ce e pe biroul meu

Ce e în biroul directorului creativ al lui Sant Ambroeus, Alireza Niroomand

Anonim

Modul în care cineva își organizează biroul vă poate spune multe despre modul în care se realizează munca. De aceea, intrăm în birourile oamenilor creativi (și productivi) invidioși, pentru a vedea ce se află pe birourile lor - pixuri și notebook-uri și gadgeturi, dar și decor și tchotchkes. Astăzi, l-am întrebat pe Alireza Niroomand , directorul creativ și ambasadorul de marcă al Sant Ambroeus Hospitality Group , pentru a le arăta și a le spune.

Hutschenreuther Maria Theresia Cupa de cafea cu coaster

Am un spațiu dedicat biroului nostru corporativ, dar de fapt, nu cred că sunt eu, așa că nu am lucrurile mele acolo. Rutina mea este că în fiecare dimineață, mă duc la Sant Ambroeus Soho, pentru că locuiesc în Soho. Încep să fiu acolo cu un espresso, cu biscuiți. Cupele de cafea sunt speciale, nu? Îmi plac foarte mult și, de fapt, cred că cafeaua are un gust complet diferit în funcție de china pe care o alegeți. Acestea sunt de la Rosenthal, se numesc Maria Theresia. Dacă luați cafea în acest caz, în comparație cu ceașcă de cafea groasă, veți avea o experiență complet diferită.

Hypebeast Magazine Numărul 21

Cabana Magazine nr. 9

Îl urmez pe Hypebeast pentru că nu mai sunt așa de tânăr și, pentru a rămâne relevanți, trebuie să fiu în legătură cu ceea ce se întâmplă și sunt un bun indicator al tineretului. Cabana este una dintre revistele mele preferate, așa că am întotdeauna inspirație din partea acestora. Încă mai vreau să merg la vânzătorul meu local, sunt școală veche. Și îmi place să trec prin el înainte să-l cumpăr. Întotdeauna căutăm noi lucruri în restaurantele noastre, doar vizual, în sens color. [Am citit aceste reviste] pentru a vedea ce este acolo, pentru că totul merge atât de repede în zilele noastre încât nu poți să o faci singur. Instagram este și un alt mod de inspirație, dar îmi place să amestec amândouă. Atingând ceva, simțindu-l, este complet diferit, cred.

Jean Pigozzi: ME + CO: The Selfies: 1972-2016

Jean Pigozzi este un fotograf socialist. Am primit cartea în Paris înainte de închiderea magazinului francez Colette. E autoșii din anii '70. El a fost mereu a lua selfies cu aparatul de fotografiat, așa că există într-adevăr imagini uimitoare în această carte. Selfies înainte de existența selfies, știi ce vreau să spun?

Krink K-42 Marker de vopsea, albastru

Krink este un altul care este special pentru mine. Când vreau să mănânc, o am pe mine. Am crescut în Paris și am fost expus foarte mult la graffiti. Nu eram un băiat rău, așa că am făcut-o în cărți, mai degrabă decât pe pereți, pentru că nu voiam să intru în probleme. Dar am crescut cu acea cultură.

Acel Krink pe care îl vezi, este unul obișnuit pe care l-am făcut. Am făcut o reședință la Paris, în septembrie, la Colette și la Craig [Costello, fondatorul lui Krink], și am făcut acest obicei Krink, care se potrivea cu albastrul lui Colette. Când ne-am făcut rezidența la Paris, am creat din nou zidul plăcilor de la Sant Ambroeus Soho, dar a fost o surpriză pentru Sarah [Andelman, co-fondator și director creativ al Colette] și am cerut 24 de artiști să facă un obicei placă pentru ea folosind același albastru. Sunt gelos de acea colecție, de fapt. KAWS, Tom Sachs, chiar și Pharrell a făcut una.

Moleskine de mare capacitate de margine negru

Eu folosesc Moleskine doar pentru că am crescut obișnuit cu asta, cred. Îmi scot ideile, elementele de meniu care îmi plac în restaurantele cu care am fost, lucruri de genul ăsta. Mă doodle mult. Îmi place să scriu și îmi place să scriu.

Supreme Mophie Encore Plus 10k Roșu

Este un încărcător de la Supreme. Făcând peste stradă de la Supreme, m-am expus în mod natural, și m-am dependat de ea. Încerc să obțin câteva lucruri de la Supreme, aici și acolo. Mi-au dat ideea de a începe colaborări și trebuie să le mulțumesc. Mă inspiră. Este un încărcător de telefon uimitor. Pot să-mi încui telefonul de două ori pe zi; Sunt pe telefonul meu foarte mult. Dacă îți ceri soția, îmi petrec prea mult timp pe telefonul meu.

AirPods

E un lucru esențial. Mi-au schimbat într-adevăr viața. Sunt atât de practice. Acum le am. Îmi place faptul că nu au fire, nu se încurcă. Îmi place că puteți săriți o melodie apăsând pe ele. Dacă le iau, muzica se oprește și eu sunt un dependent de muzică uriaș. Cred că ultimul cântec pe care l-am ascultat aseară a fost "Daddy Cool", de la Smalltown Boy din Boney M. Bronski Beat, este o melodie bună pentru oraș. Mi-am pierdut o dată AirPod-ul meu, a căzut în căile de metrou. I-am scos din caz, dar am reușit so recuperez. MTA era bună. A trebuit să aștept o oră, dar m-am întors.

MacBook de 12 inci în Space Gray

Relația mea cu laptopul meu? Eu nu folosesc acest lucru de multe ori, dar am întotdeauna pe mine, doar în caz, pentru e-mail. De cele mai multe ori, folosesc telefonul meu. Dar am un laptop pentru a-mi reaminti că sunt un adult.

Oliver Peoples M-4 30 de ochelari de soare

Este o colaborare pe care am facut-o cu Oliver Peoples. Mă distrez făcând lucruri de genul ăsta. Destul de mult ca orice colaborare pe care o facem, este în jurul unui prânz, probabil că este proprietarul companiei, la Sant Ambroeus, și tocmai le-am spus ideea și, desigur, le-a plăcut. Și așa sa întâmplat. Le-am făcut în roz și albastru.

Nota Editorului: Ochelarii de soare fotografiați nu sunt cei de la această colaborare, deoarece aceștia sunt disponibili numai în magazinele Oliver Peoples. Cu toate acestea, această pereche de ochelari de soare M-4 cu lentile de aur de trandafir este foarte asemănătoare în stil și îndoială.

Puma Suede Classic în miticul albastru / Puma White

Asta e un teaser. Finalizăm detaliile, dar aceste adidași sunt o colaborare pe care o facem cu Puma. Un prieten de-al meu, care se ocupă de toate colaborările de la Puma, stătea acolo la prânz și era: "Vrei să faci o colaborare?" Da, hai să o facem. Tocmai am terminat caseta. Se presupune că vor ieși în iunie, în jurul săptămânii de modă pentru bărbați.

Nota editorului: Din moment ce aceste adidași nu ies pentru câteva luni, am găsit o pereche asemănătoare, care te-a ridicat până la picătură.