celebritate cumpărături

Ceea ce Molly Sims nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am cerut actritei și modelului Molly Sims despre suplimentele de păr, blugi tăiați și un parfum pe care nu poate trăi fără.

Le Labo AnOther 13 Set de tuburi de călătorie

Nu pot să mint - Le Labo 13 este mirosul meu de semnătură. Mă opresc literalmente oriunde mă duc din cauza asta. Nu știu cum să o descriu. Este musky cu un indiciu de dulceață. Este masculin și feminin. Nu pot intra într-un lift fără ca oamenii să mă întrebe ce poartă. Am fost doar într-o excursie la Cabo și vândut ca nouă dintre ei.

Simon Miller Bora Jeans

Eu trăiesc în acești blugi. Nu știu ce este, dar există ceva despre tăietură și materialul care face de fapt purtarea acestor blugi atât de confortabile. Sunt picioarele largi pe care toată lumea le poartă și nu am fost convins că le pot scoate, dar prietena mea le-a găsit și sunt ca și blugii noștri noi, dar sunt reci și modești. Le am în alb-negru și gri. Îmi place că sunt largi, înfrânți și desființați fără 54 de găuri.

8 Greens Essential Greens Booster, 10 comprimate

Am luat 8 Verzii în ultimele câteva luni și am văzut o diferență majoră în nivelurile mele de energie. [ Nota editorului: Brooke Shields jură și de aceștia. ] Din moment ce călătoresc foarte mult și nu mănânc atâtea verde cum ar trebui, este cel mai bun mod de a le face pe toți în același timp. Este o tabletă fizică pe care o pui în apă și conține toate aceste cupe de legume în ele, dar de fapt are un gust bun. Pot să-l iau pe soțul meu să o bea. Nu este dulce în sine, ci doar puțin, ca să nu aibă gust oribil.

Charlotte Tilbury Filtru fără flaw de la Hollywood pentru o strălucire a tinerilor din Superstar

Aceasta este o fundație pentru tenul pentru piele impecabilă. [ Nota editorului: Am revăzut acest lucru înainte . ] Este complet personalizabil și lasă pielea mea sentimentul și căuta proaspăt. Nici măcar nu aveți nevoie de un filtru când faceți o fotografie. Pentru mine, mijlocul patru dă luciu perfect roșu și se amestecă cu un pic de fundație sau hidratant și un punct culminant fără a fi o minge disco.

Epicuren Discovery After Bath Body Moisturizer

Acest hidratant de corp nu este frumos. Ea vine în această sticlă ciudată, și de fapt am descoperit-o de la prietena mea, Amy, care era un model pe care l-am trăit cu 25 de ani în urmă. Miroase atât de bine și de nucă de cocos, și nici măcar nu-mi place nuca de cocos, și-l iubesc. De asemenea, vă face pielea super-moale și matasoasă, cu puțină strălucire, dar fără uleiuri.

Glossier Balm Dotcom

Acest balsam hidratant, de lungă durată este extrem de uimitor. Eu folosesc trandafirul pentru că nu are o culoare și are mirosul perfect.

Vreau să spun, cine nu se iubesc unii au crescut ?! Balsamul perfect.

Viviscal Extra Strength Suplimente de crestere a parului (60 de numar)

Am luat aceste tablete de când eram la începutul anilor 20 și sunt produsul nr. 1 care îmi păstrează părul gros și fără daune. Este secretul puțin murdar al modelului pentru a-ți face părul să crească, pentru că toată lumea îi face întotdeauna colorată, tăiată și procesată. Spun de fapt fetelor care tocmai au avut copii sau fete care au probleme cu tiroidele sau fetele care nu au părul gros în jurul lor tot timpul. Tocmai am spus un model faimos pe care l-am întâlnit să-l iau. Doar mi-a crescut părul și mai repede. Este uimitor că puteți să-l cumpărați aici, pentru că l-am folosit când l-am aterizat în Paris pentru a ne aduce înapoi în mașinile noastre. [ Notă a editorului: Sims este un purtător de cuvânt al Viviscal. ]

Janessa Leone Phoebe Straw Fedora XO

Sunt cu adevărat pretențios atunci când este vorba de alegerea pălăriei perfecte. Nu știu dacă așa este capul meu, dar pălăriile lui Janessa sunt singurele care se potrivesc cu adevărat cu mine. Este o pălărie de plajă mare sau o pălărie de zi - și se îmbunătățește de-a lungul timpului, pentru că odată ce este decolorată de la a ieși la soare, are aspectul boem perfect de paie.

EO Botanic Hand Sanitizer Gel, Lavandă

Acesta este un dezinfectie naturala pe care o pastrez in jurul meu 24/7: in casa, in masina si in geanta mea. Întotdeauna important când ai copiii care rulează în jur. Cred ca sticlele Purell arata atat de grosolane, iar acest lucru este un purpura albastru, care arata bine si functioneaza bine si miroase bine si ea.

Nevasta între noi de Greer Hendricks

Cei care mă cunosc știu că sunt un mister de crimă, căutând crime, ADIDT. Sunt absolut obsedat de CSI .

dacă există o carte de crimă acolo, o să o găsesc. Soția între noi este cea mai recentă obsesie a mea, imposibilă să-i dau jos. Este o citire fenomenală, fenomenală. Este noul thriller Gone Girl sau All Girls Missing pentru acest an.

Sweet Laurel: Rețete pentru alimente întregi, cereale fără deserturi

IUBESC Dulce Laurel și toate tratamentele lor. Această carte mi-a lăsat familia să aducă aceste rețete în casa noastră. De la cookie-urile sandwich matcha la plăcintă sărată de lamaie, Laurel are totul. Avea o tulburare autoimună și a trebuit să meargă fără cereale și nu am alergie, dar încerc să nu mănânc multă gluten. Aceasta este o coacere sănătoasă, de fapt bună.

Proteinele vitale Peptide de colagen

Adaug acest supliment la toate mirosurile si sucurile mele. Se presupune că se absorb rapid și ajută la îmbunătățirea părului, a pielii și a unghiilor. Acesta este un argument întreg pe care l-am avut cu cineva a doua zi, dar acum că suntem în anii 40, ar trebui să începem să-l folosim. Am pus-o în mirosurile mele și pot să spun că sa schimbat. Au trecut șase luni și mă simt mai tânăr!