celebritate cumpărături

Ce Lola Kirke nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe actrița și muzicianul Lola Kirke , care a jucat în noul film Gemini și i-a lansat luna trecută un singur " Monster " despre sticla de apă , tămâie și lenjerie de corp pe care nu poate trăi fără ea.

Incienso de Santa Fe Teepee arzător cu Pinon lemn natural tămâie

La un moment dat la începutul anilor 20, ca o fată din New York City, m-am îndreptat spre ideea Occidentului American. Acest prieten, care a fost din locul mitic al orașului California, mi-a povestit despre tămâia piñonului și a devenit lucrul meu preferat. Am crezut că acest spirit de aventură se va manifesta în mirosurile sale. Pionul a fost, în esență, modul meu de fabricare a esenței pionierilor acolo. [ Nota editorului: Scriitorul Caroline Bankoff a scris despre aceeasi tamaie inainte . ] Deci ori de câte ori am călătorit de-a lungul anilor, l-am adus cu mine și mă face să simt exact unde vreau să fiu - în munți.

Lifefactory 16 oz. Sticlă de apă din sticlă

Sunt o persoană foarte gospodărească și văd atâtea deșeuri peste tot. Cred că noi, ca ființe umane, avem responsabilități pentru a minimiza aceste deșeuri, iar aceste sticle de apă au fost o constantă în viața mea de când am devenit conștient de amprenta umană de pe Pământ. Cu toții trebuie să rămânem hidratați, iar apa potabilă este secretul vieții și al frumuseții și nu este agățat. De asemenea, nu cheltuiți bani pe sticle de apă sau adăugați la masa de plastic pe Pământ este mare. Îmi plac sticlele de apă Klean Kanteen și Lifefactory. "Aveți o sticlă cu apă" este motto-ul meu în viață.

Cora desenează Fanny Pack

Am unul acum! Cora le face în New Orleans, iar eu le iubesc pentru că sunt foarte ușoare și convenabile pentru a păstra tot ce ai nevoie de la tine. Fanii de la Fanny au reputația că sunt inofensive, dar Cora sunt cu adevărat proiectate fără a fi costisitoare.

Fender FA-100 Dreadnought chitara acustica cu geanta

Așa că am două Fendere - am chitara acustică obișnuită cu un pickup și am o reeditare de coajă roz de un Stratocaster pe care l-am cumpărat online, care a fost făcută în Japonia. Îmi place foarte mult cât de simple sunt chitarele Fender. Sunt complet clasic. Voi juca pe ele cât de mult pot, cam în fiecare zi. Am înregistrările mele care ies în această vară și am pus single-ul în luna martie, așa că eu întotdeauna practic și joc când pot.

Ruby Cup Sisterpack

Cestile menstruale, cred, sunt cele mai mari lucruri care s-au întâmplat vreodată femeilor. Utilizați unul pe an în loc de o cantitate exorbitantă de tampoane și tampoane, iar din experiența mea, sunt mult mai confortabile. Și în multe țări, femeile nu au acces la tampoane sau tampoane, iar Ruby Cup are o inițiativă unu-la-unu, de fiecare dată când cumperi una, dăruie o persoană cuiva în nevoie într-o țară în curs de dezvoltare. Chiar cred că dacă consumăm, ar trebui cel puțin să o facem într-un mod responsabil care împărtășește cu alții.

Arbonne Intelligence CC Cream

Așa că mătușa prietenului meu lucrează la Arbonne și ea a înființat această mică petrecere facială - era ca și doamna Avon - și m-am dus acolo și am aflat că toate produsele de piele care nu sunt vegană utilizează produse secundare animale, care nu sunt nimic pe care vreau pielea mea. Ea ne-a spus, a fost ceva de genul 1.500 de substanțe chimice care nu sunt aprobate în Europa sunt aprobate de FDA, dar Arbonne respectă reglementările europene, așa că am fost totul despre produse. Crema CC este preferată pentru că este un pic de hidratant colorat, care este un truc frumos de frumusețe pentru ascunderea imperfecțiunilor.

Scurt Cherub Bătut

Tack este făcută în Los Angeles, și este lenjerie sexy, confortabilă, foarte distractivă, fără sex. Îmi place ideea de lenjerie care sfidează standardul obișnuit. Acestea sunt făcute pentru bărbați și femei, oameni ciudați și oameni care nu respectă genul. Este pentru toată lumea. Am unul cu micul înger pe el și unul cu un clovn. Chiar dacă clovnii sunt înfricoșători, nu sunt înfricoșători pe lenjerie.

Geminola Slip Dress

Mama mea a avut această companie și magazinul numit Geminola de ani de zile, și mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții adolescentei mele adulte și a sfârșitului adolescenței care lucra acolo, la fel și mulți prieteni. Acesta a fost un mare boutique din West Village, pe care la închis recent, deși linia este încă disponibilă. A fost o astfel de plăcere pentru că erau acele feluri de vintage pe care le-a actualizat sau le-a vopsit în acest mod foarte simplu, feminin.