cel mai bun. într-adevăr.

Care este cel mai bun Trimmer Beard?

Anonim

Pentru a perfecționa umbra de cinci ore potrivită pentru birou.

La fel ca mulți tipi de oraș cu slujbe de birou, am un fel de miriște care nu este destul de barbă - dar întotdeauna se apropie de ea. În epoca noastră post-Mumford & Sons, a mea este o alegere obișnuită pentru păr, probabil pentru că nu necesită aproape nici un efort. Tot ce este nevoie este un tundru electric cu barbă, o vedere decentă și o dorință de a nu-ți rade niciodată fața (cu excepția cazului în care vrei să-ți curăți gâtul cu o briciură ocazională, considerată respectabilă înainte de întâlniri și evenimente mari).

Acestea fiind spuse, găsirea tunderei potrivite pentru a executa acest aspect nu este chiar o provocare. Vreți unul care va dura ani de-a lungul timpului în timp ce își menține încărcarea, de preferință cu o baterie litiu-ion. Lamele ar trebui să fie ascuțite - mai ales pentru eficiența dimineții - iar scula ar trebui să se simtă bine în mâinile tale, fără a părea ieftină sau prea ușor de înfundat cu fire de păr. Ultimul meu trimmer a devenit recent kaput, așa că am decis să verific toate opțiunile de pe piață pentru a găsi cel mai bun înlocuitor. După ce au cercetat mai mult de 30 de trimmere și au testat o duzină de mărci de electronice importante și de editori digitali, acești cinci au ieșit afară. Și nu doar pentru lucruri simple, cum ar fi cea mai mare putere, cele mai puternice lame sau o durată de viață amplă a bateriei, dar altfel o tăietură deasupra restului. (Scuze).

Cel mai bun Trimmer Beard electric

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, aspirator

M-am ras cu o iterație mai veche, mai bazică a acestui trimmer barbă timp de trei ani; că incapacitatea de a ține o taxă în aceste zile este ceea ce a determinat această căutare. Dar cea nouă are două actualizări care au făcut-o cea mai mare pe care am încercat-o: (1) un cadran radial convenabil care vă permite să alegeți cu ușurință lungimi scurte de 0, 5 mm (și la 0, 5 mm incremente de acolo), ceea ce o face mult mai versatil ; și (2) o caracteristică de aspirație sub vid care colectează majoritatea părului tău ras - până la 90% dintre ei, conform companiei, dar cine știe cu adevărat? Tot ce pot spune este că acesta este un dumnezeiesc. Nici un bărbat nu-i place să-și șterge mirosul (sau prietenul) de la chiuvetă și sunt dispus să mă descurc cu această răsfățare a mâinii de găurit.

Profesional-Grade Beard Trimmer

Wahl Groom din oțel inoxidabil litiu-ion

S-ar putea să vă gândiți că scopul oricărui trimmer pentru barbă este ca acesta să funcționeze perfect, făcând cu desăvârșire fiecare bucată de micro-păr în aceeași lungime, dar acest lucru nu prea are rost atunci când vine vorba de umbra de la ora cinci. Mesia e! Totuși, am apreciat lama incredibil de ascuțită, pro-nivel; corp greu din oțel inoxidabil; și o baterie de lungă durată (o taxă de patru ore) oferită de acesta. Dacă ignorați oricare dintre caracteristicile sale bonus și ghiduri de barbă - acele piepteni de plastic care vin cu cele mai multe dintre acestea și, de obicei, se simt lipicios și inutil - acest instrument este potrivit pentru bărbații care doresc un bărbierit incredibil de aproape fără a scoate o folie electrică sau lamă de ras. Îi voi păstra în cabinetul pentru medicamente pentru a obține ceea ce este în mod esențial un bărbierit curat - nu este necesară o cremă de bărbierit - mai ales că este modelată într-un mod care tunde frumos în jurul colțurilor buzelor și crevurilor nasului.

