celebritate cumpărături

Ceea ce aduce Mae Whitman în ea

Anonim

Sejurul de vară este aici, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie să aduci câteva lucruri cu tine. Într-o pungă. Pentru a ne ajuta să decidem ce să împachetăm (și ce să ne împachetezi), am încorporat câteva celebrități pentru a ne spune ceea ce fac. Astăzi, esențele de călătorie ale Arrested Development și actrița Duff Mae Whitman. Bine ați venit la My Carry-on.

Elizabeth Arden Protector de opt ore de cremă

Îl iubesc pe Elizabeth Arden Cremă de opt ore. O poți pune pe orice, și îi elimină pe acei bluzi de planete uscate.

Glossier Faza 2 Kit

Acest kit vine cu un concealer, Boy Brow și o pată de buze / obraz, și călătoresc cu el pentru că este compact și se poate încadra în geantă și mă împiedică să arăt ca și cum am trecut pe zbor.

Paez Alpargatas

Dacă mă duc undeva la rece, o să port cizmele ăștia din urmă, dar pentru că e vară și merg într-un loc cald, îmi plac pantalonii mei Paez. De asemenea, merg peste tot cu blondele mele.

Cereți praful lui John Fante

O carte bună este întotdeauna necesară! Chiar acum, este asta.

Golda Sphere Săpun

Prietenul meu Keiko face cea mai uimitoare linie de săpunuri și spray-uri numite Golda - este antimicrobiană și, de asemenea, super relaxantă și perfectă pentru a se împrospăta. [Nota editorului: Aubrey Plaza este și un fan al spray-ului.] Am spălat totul cu el și călătoream cu săpun, pentru că, evident, este mai ușor decât lichidele.

Clare V. x Garrett Leight Ochelari de soare ochelari de soare Blush

Cea mai bună prietena mea, Jane, mi-a ales ochelarii de soare noi pentru mine și le-am făcut să le iau . Trebuie să merg peste tot în această vară în ele.

Fujifilm Instax Mini 8

Îmi place să aduc camera mea cu Polaroid. (Stiu ca este un Fuji, dar eu o numesc Polaroid). Imaginile sunt atat de cool si nu imi place sa fiu pe telefon.

Rachel Antonoff Sweatshirt pentru sistemul reproductiv

Întotdeauna am îmbrăcămintea de reproducere a lui Rachel Antonoff pentru ospitalitate.