ce e pe biroul meu

Ce este pe biroul grafician al Deva Pardue

Anonim

Modul în care cineva își organizează biroul vă poate spune multe despre modul în care se realizează munca. De aceea intrăm în birourile oamenilor creativi (și productivi) invidioși, pentru a vedea ce se află pe birourile lor - pixuri și notebook-uri și gadget-uri, dar și decor și tchotchkes . Astăzi, l-am întrebat pe designerul grafică Deva Pardue , care echilibrează o slujbă de zi ca director de creație al The Wing cu munca ei ca fondator al inițiativei de design All For Womankind , de a arăta și de a spune.

Căștile Marshall Major III pe ureche

Sunt căști minunate. Sunt confortabile și sunt destul de zgomotoase, deci chiar dacă nu ascult muzică, aș putea să le port doar dacă vreau ca oamenii să nu mă deranjeze. Sunt minunat, sunt un ascultător ascultător al WNYC dimineața, așa că cel mai mult le folosesc. Când nu mă întâlnesc, ascult Brian Lehrer între orele 10 și 12.

Tastatură săptămânală în Sage

Eu folosesc o mulțime de dispozitive diferite pentru a păstra liste. Mă supravegheez aici patru echipe și jumătate, începem să construim echipa noastră experimentală. Deci, am în mod constant multe bile în aer, așa că îmi place să am mai multe zone în care să le pot scrie - fie în notebook-ul meu, fie în planificatorul săptămânal Poketo. Acestea sunt, de obicei, date scadente, atât de mari livrări pentru acea zi specifică. Sunt orientate mai mult spre termenul limită, deoarece nu există prea mult spațiu acolo.

TeuxDeux

De asemenea, folosesc o aplicație numită TeuxDeux. Tina Roth Eisenberg a început-o; ea este un designer; Swissmiss este studioul ei. Este în principiu o aplicație pe care o puteți înscrie și este o listă. Este cel mai simplu lucru vreodată, dar îmi place. Ea merge de-a lungul zilei și poți scrie lucruri de acolo de pe telefon sau de la calculator și apoi trage-le când sunt terminate. Dacă nu le trageți, ei se mută automat în ziua următoare. Așa că o folosesc ca pe o listă de sarcini. Acestea sunt mai multe elemente de acțiune, cum ar fi "Vorbește cu această persoană despre acest lucru".

Un Notebook Compact Unlined

Notele mele în carnetele mele tind să fie mai specifice pentru orice întâlnire la care mă aflu în acel moment. Eu folosesc [aceasta] pentru toate notele mele și schițarea. Un tip cu care lucram la Pentagram - am lucrat la Pentagram timp de cinci ani înainte de a începe la The Wing - pe nume Aron Fay, acesta a fost proiectul lui. Are o legătura la fel de misto, așa că atunci când îl deschizi, totul e doar plat. Nu trebuie să țineți cealaltă parte în jos, cum faceți cu alte notebook-uri. Am versiunea necondiționată [deși] Sunt un producător de liste. Eu nu sunt un doodler, să spun. Îmi schițez ideile, dar ele tind să fie mult mai gridate, machete și altele. Notele mele încep să fie frumoase, organizate și listate, devenind sporadice și nebunești pe măsură ce ziua se mișcă.

Set de stilouri cu 4 piese Le Pen, 0, 3 punct, negru

Îmi place într-adevăr un pix frumos cu cerneală. Există o marcă Le Pen, sunt bune pentru a schița. Aceste stilouri, nu sângerau foarte mult, dar au un flux de cerneală bun. E un negru frumos. Nu veți obține niciodată chestia pe care o obțineți cu pixuri în care nu are o linie consistentă.

Hay Design Iris Rotund Pen Holder - Gri

Am aflat că la magazinul MoMA, care este lângă birourile noastre din Soho. Hayul este pentru mine pentru chestii de papetărie, totul este foarte bine conceput și e frumos. Îmi plac tonurile pastelate. Este ceramică; nu este plastic sau nimic.

Notă de redactare: Pardue are suportul pen-verde pentru stilou pe biroul ei, dar acest gri este de aceeași linie.

O dată din nou, untul de arahide organic, Crunchy, Unsweetened, 16 oz

Asta-i proteina mea când mă prăvălesc, cum ar fi: "Bine, bună gustare." Îmi place tot felul de unt de nuci, așa că am de obicei un fel de unt de nuci pe biroul meu. Mă bucur cu siguranță ca untul de arahide odată, dar mă amestec. Îmi plac cele fără adaos de zahăr, acesta este unul dintre acestea. Îl mănânc uneori cu o lingură, câteodată cu un măr sau cu o banană, sau am pus-o în ovăzul noaptea dimineața. Sunt o persoană crocantă-unt de arahide, nu cremoasă.

"Femei" iPhone caz

Pentru Toți Womankind este ceva care am început la scurt timp după alegeri. Am avut ideea de a face postere ale principalelor vizuale pe care le foloseam, cele trei pumnii, pentru a ridica Lista lui Emily și Centrul pentru Drepturile Reproductive. Recent, Sonix mi-a exprimat dorința de a face un parteneriat cu aceștia și acum donăm o parte din încasările pentru "She Should Run", o organizație nonprofit care educă tinerele femei despre cum să candideze la birou și să înceapă carierele politice.

Aripă x Lumânare parfumată cu recoltă din alții

Asta eo colaborare Aripile au făcut-o cu Allah. Designul ambalajelor și diferitele forme sunt inspirate de terrazzo în spațiile noastre; folosim o mulțime de texturi și modele de terrazzo diferite în diferitele locații Wing, de aceea a venit inspirația pentru acest design. Mirosul era mai mult din domeniul șefului meu Audrey; Mai supravegheam proiectul. Are un miros de pământ. Toți le ardem, sunt peste tot: săli de conferințe, miroase minunat. Dacă lucrați vreodată într-un birou cu majoritatea femeilor, există o mulțime de lumanari în jurul valorii.