Trimmer electric pentru barba si manevrare

Brio BeardBază de par și barba de păr

Brio Beardscape pare să fie cel mai impresionant pe piață, în care Warby Parker este "cumpăr totul de la start-up-uri" fel de fel. Cutia este elegantă, iar briciul propriu-zis arată scump, cu o scală de alunecare frumos, care taie orice păr între 1 mm și 1, 9 mm, și un suport de încărcare pe care mi-l doresc fiecare tuns cu barbă. Inovațiile sale reale sunt o lamă ceramică, care se presupune că este de patru ori mai dură decât oțelul inoxidabil (și mai ușor de rupt) și capacitatea de a regla viteza la care lama oscilează. Mi sa părut puțin cam complicat - și lama mi-a prins obrazul o dată sau de două ori - dar pot vedea că este frumos personalizabil pentru băieți care, după cum arată cutia, doresc ceva "pentru barbă și dincolo." Chiar dacă dincolo înseamnă doar afișarea pe raftul tău de baie.

Cea mai ușoară mașină de tuns cu barbă electrică

Braun BT304 Trimmer Beard

Dintre toate produsele pe care le-am încercat, acesta a fost cel mai puțin greu, cel mai ușor de utilizat și cel mai versatil - cu un ghid integrat de lamă care se simțea robust și permite utilizatorului să obțină zeci de lungimi diferite prin simpla răsucire a unui cadran . Nu este cel mai bun aparat de ras pe care l-am folosit prin orice mijloace - nu prinde miriște, nu are un suport răcoros sau nu mănâncă cel mai precis - dar îmi închipui că ar fi util pentru băieții care trag la fiecare trimestru pentru a schimba, aranja și, altfel, perfecționa o barbă care are o lungime pe ea. Spre deosebire de multe dintre celelalte, puteți executa întregul lucru sub apă, care va păstra lamele mai curate, mai ascuțite și mai potrivite pentru orice strategie obsesivă pentru părul părului.

Cărucior electric pentru barbă

Philips Norelco OneBlade

Acesta este un fel de cartelă sălbatică: undeva între un tuns tradițional de barbă și o bricieră obișnuită, care necesită un OneBlade special - care nu este ascuțit la atingere - pe care ar trebui să îl înlocuiți la fiecare patru luni sau cam așa ceva. Odată ce încărcați mânerul și porniți alimentarea, mișcările rapide ale lamei se taie aproape la fel de aproape de o lamă de unică folosință obișnuită, dar fără nici o teamă de sângerare sau înghițire a firelor de păr. Puteți să-l trageți de-a lungul chipului, pentru a vă elimina parul facial, sau să-l utilizați pentru "margine" și "formă" pentru stiluri precum goatees. Folosindu-se, se simte ușor ciudat, ca și cum mătuiți pe podea cu o mătură care nu funcționează la fel de bine ca un vid. Rezultatele nu au fost cele mai originale, deci este ceva ce salvez pentru vacanțe, când contează mai puțin. Dimensiunea mică, durata decentă a bateriei și culoarea punch-urilor o fac să fie potrivită pentru kitul Dopp.

Dacă sunteți în căutarea unui stil diferit de tuns de barbă, aici sunt câteva opțiuni extrem de revizuite de la Amazon, în conformitate cu rasini hiporentziastice.

Tăietor pentru barbă Philips fără vid

Philips Norelco Beard & Head Trimmer Seria 5100

4.3 stele, 619 comentarii

"Am avut câțiva tunsori foarte buni de-a lungul anilor, dar acesta este de departe cel mai bun. De îndată ce am început să-l folosesc, am observat calitatea simțirii și a tăierii. Foarte precisă și netedă. În plus, are setări milimetrice, care sunt ideale pentru orice lungime barbă. Îmi place că nu este nevoie să uleiul lame, care a fost întotdeauna un hassle cu celelalte trimmers. Taxa durează foarte mult timp. Am folosit-o de două ori pe săptămână și taxa durează luni. Pentru nevoile mele, este tunsul perfect. Sunt încântat de asta. "

Tăietor pentru barbă cu prindere din cauciuc

Remington HC5855 Tunsor practic indestructibil și tundere pentru barbă

4, 2 stele, 585 de recenzii

"Acest aparat de ras este un echipament foarte bine facut si usor de folosit. Mânerul este acoperit cu o aderență din cauciuc, ceea ce îl face foarte ușor să țineți, să vă răsturnați în mână sau chiar să țineți unghiuri ciudate dacă sunteți încăpățânat ca mine și încercați să vă faceți propriul cap de unul singur. Designul ergonomic îl face foarte elegant și ultra-ușor. Este perfect pentru călătorii, deoarece vine cu o călătorie și are atașamente diferite.

