celebritate cumpărături

Ce Samantha Ronson nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat-o pe Samantha Ronson de la Ocean Park Standoff , al carui single " Daca ai fi fost al meu " (pe care le puteti vedea si in tur), despre patch-urile de ochi Chanel, scobitori de ceai si sosete de cirese pe care ea nu le poate trai fara.

Nature's Plus Tea Tree Joi Zile de plantare pentru plantații, 100 conte

Așa am renunțat la fumat - sau nu este adevărat. M-am dus la un hipnotizator și am renunțat. Dar aceste scobitori am aflat despre faptul că un fost prieten de-al meu, acum o sută de ani, ia mestecat, așa că am început să le mestec. M-au ajutat să renunț la fumat timp de șase luni și apoi am început să fumez din nou pentru a scapa de scobitori - trebuie să am două și jumătate de bucăți bune de spărturi din aceste scobitori din sistemul meu. Mă opresc de fumat, așa că cred că e mai bine decât gudronul? Au trecut patru ani, ceea ce se datorează în mare parte lui Kerry Gaynor, dar și scobitorii sunt de ajutor. Ei gustă ca arborele de ceai și există, de fapt, variante de scorțișoară, dar se pare că sunt alergic la scorțișoară, pe care mi-aș fi dorit-o înainte de a-mi cumpăra toate acele scorțișoare de scorțișoară.

Dr. Barbara Sturm: Poluarea împotriva poluării

Aceste picături sunt ca un ser, cu întreaga știință pentru ei, pe care ar trebui să o știu, dar cred că ele ajută la tăierea smogului și a rahaturilor dezgustătoare în aer atunci când călătoriți. Dr. Sturm este medicul german și folosesc crema de sânge pe care o produce și din propria plasmă. Dar picăturile antipoluare sunt cele mai bune dimineața și noaptea după ce îmi spăl fața. Nu este gras și nu este super strălucitor - are și alte picături de strălucire pentru asta - dar se simte doar un pic cam lipicios când îl puneți pe el, ca și cum te protejează de murdărie. Este un câmp de forță frumos între pielea ta și rahatul din lume. Pentru că locuiesc în LA

Șosete fericite pentru șosete din cirese

Mamele îți cumpără întotdeauna șosete și ești "bine, bine?" Ei bine, crescând în casa mea, am fost cinci dintre noi, și nu am avut niciodată o pereche de șosete. Așa că după ce am devenit un adult, am devenit foarte serios în ceea ce privește șosetele. Chiar și atunci când am trăit împreună cu Charlotte, ne-am face rufele separat, pentru că nu mi-am putut pierde șosetele. A devenit ceva de glumă în familie, așa că mama mea a început să-mi aducă aceste șosete cu adevărat drăguțe din șosete fericite pentru că tatăl meu vitreg trăiește deasupra magazinului de pe West Broadway. Și dacă voi purta șosete, de ce nu le distrați. Mama mea mi-a adus recent aceste cireșe foarte bune, pe care le iubesc.

Fanta Orange Mexican Soda, 12 Uncii (24 sticle de sticlă)

Am fost la Pizza Joe a doua zi și am văzut fanta mexicană în sticla de sticlă și am fost de genul: "Oh, Doamne, am uitat cât de mult îmi place". Totul are un gust mai bun în sticla de sticlă, ca și mexicanul Coca-Cola. Cred că este mai dulce. Știu că nu este adevărat, dar se pare că este. De asemenea, arata foarte bine.

Deplasați-vă departe

Prietenul meu, Rashida Jones, a făcut o colaborare cu ei cu puțin timp în urmă, și chiar dacă sunt întotdeauna în afara orașului, am întâmplat să fiu în jur pentru evenimentul ei. Așa că m-am dus la ea pentru a-mi susține prietenul, dar valizele sunt de fapt drogate. Ei au încărcătoare în ele, și văzând cum cineva din bandă uită mereu un încărcător sau orice altceva, vine la îndemână. Rashida a făcut acest lucru purpuriu pe care l-am avut și tu poți spune mereu care sunt ale ei. Am fost în avion a doua zi și am văzut valiza purpurie și m-am gândit: "Trebuie să-l cunosc pe acea persoană cu acea valiză Rashida", dar nu am făcut-o. A fost Ava DuVernay.

Chanel Le Lift Firming Anti-Wrinkle Eye Revitalizer pentru ochi

Adică, este atât de superficial. Nu știu prea multe despre chestii de frumusețe, dar prietena mea face [ Nota editorului: Ronson se întâlnește cu fondatorul Violet Gray Cassandra Gray ], așa că am învățat despre asta. Marca lui Chanel este doar nebună, deci, dacă arăți ca un idiot purtând patch-uri de ochi, purta Chanel. Le voi pune în timp ce mă uit la TV în pat. A doua zi, tocmai m-am întors de la un ochi roșii și am jucat spectacole în turneu și le-am pus imediat pe loc. Trebuie sa fac asta pentru ca totul arata putin mai mult si doare mai mult in aceste zile.

Nick Fouquet Șapcă de fum de la Astral Beaver

Deci Nick este acest hatmaker care are un magazin în Veneția, aproape de locul unde locuiam. El face ca aceste pălării unice să facă o comandă, și ei sunt doar droguri. De fapt, el mă obișnuia să mă distreze pentru că îmi plăcea pălăriile care erau puțin mai mici ca fedorele și mi-a spus că sunt zgârcit cu brioșele mele. El ma înșelat, în principiu, în pălării mari. Dar dacă mergeți la magazinul său, pălăriile sunt complet personalizabile, așa că am unele cu pene și cu inițialele mele. Sunt atat de racoroase si destul de magice.

Nike Air Jordan Un adidași de tip Off-White

Pantofii roșii, negri și albi sunt doar cei mai buni. Cu siguranta stiu mai multe despre designurile de pantofi Jordan decat jocurile de baschet din Iordania, dar acestea sunt atat de dulce, chiar daca in general pastrez destul de clasic cu adidașii mei. Sunt, de obicei, foarte special, dar le-am primit ca un cadou de Crăciun de la prietena mea și a fost atât de surprins. Mi-a dat darul și, pe când aveam de gând să o desfac, m-am gândit: "Trebuie să mă prefac că îmi plac aceste lucruri", dar apoi le-am deschis și mi-a spus: "La naiba! Ce știi despre acestea ?! "

Cardul American Platinum Card

Înainte de a-mi primi AmEx-ul, am vrut, de fapt, pe cea verde, pentru că era atât de anii '80, și mi-a plăcut asta, dar mi sa spus să obțin platina, pentru că avantajele pe ea sunt mult mai bune. Și este adevărat. Vom călători mereu cu autocarul, dar salonul Centurion este cel mai bun pentru că vă permite să aduceți doi oameni suplimentari (și sunt doar trei dintre noi în bandă), iar saloanele au gratuit Wifi și hrane și încărcătoare foarte bune și televizoare și orice altceva - plus, TSA Pre-Check este acoperită atunci când aplicați pentru aceasta, ceea ce face atât de multă sens. Pot chiar să folosesc punctele pe care le câștig pe Amazon, ceea ce face să se simtă ca mizeria proastă pe care o cumpăr. De fapt, tocmai am cumpărat șosete fericite.