celebritate cumpărături

Ce Roxane Gay nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Roxane Gay, autorul Bad Feminist , Hunger și Not That Bad , despre căștile, sacoul de călătorie și cămășile personalizate pe care nu le poate trăi fără.

Bose QuietComfort 35 (Seria II) Căști wireless

Apreciez că acestea sunt exact ceea ce sunt și nimic mai mult. Mă plimb foarte mult, așa că e minunat să ai aceste căști, pentru că, chiar dacă nu ascult muzică, îmi îneacă totul și îmi dau spațiul de gândire și de a face scris în avion. De fapt, pot face asta. Internetul pe zbor este atât de lent încât nu mă deranjez să fac o mulțime de navigare și pierdere de timp, atât timp cât folosesc căștile de anulare a zgomotului, pot lucra.

Epoca inocenței, de Edith Wharton

Cartea mea preferată de autorul meu preferat. Este destul de mult un confort citit acum. Îmi place să mă întorc la asta. Și este de vrăjitor, amuzant și tragic de fiecare dată. Este tot ce aș putea dori într-un roman. Tocmai am luat Bucătărie Confidențială pentru a reciti, de asemenea.

Apple AirPods

Eu le folosesc când fac comisioane sau când sunt la sala de gimnastică. Le folosesc și pentru a face apeluri telefonice. Sunt mult mai bune decât mi-aș fi crezut vreodată. Timpul roții pentru Apple nu este audio, așa că nu eram destul de sigur la ce să mă aștept, dar sunt minunate. Și nu cad. Este într-adevăr, într-adevăr ciudat - nu au căzut niciodată o dată. Când au ieșit pentru prima oară, nu era clar cât de ciudat ar arăta oamenilor. Chiar și acum, când le văd pe oameni, mă gândesc la acea scenă de gel de păr de la "Ceva despre Maria" . Dar sunt chiar căști mari.

Louis Vuitton Cabas Jour

Pentru mult timp am purtat totes, pentru că poți obține o mulțime de totes dacă lucrezi în publicare. Acum câteva luni am crezut că trebuia să-mi intensific jocul și să nu mai port acești jucători în jurul meu, așa că am fost de genul "Ce e un lucru bun, care va funcționa?" Și acest sac LV doar mi-a sărit. Pielea este superbă și geanta în sine este spațioasă. Are buzunare, care fac atât de bine atunci când sunt afară și între întâlniri, să-mi țin încărcătorul, iPad-ul meu, o sticlă de apă, o carte și așa mai departe.

Sonos Un difuzor inteligent cu Alexa Voice Control

Îmi place să am muzică la domiciliu în mai multe camere, dar în plus față de sunetul superb, aplicația Sonos vă permite să vă aduceți toate abonamentele la Apple Music, Amazon Music, Sirius, Pandora și Spotify. Pot centraliza totul astfel încât să pot asculta muzică pe diferitele platforme ale difuzoarelor.

Arizona de ceai cu aromă de lămâie

Este doar delicios.

Timbuk2 Bag-ul de comutare Messenger

Am TSA Pre-Check și m-am obișnuit doar să scap de securitate, fără să-mi scot laptopul din geanta mea. Dar acest sac este grozav, deoarece în acele ocazii când trebuie să-mi pun punga prin mașină, tot nu trebuie să-mi scot laptopul. Pot să dezarhivez jumătatea din spate, să-l dau jos și să-l pun. Este convenabil și arată frumos și aș putea să-l folosesc aproape ca o pungă de noapte peste călătorii rapide.

Tumi Alpha 2 Extensie Excursie 4-Wheeled caz de ambalare

Nu prea verific pungi pentru că vreau doar să iau ce vreau să iau. Am nevoie de opțiuni. Nu vreau să port variații pe o tinuță timp de cinci zile. Nu sunt un Transformator. Deci, folosesc asta pentru călătorii lungi și excursii scurte - este extensibil, așa că dacă oamenii îmi dau lucruri, care se întâmplă în mod inevitabil în turneu, există loc pentru a pune lucruri acolo. Este ridicol de prețuit, dar bine făcut. Se rostogolește și ea frumos.

Amazon Echo (a doua generație)

Îl folosesc în acest mod foarte îngust pentru a afla timpul și vremea, dar e bună pentru muzică dimineața. Spun Alexa și face tot ce-ți cer. Și de fapt am un prieten pe nume Alexa, așa că devine foarte confuz dacă îi spun și numele. Te arata doar ca asculta cu adevarat viata oamenilor.

Cămașa personalizată

De mulți ani, am fost curios de ce Ina Garten poartă în fiecare zi diferite cămăși de aceeași formă. Ea a explicat în FAQ-ul site-ului ei, care nu mai este acolo, că și-a luat cămășile la comandă, dar nu a spus de cine. Așa că am crezut că a fost o idee atât de bună încât tocmai am mers și am făcut-o. Am folosit o companie în Napoli, unde trăiesc părinții mei, dar când am început să vin mai des la LA, am decis că am nevoie de cineva aici. Eu am făcut "fabricarea cămășii personalizate" și asta a fost. Acum voi intra pentru a selecta țesături noi și ei vor ajusta măsurătorile dacă este necesar, dar biroul lui se întâmplă, de asemenea, să fie mai puțin de un bloc de la apartamentul meu, așa că pot să apăr în orice moment.