weber deține o cantitate mare de cărbune pentru a vă face gratarul fierbinte, protejând în același timp mâinile de căldura extremă.

* Acest articol apare în ediția din 26 iunie 2017 a revistei New York .