ceea ce nu pot trăi fără

Ce Ryan McGinley nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat fotograful Ryan McGinley - a carui expozitie solo din New York se deschide in luna iulie la Team Gallery si a carui lucrare este publicata de Rizzoli intr-un catalog numit "Mirror Mirror" - despre blugi indigo , colier de farmec vagin si burrito de ou, t trăi fără.

Colecția de după-amiază Bellocq

Ceaiul meu preferat din Bellocq este Garda Reginei. Este un ceai ceylon neagră cu trandafir și lavandă. Îmi place, de asemenea, să cumpăr accesorii de la ei - recent am cumpărat titularul de tămâie verde din Bellocq.

Linder Barrel Jean

Îmi place cum cele cinci butoane de argint sunt vizibile deasupra picioarelor denimului - este o semnătură rece și îmi amintește de fotografii ale motocicliștilor din anii '60 de Karlheinz Weinberger.

Candy Transversal Magazine

Luis [Venegas] este editorul și editorul spaniol de cinci reviste independente de modă ediție limitată. Unul despre câini, altul despre băieți drăguți, unul despre moda transgender, altul despre interesele sale artistice. De asemenea, a publicat recent o carte despre fotografiile personale ale iPhone-ului meu, documentând relația mea.

Monkeying în jurul valorii de Fine Art Print de Megan Carn

Drăguțe, colorate picturi de animale și printuri. Am cumpărat o pictură de rață galbenă pe un fundal de lavanda, ea atârnă în camera mea de zi. De asemenea, ea face comisioane pentru pictura animalelor. Mă pregătesc pentru a obține un portret pictat de câinele meu, Dickie.

Dimes Deli Egg Burrito

Un burrito de mic dejun cu ouă amestecate, salsa de mango, cartofi dulci, avocado și sos fierbinte. Sânt să mă gândesc la asta.

Suku Setul de plapumă pentru lună

Prietenul meu și îmi place să mă înghesuie sub patul moale de Suku. Deținem câteva culori din setul de acoperă Moon Quilt și unele din pijamalele lor.

Mobilier de Marc Hundley

Lenjerii de pat cu perne de salvie, mese albastre de bucătărie, mese de cafea de top galbene, standuri de plante și lămpi de rigle. Mobilierul lui Marc are toate picioarele și eleganța subțiri. Am strâns multe piese de-a lungul anilor.

Artă de Shari Elf

Shari este cunoscut sub numele de Regina de Arta a lui Joshua Tree. Ea este, de asemenea, proprietarul și curatorul Muzeului Muzeului croat, cu o veche fotolă Fotomat vopsită cu verde-verde și umplute cu sute de animale crosetate. Shari este un enforcer al bunătății și face artă în acest spirit. I-am comandat multe bucăți de-a lungul anilor. Favoritele mele sunt semnele ei spirituale care citesc "Spațiul iubirii" sau "Semnul de la Dumnezeu". Am cumpărat de asemenea picturi ale lui Isus și ale lui Cher. Recent am cumpărat niște haine care au fost ștampilate cu sticle care au citit "Eu sunt Medicina". În fiecare zi când îmi perie dinții, am o mică picătură roșie care spune că "Îmi place Eu însumi".

Vagin Charm Colier

Unul dintre artiștii mei preferați este Maia Ruth Lee. A colaborat cu bijuteriile Tuza pentru a face aceste coliere frumoase ale vaginului. Am cumpărat mulți în ultimii ani ca daruri.