celebritate cumpărături

Ceea ce aduce Judy Greer în ea

Anonim

Sejurul de vară este aici, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie să aduci câteva lucruri cu tine. Într-o pungă. Pentru a ne ajuta să decidem ce să împachetăm (și ce să ne împachetezi), am încorporat câteva celebrități pentru a ne spune ceea ce fac. Astăzi, esențele de călătorie ale Archer și Ant-Man actrita Judy Greer. Bine ați venit la My Carry-on.

LeSportsac Medium Weekender

Nu lăsați niciodată acasă fără ea. Am avut a mea de 12 ani. Același - este indestructibil. Aș mai primi un sac de weekend, dar acesta nu a mai rămas încă. Este minunat pentru că îl puteți împacheta în geantă, nu ocupă mult spațiu, dar este suficient de durabil pentru a putea verifica drumul spre casă.

Joanna Vargas Bright Eye Firming Mask

Am nevoie de toate măștile de tablă Joanna Vargas. Sunt foarte prietenoși cu călătoriile și mă fac să arăt ca și cum am dormit timp de zece ore, chiar dacă mi-am luat ochii roșii. Ușor de ținut și într-o manevră. Favoritele mele sunt masca strălucitoare pentru strălucirea ochilor și masca pentru zori.

Iată-mă de Jonathan Safran Foer

Am nevoie de o carte reală. Cine o ține în mâini. Nu necesită încărcare; nu poate fi văzut în întuneric. Dar am unul cu mine în orice moment. Chiar acum, este aici .

Jiffy Esteam handheld cu aburi

Stylistul meu, Karla Welch, m-au prins pe acest vapor. Acum, îmi despachetez și scot toate hainele când intru în camera mea. De obicei, când călătoresc, sunt mereu nebun și ocupat și alerg cu întârziere, asigurându-mă că toate lucrurile mele sunt gata să plece pe ușă mă salvează atât de mult pe termen lung. (De asemenea, îmi place de aburi - este distractiv și bine pentru pielea mea, de asemenea.)

T3 Whirl Trio interschimbabil Wand

Știu doar o modalitate de a-mi face propriul păr și am nevoie de un fier pentru asta. Folosesc doar uscătorul de păr din camera de hotel, dar fierul meu curling este salvatorul meu de viață. Mina este T3. Are un butoi imens. Asta se numește asta? Se pare greșit când îl scriu.

Norma Kamali Halter Bill pentru costume de baie

Îmi place Norma Kamali. Indiferent de forma în care simt că sunt înăuntru, costumele ei mă fac întotdeauna să mă simt chic și sexy. De asemenea, soțul meu îi iubește, deci este un avantaj.

Rachel Comey Rupture Blazer

Orice blazer va face cu adevărat pentru că îmbrăcă totul și mă face să mă simt ușor uman.

Warby Parker Kimball Ochelari de vedere

Nu pot să văd fără ochelarii mei - ca de altfel. În continuarea mea, întotdeauna păstrez contacte și ochelari, care sunt Warby Parker, duh. Sunt atât de drăguți și ușurați, iar cei pe care i-am făcut mă fac să fiu mai obosit și mai hrănit când îi port.

Soaptopia Rozilla vs. săruri de baie DRYskinea

Săruri de baie pentru scăldat. Nu mai există niciodată căzi în camerele hotelului, dar eu le păstrez împachetându-le în șansa de a-mi lua una în camera mea. Îmi place Rozilla pentru că este mirositor și relaxant, iar din moment ce am acel miros de vacanță, mă face să mă simt ca și cum aș fi în vacanță, chiar dacă călătoresc să muncesc.