celebritate cumpărături

Ce Karlie Kloss nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am întrebat modelul recent angajat și antreprenorul Karlie Kloss despre barul de proteine, probiotic și melatonina lichidă pe care nu poate trăi fără.

Barul de proteine ​​organice Perfect Bar

Eu sunt regina gustării când vine vorba de călătorie. Am mereu ambalaj nuci, unt de migdale și fructe pentru a-mi susține apetitul, dar lucrul meu preferat de a aduce este Barurile Perfect, în special în aroma de migdale de ciocolată întunecată. Am incercat alte baruri, dar acestea ma pastreaza mai mult mai mult - pentru ca sunt impachetate cu proteine ​​- in timp ce inca imi satisfac dulcele.

Georgia Louise Lift + Sculptură de piatră de fluture

După ce am introdus o mască de față în timpul unui zbor (preferatele mele sunt cele pe care le pot obține de la City Pharma din Paris, care are cea mai largă selecție), îmi place să folosesc piatra de fluture pentru a face un masaj de drenaj limfatic pe fața și gâtul meu. Este într-adevăr ajuta la de-puff pielea și stimula circulația. Comparativ cu alți masaji de față, aceasta face o diferență dramatică datorită formei pietrei (în special vârfurile aripilor). Ea intră în fiecare unghi al feței tale. Acesta vine la îndemână atunci când coborâți de pe un ochi roșii și trebuie să mergeți direct într-o zi aglomerată, care trebuie să vă arate cel mai bine.

Dr. Bronner's Lavender Organic Hand Sanitizer

Sunt un germapob, deci este un element esențial în geanta mea. Miroase mirositoare si simte lumina pe maini in comparatie cu alte sanitizatoare de maini care nu trebuie mentionate.

Sursa Naturals: Melatonina Orange 2 oz. Lichid

De îndată ce am un zbor peste noapte, îmi place să iau melatonină pentru a mă ajuta să adorm și să mă simt bine odihnă, pentru că știu că în clipa în care am ajuns, voi merge direct într-o zi plină. Prefer melatonina lichidă la tablete - sunt convinsă că funcționează mai repede.

Sindromul feminin de sinteză zilnică

Recent am început să iau Synbioticul pentru femeile din Seed, după ce un prieten de-al meu mi-a prezentat marca. Gut sănătatea este atât de importantă, dar este adesea trecute cu vederea. Cred că este prea devreme pentru mine să spun ce diferență au făcut, dar ani de cercetare și dezvoltare a fost pus în crearea acestor suplimente - au o combinație de probiotice și prebiotice.

Sleepy Jones Bishop Pijama Set

Aceste pijamale sunt atât de confortabile și chic să poarte într-un zbor peste noapte. Am un set care spune "Klossy" pe buzunarul din față. Mama mi-a spus mereu: "Când te duci la culcare în pijamale potrivite, dormi mai bine" și cred că e întotdeauna blocat cu mine.

Swarovski Hall Swan Strandage

Am tendința de a purta accesorii simple care sunt ușor de amestecat și potrivite cu orice tinuă, indiferent dacă sunt îmbrăcat sau casual. Îmi place colierul Swarovski Hall Swan, deoarece este o piesă minuțioasă, dar totuși elegantă, care se potrivește bine cu tot ce-mi aparține. [ Nota editorului: Kloss este un ambasador al mărcii Swarovski. ]