celebritate cumpărături

Ceea ce Karamo Brown de la ochiul reginei nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat-o pe expertul in domeniul culturii oculare Karamo Brown despre balsamul pentru buze, tunderea barbiei si lumanarea pe care nu o poate trai fara.

Dolce & Gabbana Lumina albastră de toaletă

Colonul meu preferat din lume. Este masculin, cu puțină dulceață. Am folosit-o timp de trei ani și oricând umblu într-o cameră, oricine - orice bărbat sau orice altă femeie - va spune: "Ce miros mirosesc?" Cred că este deosebit de important pentru bărbați să găsească un parfum care funcționează cu chimia corpului lor. Prietenul meu folosea de fapt un alt Dolce & Gabbana, cred ca a fost unul sau regulatele Pour Homme, si am incercat si mi-a placut, dar nu a mers prea bine la mine. Așa că am intrat în magazin și am încercat câteva versiuni până când am găsit exact ceea ce aveam nevoie.

Los Angeles Dodgers New Era Cap

Eu dețin cam 70 de snapback-uri LA Dodgers în diferite culori. Sunt un mare fan al sportului și sunt unul dintre lucrurile pe care le puteți folosi pentru a vă simți mai cool și mai sexy și pe tendința și umbra capului dvs. de la soare. Am un cap chel, așa că mă împiedică să fiu ars de soare. De fapt, alternez între rosu cu litere albe și marină cu litere albe. Și chiar sper că oamenii nu mai păstrează autocolantele pe margine. Spune-le tuturor să nu mai facă asta. A fost rece în 2002 poate. Acum, în 2018, pentru a avea în continuare autocolante pe pălăria dvs. este în ordine.

ASOS Bomber Jacket cu buzunar MA1 în roșu

Jachetele bombardiere pentru mine sunt noile blazere. Sunt ceva ce pot purta cu pantaloni sau pantaloni pentru costume - sau pot să merg cu adevărat urban. Cred ca barbatii, nu avem rochia neagra pe care femeile o fac pentru a merge de la o zi la alta, dar bombardierul poate fi LBD pentru barbati. Ajută la ridicarea chiar și celei mai simple îmbrăcăminte cu totul negru sau îmbrăcați-vă cu un tricou. PLUS, sunt întotdeauna rece. Nu știu dacă știi asta, dar a fost de 100 de grade în timp ce filmam spectacolul (vara în Georgia), dar purtam tot timpul un bombardier pentru că sunt întotdeauna rece. Bombardierele sunt cu adevărat ușoare, aproape ca niște vânturi, așa că a fost bine.

Nota editorului: Karamo nu a putut spune cine face toate jachetele lui bombardiere, dar cu unele căutări în Google Images, am reușit să aflăm că o mulțime de favoriții lui provin de la ASOS . (Vedeți acest sacou care, din nefericire, este acum vândut aici ).

Biren & Co Millesime Lumânare

Îmi place aceste lumânări. Sunt înconjurată de ei. I-am descoperit la un magazin de lumânări din LA și ceea ce-mi place despre ei este că fiecare miros este cu adevărat unic. Îmi place să intru într-o casă unde fiecare cameră are un miros neplăcut care nu depășește camera și nu se răspândește în întreaga casă. Deci, am unul din acestea în sufragerie și unul în baie și unul în dormitor și fiecare are un miros diferit și un sentiment diferit. Acum am o marcă de lumânări.

Carmex Original Balsam de hidratare a mâinilor pentru parfumuri, 3-Pack

Doamne. Cel mai rău lucru. Urăsc buzele crăpate. Mă deranjează atât de mult pentru că este ca și centi pentru un tub. Folosiți doar câteva Carmex! Folosiți Carmex! Este mai bine atunci când vorbești cu oameni sau săruți oameni. Nu știu ce este formula farmaceutică din Carmex, dar îmi vindecă imediat buzele. Îl am la mine în orice moment.

Microsoft Surface Pro

Asta a fost zeul meu recent pentru că fac multe discursuri și trebuie să cercetez lucrurile și să înregistrez rapid lucrurile în timp ce mă aflu în mișcare. De fapt am primit unul pentru fiul meu care este în liceu și îl folosește în mod constant. Este ca un comprimat și un laptop într-unul. Nu sunt nici măcar o persoană PC - am produse de cea mai mare parte Apple, dar aceasta este noua mea obsesie. Comparativ cu MacBook-ul meu, este mult mai versatil. Pot să deconectez tastatura tabletei și să o țin în timp ce zbor, ceea ce nu este valabil pentru MacBook. Deci asta este pentru mine.

Andis Professional T-Edjer Beard / Trimmer de păr

I-am folosit de la vârsta de 18 ani - în episodul cu AJ, care ieșea, i-am spus: "Un bărbat negru fără mașini de tuns iarba are o problemă." Pentru bărbații cu păr gros, trageți părul de dedesubt, motiv pentru care ei primesc buline de ras pe gât. Andis vă oferă un bărbierit destul de bine trăgând părul în sus. Bărbații care folosesc mașinile de ras sunt cu adevărat iritante pentru pielea lor, pentru că dacă nu ai păr drept, asta va cauza roșeață și umflături. Pentru oricine mă întreabă de ce am o piele atât de bună - este pentru că mă bărbieresc cu tunsorii potriviți care trag bine părul de jos. Nici măcar nu folosesc niciun produs și oamenii se întreabă mereu ce folosesc. Știi însă ce fac eu? Iau un cub de gheață și o alerg de-a lungul întregii mele fețe de două ori pe zi. Asta e.

US Art Supply Set de vopsea acuarelă de lux de 69 de centimetri

Aceasta este ideea mea de a-mi "relaxa mintea, a ieși din locul de muncă și copii". De fapt, mă uitam la acest program în care Tiffany Haddish vorbea despre colorarea cărților pe care îi iubește și m-am gândit: " Doamne, nu sunt singurul ciudat din lume care îi place să apară. Nu sunt un artist care face Picassos, dar este relaxant și liniștitor să o facă și vreau să reamintesc oamenilor că atunci când eram copii, s-au desfășurat activități pe care părinții noștri le făceam să fim mai creativi și mai calmi, să facă asta astăzi. De obicei, eu pictez cuvinte. Sâmbăta trecută, am făcut acest discurs mare și eram nervos, așa că am pictat câteva cuvinte și forme abstracte. Cu mult timp în urmă, am pictat o fotografie a familiei noastre, de fapt, și a fost cel mai rău pictură vreodată. Nu încerc să mai fac asta.