celebritate cumpărături

Ce Martha Hunt nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Martha Hunt, modelul și Secretul lui Angel al lui Victoria , lucruri pe care nu le poate trăi fără.

L'Oreal Paris Cosmetica Culoare Riche La Palette, nud

"Îmi place să explorez diferite palete de ochi și încercam lucruri diferite când am aflat că acest lucru face cu adevărat albastrul în ochii mei. Textura este foarte grozavă. Ea rămâne mult timp și nu se mișcă. Va fi foarte grozav pentru vara. "

Revista National Geographic (aprilie 2017)

"Îmi place să citesc National Geographic când călătoresc, care este tot timpul. Tocmai am citit acest articol din National Geographic numit "Dincolo de om", cu care am fost obsedat. Era vorba despre modul în care evoluția omenirii a fost foarte lentă, dar va accelera să țină pasul cu inteligența artificială, care continuă să se dezvolte foarte repede. Doar mi-a explodat mintea. De asemenea, a vorbit despre modul în care o colonie de oameni de pe Marte ar evolua pentru a fi mai înaltă pentru a se ocupa de mai puțină gravitate. Sunt un tocilar și îmi place chestii de genul ăsta.

Estée Lauder Complexul de recuperare sincronizată pentru recuperarea nocturnă complexă II

"Un artist de machiaj mi-a spus odată:" Încă mai porți hidratant noaptea? La ce te gandesti?' Aveți nevoie de ser, deoarece hidratantul se rupe doar pe pernă. A fost un moment de schimbare a vieții pentru mine. Sunt pe partea uscată și serurile ajută la prevenirea liniilor fine. Adesea trag la soare și ar trebui să fiu mai bine să rămân în afara timpului liber al soarelui, dar pot spune o diferență vizibilă atunci când pun acest lucru, că mi-a pompat pielea. Am incercat atat de multi, dar acesta este intr-adevar, foarte hidratant pentru mine. Pielea mea băut cu adevărat.

Kindle E-cititor

"Îmi plac Kindle-ul, pentru că pot să-i potrivesc atât de multe cărți pe el. Chiar acum, recitesc Alchimistul . Este una dintre primele cărți pe care le-am citit de când m-am mutat la New York și a trecut aproape zece ani, deci este un moment potrivit pentru a reveni la legătura cu povestea. Are un mesaj puternic despre manifestarea destinului tău și este, de asemenea, ușor de citit. "

Instruire TRX

"Trebuie să lucrez tot timpul pentru slujba mea și întotdeauna încerc să-mi dau seama care este cel mai bun antrenament de făcut în camera mea de hotel. Am terminat foarte mult folosind benzi de rezistență și greutăți ale gleznei. Probabil că am cel mai mult abs atunci când călătoresc, deoarece este ușor să faci în cameră fără echipament, dar am trupe de rezistență TRX care sunt cu adevărat bune și ușor de a aduce cu mine pretutindeni.

Rolex "Cellini" Watch pentru bărbați 14K aur galben

"Este amuzant, mi-am cerut prietenul meu pentru un ceas pentru bărbați atâta timp și nu am primit niciodată - dar am primit și alte bijuterii frumoase - iar apoi, la sfârșitul lunii aprilie, am primit unul. Îmi place modul în care un ceas de bărbați nevăzut arată pe o femeie, și îmi place să se amestecă piesele masculine și feminine, deoarece cred că este sexy. "

LA NAIBA.

"Îmi place muzica și sunt chiar în noul album Kendrick chiar acum. De asemenea, sunt un mare fan al Oceanului Frank, așa că am ascultat noua sa stație RADIO blondă. Îmi place să găsesc muzică nouă acolo. "

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.