forsurile greu de cumparat

Ce ar trebui să-i ofer o vârstă de 13 ani?

Anonim

În acest sezon de vacanță, îi adresăm celor mai dificile persoane să facă cumpărături - de la o bunică la un techie la un entuziast de wellness la un crescător de pisici - întrebarea simplă: "Ce vrei pentru sărbătorile"

Chitara acustico-electrica Yamaha

Ce este în partea de sus a listei dvs. în acest an?
O chitară acustico-electrică - una drăguță și robustă și dotată cu un tuner încorporat. Și îmbrăcăminte, pentru că eu am crescut din mintea mea; Sunt acum șase metri și doi. Ceea ce este cu adevărat popular în clasa mea sunt dintr-o dată orice tip de transpirație cu o gleznă conică.

Ce altceva sunt obsedați de copiii din clasa ta?
Într-adevăr băuturi de cafea enervante. Recunosc, am comandat astăzi un caramel latte cu unt de lapte și zahăr. Dar asta beau cu toții. Un cadou cadou Dunkin 'Donuts sau Starbucks este un cadou foarte bun.

Nike LeBron Soldier 10

Care este încălțămintea în aceste zile?
Categoric topurile de înaltă Nike LeBron. Sunt foarte populare. Cred că este pentru că au un stil cool pentru ei. Și apoi pentru șosete, toată lumea îi place pe cei pe care îi purtați la vițeii voștri, în culori foarte luminoase. Cu cât mai bine, cu atât mai bine. În general, toți băieții poartă tot ce este neon - tricouri, ceasuri. Nu și rucsaci; acestea sunt negre sau foarte generice.

Versiunea mouse-ului de joc ergonomic

Care sunt câteva cadouri de tehnologie bună pentru copiii dvs. de vârstă?
Ei bine, în școală ne oferă fiecăruia un laptop Dell, deci uneori oamenii preferă să-și aducă propriul mouse. Un mouse rece este un cadou bun. Și eu sunt cu adevărat în efecte speciale, deci un alt lucru interesant este acest ecran verde pe care îl puteți cumpăra: îl puteți folosi cu orice computer și vă poate pune pe lună, pe apă, oriunde. Dar sunt mai mult să fac muzică decât să fac filme în aceste zile.

Yamaha Portable Grand Piano

Ce fel de muzica?
Am primit o tastatură pentru Crăciun anul trecut și asta e cel mai bun dar pe care l-am primit vreodată. E atât de calm să vii acasă și să cânți muzică. Am acest cablu USB pe care îl pot conecta la tastatură și computer și apoi înregistrează ceea ce joci și poți să te întorci și să editezi notele așa cum vrei tu să sune. Așa că am scris muzică și versuri la 13 melodii - una despre străbunica mea care a murit; unul este numit "Partea întâi", despre cum suntem doar în prima parte a vieții noastre; există o melodie numită "Vintage", o melodie numită "Crazy". De fapt, știu deja ce mare cadou pentru acest an este, pentru că este ziua mea de naștere și prezentarea de Crăciun: voi merge într-un studio din oraș - tu pot închiria timp acolo până la oră - unde pot să înregistrez toate melodiile mele.

Sony XBox One S

Care este hoverboard-ul din acest an?
Nimic nu este la fel de mare ca și hoverboard-ul. Anul trecut, toată lumea a primit o hoverboard, chiar dacă au luat foc. Și apoi, la trei luni după sărbători, nimeni nu le-a mai folosit. A fost ridicol. Cred că cel mai apropiat lucru pe care îl are în acest an este XBox One S. Comerciala pentru că tocmai a fost eliberată, așa că toată lumea a vorbit despre asta. Iar cele mai populare jocuri XBox sunt Call of Duty, Madden 17 și Halo.

Toate cadouri non-tech?
Este amuzant, vi se permite să aduci un Kindle la școală, dar nimeni nu o face. Oamenii par să preferă cărțile de hârtie. Cu siguranta fac. Dar eu sunt destul de specific pentru ceea ce îmi place - trebuie să fie fantezie dystopian. Dar darurile non-tech sunt greu; copiii de vârsta mea nu prea îmi plac legi sau cărți de baseball.
Așa cum ia spus lui Jessica Silvester

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

O Trend Forecaster pe Cadouri Vacanță de a cumpăra înainte de a vinde Out