forsurile greu de cumparat

Ce ar trebui să fac cadou unui copil de 16 ani?

Anonim

În acest sezon de vacanță, îi adresăm celor mai dificile persoane să facă cumpărături - de la o bunică la un techie la un entuziast de wellness la un crescător de pisici - întrebarea simplă: "Ce vrei pentru sărbătorile"

Glossier balsam dotcom.

Care sunt câteva dintre cele mai mari nebunii cu prietenii dvs. chiar acum? Toată lumea pe care o cunosc îi iubește pe Glossier, deoarece este foarte cool și, de asemenea, produsele sunt bune, ceea ce reprezintă un bonus. Nu folosesc o tonă de machiaj, pentru că prefer să mai am zece minute de somn, dar îmi place foarte mult calmarea lichidului de față și Balsamul Dotcom. Dacă te uiți la Instagram lor, nimic nu pare că cineva poartă ton și ton de contur. Este drăguț pentru că pare a fi posibil.

Îți place Kylie Lip Kits ?
Bine, deci este ciudat. Am una pentru că sora mea a comandat accidental două, așa că mi-a dat una. Știu că oamenii le au, dar nu cred că cineva așteaptă până când vor repopula. Cred că atunci când erau atât de indisponibili, a fost o hype. Ca, "Dumnezeule. Pot să obțin una? "Acum, că pot să merg online și să comand o singură dată, nu prea cheltuiesc atât de mulți bani. Sora mea a ordonat două piese care sunt la fel de bune. Nu prea cumpăr în întreaga chestie a "Este mult mai bine pentru că este Kylie".

Pantaloni de pantofi Adidas Originals.

Ce fac copiii la școală?
În partea de sus a estului, suntem în cea mai mare parte înconjurați de școlile tuturor fetelor și toți au uniforme, dar noi nu, ceea ce este cu adevărat plăcut. Toată lumea poartă pantofi adidasi albi, cum ar fi originalele, și Stan Smith sunt foarte mari. Sunt foarte blugi, tricouri și pulovere, dar există o mulțime de legături Lululemon. Știu că legăturile reprezintă o problemă enormă în codurile de îmbrăcăminte pentru alte școli, dar nu la mine. În ultimul an, în special, oamenii purtau o mulțime de transpirații, adidas negru cu dungi albe. Nu sunt sigur încă despre acest an, dar cu siguranță există o mulțime de atleții.

Căștile Kreafunk aHead.

Există vreun fel de cadouri de tehnologie pe care le iubiți de vârstă?
Căștile Bluetooth sunt întotdeauna un cadou de rezervă foarte plăcut, anularea zgomotului asupra urechilor. Cei de la Bose sunt foarte buni, dar sunt scumpe. Am aceste căști de la Kreafunk, pe care le place foarte mult (nu sunt zgomote, totuși) pentru că sunt atât de simple și de cool. Și nu atât de scump. Ceea ce este cu adevărat important pentru cineva de vârsta mea este un caz de telefon de încărcare. Nu aș reuși să trec prin zi fără ea. Am telefonul Apple de încărcare telefon, dar știu de la colegii mei că Mophie este, de asemenea, foarte bun.

Topshop Moto blugi cu picior drept.

Unde faceți cumpărăturile?
De obicei, mergem la Soho pentru că putem ajunge la o grămadă de magazine. Categoric Topshop pentru blugi - au cele mai bune stiluri rupte și talie înaltă. Zara, dar asta e un pic mai sigur, pentru că poate fi bun, dar poate fi și rău. Bloomingdale este pentru că au întreaga secțiune Liberă și secțiunea Wildfox una lângă cealaltă. Și apoi Urban Outfitters, care a purtat foarte bine tricouri în ultima vreme. Există un tricou pe care toată lumea o are în două culori diferite. Este doar acest tricou V-gât simplu. Este liber și curge-y - am în alb și maro.

Veți cere haine în acest an?
Cred că voi cere câteva lucruri mai frumoase sau mai multe lucruri. Am inceput sa ma intereseaza mai putin de a avea tone de tricouri albe, in comparatie cu un tricou foarte cool, de la Kenzo sau cam asa ceva. Simt că o să mai cer mai multe lucruri de genul ăsta.

Jennifer Zeuner personalizat colier de nume.

Veți schimba cadouri cu prietenii dvs.?
Prietenii mei cei mai apropiați și eu de obicei fac. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, ziua ei de nastere este, de asemenea, de Craciun. Așa că, de obicei, îi primesc fie două cadouri medii sau un cadou mai mare. În acest an există această colaborare Kenzo x H & M, de care sunt foarte încântată. Îmi dau o bluză, iar apoi cred că aș putea să comand una din piesele despre care vorbea. De asemenea, i-aș putea obține un colier cu numele ei pe ea.

Cuplurile își fac reciproc cadouri la școala ta?
Nu fac parte dintr-un cuplu. Sunt sigur că cuplurile fac schimb de cadouri, dar cuplurile nu sunt super-populare la școala mea. Mă pot gândi doar la două cupluri din clasa mea și amândoi se întâlnesc cu seniori. Nimeni nu este într-adevăr în relații, aș spune. Băieții tind să fie mult mai imaturi în comparație cu fetele de la această vârstă. E chiar ciudat. - așa cum le-a spus Hannah Morrill

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ce ar trebui să-i ofer o vârstă de 13 ani?