forsurile greu de cumparat

Ce ar trebui să-i dau un adoptor timpuriu?

Anonim

În acest sezon de vacanță, îi adresăm celor mai dificile persoane să facă cumpărături - de la o bunică la o bătrână de 16 ani la un entuziast de wellness la un crescător de pisici - întrebarea simplă: "Ce vrei să faci vacanțele?"> VR studio de producție IRL, pe lista de dorințe extrem de bine pregătită.

DJI Mavic Pro.

Așa că am auzit că ești drone?
Da, există o singură nebună nouă care tocmai a ieșit, că cred că cristalizează atât de mult ceea ce oamenii au dorit de la un dron. Și este în sfârșit aici. Stii despre care vorbesc: Este DJI Mavic Pro. Acest lucru este minunat pentru că, la un moment dat, este cam ca și cum ai avea un animal de companie. Puteți să-l aruncați în aer și vă va urma de sus, filmându-vă. Vă va urma în mod autonom, astfel încât să puteți continua să vă petreceți și să vă bucurați oriunde v-ați afla. Ați putea folosi acest lucru pentru a merge în jos pe un munte atunci când sunteți schi. Ai putea să-l folosești pe o stâncă pe undeva. Este o tehnologie foarte cool, nebună. Și este mic. Puteți să-l aruncați în rucsac, să faceți drumeții, să mergeți oriunde cu el.

HTC Vive.

Voi faceți multe în VR. Ce este interesant în acest domeniu?
Aș spune că HTC Vive este cea mai incredibilă tehnologie pe care am folosit-o vreodată în întreaga mea viață. Este un astfel de salt înainte și atât de diferit de tot ce am văzut vreodată înainte că sunt continuu în uimire de acest lucru. Vive este diferit de alte platforme VR, deoarece are această tehnologie numită VR de cameră scară. Asta înseamnă că atunci când purtați setul cu cască și când faceți un pas cu el, acesta vă urmează, vă urmărește și pune această mișcare în experiență. Imaginați-vă că sunteți într-o cameră care este făcută în întregime din obiecte virtuale și apoi puteți să vă plimbați și să ridicați orice doriți. Se simte ca viitorul. O problemă cu Vive: Este nevoie de un PC cu o placă grafică super-puternică. Dacă nu aveți unul, acum vinde pachete cum ar fi Vive Ready HP Computer Bundle, care vă oferă tot ce aveți nevoie.

Ce este o experiență VR cu adevărat impresionantă pe Vive care arată cu adevărat acest lucru?
Tilt Brush de la Google - care vă permite să pictați într-un spațiu de 3-D pe care îl puteți plimba - este cel pe care întotdeauna îi arăt oamenilor întâi, urmată de această experiență psihedelică numită Exuberanță irațională. Dar nu vreau să dau ce face asta.

Sony PlayStation VR.

Orice platforme VR mai ieftine, în care te afli?
Da, PlayStation VR - mai ales dacă aveți deja un PS4. Este un punct de intrare uimitor pentru a afla ce este vorba despre VR și există deja deja unele titluri uimitoare. Mai exact acest joc numit Thumper . Oamenii care au făcut-o sunt nebuni. Ori de câte ori apare o nouă consolă de jocuri video, există întotdeauna un joc care pare să împingă lucrurile peste margine în necunoscut. Thumper este acel joc pentru PlayStation VR.

Să ne întoarcem la realitate. Ce obții pentru familia ta și pentru cei mai apropiați prieteni?
Chiar doresc ca oamenii să ofere mai multe cadouri unice realizate manual. Un lucru pe care îmi place să-i dau membrilor familiei: Există o grămadă de companii care vor lua orice imagine pe care le-o trimiteți și au un artist în, cred că, ulei din China îl vopsește manual. Am avut unul de la Artisoo făcut pentru tatăl meu dintr-o fotografie din Instagram pe care am avut-o despre el și arată uimitor. Cred că este cu adevărat plăcut să dai cuiva o imagine din lumea digitală și să o dai în ulei fizic. Și pot spune că am comandat o pictura în ulei! Poate costa câteva sute de dolari și poate dura câteva săptămâni până la naștere, dar face ca un cadou foarte personal, greu de uitat.

Kit de pornire Nanoleaf Aurora.

Cum rămâne cu lucrurile legate de casă? Orice doriți pentru apartamentul dvs.?
Sunt un fraier pentru lumini. Îmi plac aplicațiile creative ale luminilor cu LED-uri. Există o uimitoare numită Aurora Light Kit. Ele sunt ca aceste piese de puzzle triunghi pe care le puteți pune pe perete și le conectați în orice fel doriți și apoi controlați-le cu o aplicație. Deci poți face tot felul de forme ciudate. Este un fel de lucru care este posibil numai din cauza LED-urilor și a noilor tehnologii care le-au făcut cu adevărat plane. Dacă vrei să-ți faci casa să arate așa cum este în Tron, atunci acesta este calea de parcurs.

Teenage Engineering operator de buzunar.

Orice altceva ai ochiul tău?
Teenage Engineering Pocket Operator este minunat și un mare cadou pentru oricine care este în muzică. Este un sintetizator foarte mic pentru mâna ta și este un mod nebun de a învăța despre a face muzică.

Ai mai spus ceva umbrelă pentru mine?
Da, asta e Panorella. Luați o fotografie de 360 ​​de grade a ceva și transformă imaginea într-o umbrelă, astfel încât scena este în jurul tău în interior. Este prostie, dar foarte unic.

Altceva?
S-ar putea să preordonez această cămașă rezistentă la apă pe Kickstarter de la o companie numită CEAM. Este făcută cu această țesătură hidrofobă pe care lichidele le-au rupt, inclusiv lucruri precum vinul.

Ce speri în mod absolut că nu ai?
Dacă vroiam să-i tort pe cineva, i-aș putea face un caz cu această nouă băutură Soylent Coffiest, care seamănă cu o masă de cafea lichidă cu cofeină.
Așa cum ia spus lui Seth Porges

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și un decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

NES Classic va fi cadou de joc pentru a obține sau a da acest an