astfel încât să se ocupe de o gamă largă de lungimi și stiluri diferite de păr. Se livrează cu o perie de barbă cu peri mai rigizi, care este perfectă pentru bărbatul iubitor de barbă, deoarece face barba ta frumoasă și netedă pentru o tăiere mai ușoară, astfel încât să nu vă deconectați prea mult. De asemenea, conține o perie de curățat și o sticlă de ulei, astfel încât să puteți curăța și lubrifia aparatul după fiecare utilizare. Amintiți-vă, băieți: o mașină de bărbierit fericită înseamnă o barbă sau un cap fericit. "

Beard Trimmer Sub $ 15

Conair pentru bărbați Beard & Mustache Electric Trimmer

4, 2 stele, 866 de recenzii

"Acesta este un trimming uimitor și afacere generală! Radeam in general de doua ori pe saptamana si parul meu facial este gros. Acest trimmer are o treabă mai bună decât oricare altul pe care l-am avut vreodată, inclusiv ultima mea, care era de peste 100 de dolari. Îmi place, de asemenea, că este conectat la cablu și nu se bazează pe o baterie. Nu trebuie să-ți fac griji că l-ai lăsat pe tejghea toată noaptea în felul ăsta sau dacă bateria a murit. Pur și simplu conectați-l și funcționează instantaneu! De asemenea, mi-am taiat timpul in ras de jumatate din cauza tunderei facand o astfel de treaba fantastica. Aceasta este una dintre cele mai bune achiziții ale mele pe Amazon, și sunt foarte mulțumit de acest trimmer. "

Aparator electric uscat uscat

Remington XR1400 Verso Wen & Dry bărbierit & Trimmer

4, 3 stele, 1, 917 comentarii

"Ca un bărbat care tocmai a decis să-mi rade capul chel, este perfect. Căutam o mașină de bărbierit care să-mi contureze capul și să-mi duc treaba. Acest produs este foarte ușor de utilizat și curat. Îl folosesc zilnic în duș și funcționează perfect. Poate fi folosit cu sau fără cremă de ras, uscată sau umedă. Acesta deține o taxă de aproximativ o săptămână, fără semne de pierdere a puterii. Lamele au rămas destul de ascuțite - sunt două săptămâni și o folosesc în fiecare zi sau în fiecare zi. "

Beard Trimmer cu atașamente interschimbabile

Remington PG6171 Crafter

4, 1 stele, 500 comentarii

"Este liniștită, taie bine, iar diferitele atașamente vin la îndemână. Nu vă puteți aștepta să vă radeți cu atașamentul pentru aparat de bărbierit, dar funcționează pe zone mici pentru a curăța unde nu poate intra o mașină de gătit cu dimensiuni mari.

Recunosc că îmi place foarte mult atașamentul de tăiere ultra-mic. Este foarte ușor să tăiați zone mici sau chiar un păr! Nu cred că îmi pasă de atașamentul ureche / nas, dar funcționează excelent. Nu există nici o tragere, iar cele două linii de tăiere sunt foarte netede, așa că am observat că nu prind pe pielea moale a urechii. Toate atașamentele sunt solide și atașate ferm. "

Travel Beard Trimmer sub $ 25

Gillette Fusion ProGlide bărbați Razor Styler 3-în-1 Îngrijitor de corp Groom și Beard Trimmer

4, 1 stele, 3, 724 comentarii

"Locul de muncă mă duce pe drum, uneori timp de mai multe săptămâni, și m-am îmbolnăvit cu adevărat să împachetez atât briciul, cât și tunsul / îngrijitorul, pentru a mă menține cât mai bine. M-am uitat la această opțiune de câteva ori, și în cele din urmă l-am rupt și am cumpărat-o. Trimmerul este grozav și aparatul de ras îmi face un bărbierit excelent. Se împachetează în spațiu un pic mai mare decât o mașină de ras tipică, dar salvează cea mai mare parte a ambalajului de ras și alt tundere. Bonusul adăugat este faptul că funcționează pe baterii, deci indiferent unde sunt în lume, o voi putea folosi fără a vă îngrijora de încărcătoare ".