celebritate cumpărături

Lauren Groff nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Lauren Groff, autorul cărții Fates and Furies și noua colecție de scurtă poveste Florida, despre stilouri colorate, cupe de unt de arahide cu ciocolată întunecată și cizme de cowboy pe care nu le poate trăi fără.

Îmbătrânire: o introducere foarte scurtă

Sunt aproape jenat de cât de mult îmi place seria Very Short Introductions Series de Oxford University Press. Sunt cărți minuscule, fiecare pe un singur subiect, dar scrise de experți în domeniu. Dacă mă trezesc într-o zi și mă interesează, să spun, diavolul sau decadența sau îmbătrânirea, pot să citesc o astfel de carte într-o după-amiază și să simt că am un punct de sprijin în acest subiect.

Căciulă de ciocolată neagră Justin's Butter Cups 1.4oz - 6 Pack

Îmi mănânc sentimentele. Gustă cele mai delicioase sub formă de cupe de unt de arahide cu ciocolată închisă.

Viva Naturals Ulei de cocos extra virgin organic, 32 uncii

Păstrez o cuvă de ulei de nucă de cocos lângă duș și o folosesc pe pielea și părul meu. Este ieftin, eficace, miroase uimitor și odată am încercat să-l folosesc pentru a trage cu ulei, unde îl mesteci până când dinții tău sunt strălucitori, iar butonul de respirație miroase ca și cerul, dar m-am simțit grea de zile după aceea. Acum este doar de uz curent.

Marvy (4300S-12pk) Le Pen, set de 12 culori, Dozen (Micro Fine Point)

Orice politician francez care a fost vreodată numit Le Pen este putred, dar stilul japonez de scris Marvy Uchida Le Pen stilouri sunt favoritele mele. Pe proiectele timpurii, folosesc culoarea gri deschis, dar cu fiecare schiță ulterioară, încerc ceva diferit, dacă încerc să lovesc o emoție sau o atmosferă care corespunde, de exemplu, verde pădurii sau burgundului sau albastru marin. Și, cu versiuni foarte întârziate, atribuie fiecare tip de editare unei culori diferite - portocaliu pentru atmosferă, purpuriu pentru trecerea cuvintelor excesive, verde pentru dialog etc. - care mă ajută să-mi păstrez ideile separate, dar lizibile.

Ray-Ban Original Ochelari de soare Aviator

Când m-am mutat prima oară în Florida, am auzit o poveste de groază apocrifică despre o femeie care nu purta niciodată ochelari de soare și a luat cataractă din lumina soarelui aprins, iar ea avea doar 25 de ani, așa că nu am pășit niciodată în afară, chiar în zilele ploioase, o pereche de astea. Îmi plac polarizați. Îi pierd mereu, apoi le găsesc pe jumătate mestecate de către câine sau se îndoiesc de formă de piciorul cuiva sau se zgârie în fundul pungii de tote, așa că am un ciclu între aproximativ patru perechi ale aceluiași trist, banurile.

Curățare parfum curată de parfumuri 10mL RollerBall Eau de parfum

Am o sensibilitate atât de intensă la anumite parfumuri ieftine pe care le-am așezat odată lângă o femeie aflată într-un avion care purta atâta junk (al naibii de ea) că a doua oară când a trecut ucigașul, a țipat, pentru că, fata se umfla si devenea rosie. Când găsesc un miros pe care îl pot purta fără să mă ucidă, este o bucurie. Călătoresc atât de mult încât am nevoie de un rollerball și iubesc Clean Cashmere pentru că este frumos și ușor.

Vechea femeie Gringo L113-13 Diego Cowboy Boot

Urăsc machismo, dar, omule, îmi plac cizmele de cowboy. Am cumpărat o pereche de acești vechi Gringos în 2006 pentru a sărbători obținerea unei părtășie și i-am iubit atât de mult încât i-am pus să redea de două ori.

SodaStream Pinguin Sparkling Water Maker

Îl beau pe vrăjitor ca un fiu, dar sunt înspăimântat de numărul de cutii de aluminiu sau de sticlele de sticlă pe care le pot trece zilnic. Pinguinul SodaStream mă împiedică să recunosc scopul dependenței mele.

Emily Dickinson: Poezii colectate

Unii scriitori se roagă dimineața înainte să lucreze sau meditează sau luminează o lumânare. Îmi place să citesc o poezie. Am avut această carte de când mi-a dat-o prietenul meu Lisa în clasa a șaptea și este cartea pe care am citit-o de la cel mai mult. Emily D. este cea mai strălucitoare stea a tuturor sfinților mei.

Muji Cartea de desen pentru harti reciclate F4

Muji Hârtie reciclată Kraft Book 4Fs sunt perfecte. Hârtia este groasă și de înaltă calitate, iar paginile sunt uriașe, astfel încât atunci când vă aflați pe o rolă, nu trebuie să vă opriți pentru a vă întoarce la o foaie goală. Dacă scrieți suficient de mic, o pagină de pionieră în acești fraieri se poate traduce în aproximativ zece pagini Word-document în font Times New Roman de 11 puncte. Puteți, de asemenea, lega notebook-urile închise cu panglici mici, astfel încât oamenii nasoși care au de grăsime, degetele mici stângaci nu pot citi ceea ce ați scris.