celebritate cumpărături

Ce Lindsey Vonn nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe schiorul olimpic Lindsey Vonn despre bronzul, plantele false și vidul de mână care nu poate trăi fără.

Beneficii cosmetice Hoola Matte Bronzer

Acesta este efectul perfect al vara pentru fata ta - este minunat si pentru contururi. Adevărul este că am atâtea lucruri aleatorii, și acesta este unul dintre lucrurile care au venit și de fapt am purtat-o ​​în fiecare zi. Am testat un milion de bronzeri, așa cum fac majoritatea femeilor, și aceasta este cea mai bună pentru că nu pată și, chiar dacă este o pulbere, rămâne foarte bine. Pot să-l port toată ziua și să nu-mi fac griji pentru că iese.

La Jolie Muse Lumanari Citronella Ceara de soia parfumata 3 Wick Tin

Sunt o persoană cu lumânări mari, așa că atunci când am gratar în aer liber, trebuie să țin departe țânțarii. Cele mai multe lumânări bug miros ca rahat, dar aceasta miroase într-adevăr, foarte bine. Nu este lumânarea dvs. standard citronella.

Outward Hound Fun Feeder Feed Slow Feed Bloat Stop Dog Bowl

Deci, câinii mei mănâncă într-adevăr, foarte repede. Ei mănâncă atât de repede încât își înghită hrana. Așa că am mers și am găsit cozi de câine care îi ajută să mănânce mai lent, iar acestea sunt ca un labirint mic pentru câini. Îi face să funcționeze un pic mai greu. Puteți obține diferite forme și modele, iar câinii mei au vârtejul, astfel încât ei trebuie să săpească în întregime în jurul bolului pentru a obține toată mâncarea.

Thule Gauntlet 3.0 13 "MacBook Pro Retina Sleeve

Am găsit-o la aeroport când călătorisem odată pentru că nu aveam un caz pentru laptopul meu. Căutam în jur, dar majoritatea sunt prea voluminoase sau prea moi și fără protecție. Sunt greu pentru tehnologia mea, așa că am nevoie de ceva practic și ușor. Acestea le vindeau la aeroport și sunt perfecte, pentru că sunt greu de manevrat și se potrivesc frumos.

Dyson V6 Trigger fără fir

Am atâtea păruri de câine în jurul casei și urăsc corzile, deci acest lucru este minunat. Îl păstrez în dulap și când l-am scos, aș putea să mă las în gol timp de 45 de minute dacă aș vrea să fac asta, dar acest lucru are grijă de tot în cinci sau zece. Este o iubire foarte profundă. Merită banii.

Casa de flori de mătase Artificiale Dark Purple Triple-Stem Phalaenopsis Orhidee Aranjament

Îmi plac florile, dar de asemenea urăsc să moară atât de repede. De aceea am mers și am primit o mulțime de orhidee false pe Amazon. Chiar păstrează casa în stare proaspătă.

Seturile de bandă de rezistență TheraBand

Dacă doriți să adăugați unele unelte de antrenament care nu ocupă loc, încercați TheraBands să lucreze pe glutes. Îmi iau TheraBands pe drum cu mine ori de câte ori am o excursie scurtă - îmi permite să fac squats și glute de lucru chiar în camera mea de hotel. Dacă acestea au fost toate pe care le-ați adus, ei literalmente nu sunt nici măcar o lire.

Grit: Puterea pasiunii și perseverenței de Angela Duckworth

Am citit această carte cam acum un an și acum este cartea mea preferată. E atât de la fața locului în tot ceea ce vorbește. Îmi plac oamenii grei și vorbește despre cum puteți găsi acele caracteristici ale pietrei și ceea ce face oamenii să aibă succes. M-am simțit într-adevăr aliniat cu modul în care cred și este minunat pentru oricine încearcă să se îmbunătățească.

Foto: Copyright 2018 de către ItemMaster.comToate drepturile sunt rezervate

Red Bull Summer Coconut Berry

Intotdeauna fac gratar in vara si este perfect sa ai in cooler si sa imparti cu prietenii tai. Această aromă și ediția galbenă sunt favoritele mele. [ Nota editorului: Vonn este purtătorul de cuvânt al Red Bull. ]