forsurile greu de cumparat

Ce ar trebui să ofer o bunică italiană?

Anonim

În acest sezon de vacanță, îi adresăm celor mai dificile persoane să facă cumpărături - de la un bătrân în vârstă de 16 ani până la un tehnician la un entuziast de wellness la un crescător de pisici - întrebarea simplă: "Ce vrei pentru sărbătorile"

Bean Box preparator de cafea gourmet.

Considerați că este greu să faceți cumpărături?
Da. Îmi place să dau, să nu primesc. Nu am nevoie de nimic. Cu excepția cafelei.

Deci cafeaua este un cadou bun să te cumpăr?
De fapt, da, pentru că îmi place să încerc toate tipurile diferite! De fiecare dată când văd o nouă cafea la TJ Maxx sau la Home Goods, o arunc în coș și o încerc. Și îmi place să trimit pachetele de varietăți pe Amazon - nu cafeaua aromată, ci amestecurile de specialitate. Nu pot avea niciodată suficiente. Cei pe care nu-i plac dau sora mea.

Există niște gadget-uri de bucătărie pe care le priviți?
Există acest mandolin din oțel inoxidabil pe care l-am văzut la Williams-Sonoma a doua zi. N-am văzut niciodată așa ceva înainte - de obicei mandolinele sunt din material plastic, dar aceasta are o lamă dublă de oțel, astfel încât să puteți să vă aruncați toate legumele și să nu obțineți toate rahaturile blocate în ea. În ultimul timp am făcut spaghete-squash primavera. E din această lume. Utilizați spaghete squash în loc de paste și apoi puneți toate legumele pe partea de sus. Cheia este că, după ce înfruntați squash-ul trebuie să-l lăsați în apă sărată, pentru că în caz contrar gustul nu este absolut nimic. Iar apoi îmi așez toate legumele în usturoi și uleiul de măsline și apoi o top cu sos de marinara și cu branza Locatelli Romano rasă. Atât de sănătos pentru tine.

Mixer de mână Breville.

Ce alte gadget-uri de bucatarie iubesti?
Gadgetul meu preferat pentru bucătărie este ricerul de modă veche al mamei pe care l-am folosi pentru a face gnocchi. Are o sută de ani. Puteți fierbeți cartofii și vă puneți pe fiecare în acest filtru și apoi stoarceți. Și toți cartofii ieșesc în bucăți și faceți din acestea baza de gnocchi. E greu de găsit acum, care sunt la fel de grele ca cele vechi. Cei de la Target nu funcționează nici nicăieri. Pentru a face sosul, îmi place și blenderul de mână de la Williams-Sonoma și răzuitorul rotativ al brânzei Locatelli.

Cartea de bucate italiană Talisman de Ada Boni.

Care sunt cărțile de bucătărie preferate?
Cartea de bucate italiană Talisman este singura care se potrivește cu toate rețetele mamei mele. Și nu e chiar italian, e evreu. Are cea mai bună rețetă de pui de cocciatore. Am folosit-o de când m-am căsătorit - ar trebui să-l vezi, are sare peste tot. Celălalt este Biba. Îmi plac pastele de casă și aluatele de casă, și carnea de vită - foarte foarte simplă, dar gustoasă. E bună pentru lucruri simple. Ea are și o rețetă bună de gnocchi. Mă întreb dacă a decedat sau nu; nu mai auzi de ea. Era atât de drăguță. [Nota editorului: Ea încă mai trăiește.]

Pentru cineva care cunoaște atât de bine mâncarea, ați recomanda să nu dați un coș de mâncare?
Îți spun cum nu poți să te înșeli cu un coș de alimente: ai pus o sticlă bună de vin roșu și o sticlă bună de vin alb, o sticlă bună de ulei de măsline, o cutie de roșii Coluccio San Marzano, o kilogram de paste Barilla și o pâine crudă de pâine italiană. Ai ingredientele astea, ai tot ce ai nevoie. Dar uitați-vă de coșurile premade cu salamurile și brânzeturile americane - când le primesc pe aceștia le dau dreptul la bunăvoință.

Pacific Living cuptor de pizza în aer liber.

Ce altceva ar trebui oamenii să nu te cumpere niciodată?


Cel mai prost cadou pe care l-am primit a fost când soțul meu mi-a adus crini. Pentru că sunt crini atunci când mori! I-am spus: "Sunt crini nenorociți - scoateți-i de aici!" Dar soțul meu mi-a dat cel mai bun cadou: nu voi uita niciodată când a venit acasă și a spus că a cumpărat un cuptor de pizza. La început am spus: "Un cuptor de pizza, ești nebun?" Dar o folosim tot timpul. Este ars de gaz; l-am pus lângă grila noastră de gaz în curte. Trebuie să o încălziți timp de aproximativ trei ore și să o atingeți la 600 de grade. Pizza margaritas sunt cele mai bune. Tot ce aveți nevoie este aluatul proaspăt, roșiile de prune din San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoli de pe Arthur Avenue, busuiocul și brânza Locatelli. Un pic de ulei de măsline și ați terminat. Este nevoie de minute bune. De asemenea, avem câteodată fripturi și carne de pui.

Orice alte cadouri de top din toate timpurile?
Îmi place să fac fotografiile nepoților mei în cadre - cele de argint matoase sunt cele mai bune. Nu puteți da bronzul sau aurul, deoarece acestea nu merg cu totul.

Salvatore Ferragamo imprimat eșarfă de mătase.

Dacă trebuia să alegeți între pălărie, mănuși, papuci sau eșarfă, care este cel mai bun?
Categoric eșarfă. Mai ales dacă este în leopard sau alb-negru.

Archipelago Botanicals Lumanarea Positano.

Ce se întâmplă între lumanare, baie cu bule, carte de masă de cafea sau lumânare?
Cine nu iubeste o lumânare? Am observat că Nordstrom avea toate lumânările frumoase din ziua de azi când mă plimbam la lift. Îmi place vanilia, în sticlă clară, ca să poți privi cum arde. Asta e terapia mea. Asta și o sticlă bună de Cabernet. - i-am spus lui Jessica Silvester

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.