celebritate cumpărături

Ce Pete Wentz nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am intrebat pe Pete Wentz de la Fall Out Boy, care sunt in prezent in turneul lor mondial pentru albumul lor Mania , despre exfoliantul, crema de fata si adidații pe care nu poate trăi fără.

Nando's Hot Peri-Peri Sos

Nando's este unul dintre locurile mele preferate de a merge în Anglia, și cred că ei au și ei în DC și Chicago acum. Este ca un loc de servire a fast-africanelor din Africa de Sud, și practic este carnea de pui cu acest sos fierbinte din Africa de Sud, care este atât de bun, am pus-o absolut totul. Cred că nu a mai fost niciodată o noapte când m-am îmbătat și nu am pus sosul lui Nando pe ceva. E mai degrabă oțet decât un sos fierbinte pe care ești probabil obișnuit. Imi place.

Nando's Hot Peri-Peri Sos

Dacă preferați, este disponibil și la Amazon pentru 7 dolari.

Tilda Swinton X Gentle Monster Newtonic 64mm rotunjite ochelari de soare pătrat

De cele mai multe ori, celebritățile își vor da numele pe ceva și îl vor pune pe gunoi - sau nu gunoi, ci doar un produs indiferent. Nu te face să vrei să ieși și să cumperi chestia asta. Nu eram super conștient de Gentle Monster, dar este o marcă de ochelari de soare coreeană care a colaborat cu Tilda Swinton la aceste ochelari de soare și sunt cu adevărat minunate. După ce le-am primit, m-am întrebat ce altceva face Tilda Swinton? E într-adevăr un artist! Este atat de incitant cand cineva lucreaza cu un brand si imbunatateste atat celebritatea, cat si marca, pentru ca de obicei este asa. Am o pereche în roșu, care sunt vândute acum, și oamenii mă întreabă despre ele oriunde mă duc.

La Mer Crema moale hidratantă

Sunt unul dintre cei mai uscați oameni. De la a fi mereu în avioane, cred că hidratarea a fost cheia pentru totul pentru mine. Încerc să fiu cardat cel puțin o dată când am 40 de ani, iar La Mer ar putea fi calea de a ajunge acolo. Nu este parfumat, așa că, chiar și ca un om, puteți să-l stânciți, și chiar dacă îl puteți folosi oriunde pe corpul dvs., este prețat ca aurul, deci într-adevăr nu trebuie pierdut. Nu doriți să o suflați în locuri care ocupă o mulțime de bunuri imobiliare. Mă duc la față, de obicei.

Volkl Super G V1 Pro Racer de tenis

Comparativ cu o rachetă de tenis Prince sau Head, este ceva mai greu. Sunt obsedat de tenis și este o obsesie super-sănătoasă / nesănătoasă până la punctul în care îți spun familiei că sunt la mall sau ceva când chiar joc tenis. Cred că este unul din acele jocuri pe care le poți juca când ai 8 sau 80 de ani. Îmi place Volkl, pentru că este un pic ciudat - simbolul pe el nu este în mod clar un Wilson sau o rachetă standard - deci este un starter de conversație, le văd foarte mult.

Dermalogica Daily Superfoliant

Oamenii se întreabă întotdeauna despre cheia pentru rutina pielii mele, dar întotdeauna mă blochez pe oamenii care au pielea superioară. Tipul cu piele superioară este Pharrell, care a arătat cumva 21 pentru totdeauna. Și mi-a spus, exfoliați, exfoliați, exfoliați. Și am încredere în el. Motivul pentru care îmi place acest lucru în special este că se usucă, ceea ce îl face perfect pentru călătorii. Dacă luați doar o transportare, deseori lichidele exfoliante sunt prea mari pentru regula de trei uncii, dar acest lucru îl puteți lua oriunde pentru că nu este lichid. Pur și simplu adăugați apă și începeți să exfoliați. Cred că ar putea avea cărbune în el, care este ca pâinea prăjită sau prăjitura de anul acesta.

Deschis: O autobiografie de Andre Agassi

Această carte este uimitoare dacă vă place tenisul sau Andre Agassi sau nu. Sunt momente acolo unde e la Open-ul Francez și speriat că peruca lui va cădea. Am o vârstă de 3 ani și o vârstă de 9 ani și eu sunt: ​​"Îi fac să facă ceva? Îi fac pe Tiger Woods sau Serena sau Agassi? "Și fiecare capitol din cartea lui Agassi se termină cu" Nu-mi place tenisul. Urăsc tatăl meu pentru că m-ai făcut să joc. "Acum știu.

Toți sfinții Raven Sweatpant

Adică, i-am spus săptămâna trecută pe Twitter, dar Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Kanye West atât de tare încât să putem purta pulovere în afară. Chiar acum cinci ani am putut să mă duc afară în transpirație, dar am simțit-o în legătură cu asta, dar acestea sunt conice și au buzunare. Sunt tată, dar nu trebuie să mă îmbrac ca un tată.

Vans Faux Sherpa Classic Sneaker

Acestea sunt vane regulate de bord, dar au acest material fuzzy care le face ca pantofii de desene animate. E ca și cum aș fi într-un film de ciumă când le port și oamenii cred că sunt papuci. Sunt foarte ușor pentru abandonul școlar și de când locuiesc în SoCal, ele sunt perfecte în orice moment al anului.

Eve Lom protectie zilnica Broad Spectrum SPF 50 protectie solara

Soarele poate fi cu adevărat aspru și nu te gândești la asta când ai 15 ani, dar îți rupe pielea. Este minunat să umbli în soare, dar este foarte important să-ți protejezi fața și brațele cu protecție solară. Eva Lom nu merge greu și mă protejează fără să se simtă ca orice. Îmi amintesc în fiecare zi, pentru că nu vreau să arăt ca Leatherface.

Decaydance MMV Crewneck Sweatshirt

Bine, Decaydance este eticheta mea de discuri, așa că sunt părtinitoare, dar această bluză este foarte confortabilă pentru a vă agăța sau a trece prin aeroporturi. Sunt o persoană care este atât de fericită că trăim într-o perioadă în care bărbații au îmbrățișat blugi și sweatpants. Acum bărbații pot să îmbrățișeze ceea ce erau pantalonii de yoga pentru femei - ceva în care te simți bine, dar de asemenea poți părăsi casa purtând.