forsurile greu de cumparat

Ce ar trebui să dau un fanatic wellness?

Anonim

În acest sezon de vacanță, îi adresăm celor mai dificile persoane să cumpere - de la o bunică la o bătrână de 16 ani la o doamnă de pisici la un gurmand - întrebarea simplă: "Ce vrei pentru sărbătorile"> Taryn Toomey , fondator al programului de fitness The Class, pe lista de dorințe extrem de curate.

Ce vrei mai mult decât orice altceva pentru vacanțe?
Tot ce vreau e ceva liniștit și liniștit. Mi-ar plăcea câteva zile depărtare cu prietenele mele relaxante în Mustique. E un fel de răspuns plictisitor. Sau aș vrea cu adevărat ceva grijuliu și sentimental. Când cineva își face timpul și efortul de a face un album foto frumos sau de a scrie o scrisoare scrisă de mână sau de a face o excursie pentru o liniște și pace, acestea sunt cele mai semnificative cadouri pentru mine. Sunt un iubitor emoțional, așa că lucrurile care dau foc focului iubirii.

Bine, dar dacă trebuia să alegi un cadou?
Ei bine, unul dintre colegii mei Natalie, care conduce clasa de coastă de vest, mi-a dat această carte de amintiri, povestiri și poze cu privire la crearea clasei. Orice memorabil care face un efort și creează o poveste despre locul în care ai fost și ceea ce ai făcut este special pentru mine.

Fie ca este vorba de concentrat de balsam de frumusete Lindstrom Blue Cocoon.

Cum rămâne cu regimul tău de frumusețe? Există produse pe care cineva le poate oferi pentru a te face să te simți bine?
Produse de față și creme delicioase ar fi frumos. De fapt, dacă aș face un kit pentru mama mea, aș face toate lucrurile pe care le iubesc. Deci serul de întinerire Joanna Vargas - te face atât de strălucitor. O altă obsesie mea absolută este May Lindstrom Blue Cocoon. Când o puneți pe față, este ca un ecosistem de dragoste. Mastile Tata Harper de purificare si resurfacare ar fi cadouri fantastice intr-un cos mare de bunatati.

Există alte cadouri de vindecare pe care doriți să le oferiți sau să le primiți?
Ei bine, în acest an, o să-mi dau propria colecție de bijuterii probabil familiei mele. Fac pietre prețioase pentru protecția energiei și le dau la cercul meu de oameni, o mulțime de coliere și bijuterii. Când purtați o piatră pe un colier, există ceva incredibil de pământ pentru anxietate sau stres - este o piatră de temelie literală.

Sunteți un băut de suc de presiune ?
Ei bine, o să beau Mama Pământ din Juice Press, pentru că este complet alcalină, care se simte bine în sistem, dar cei care au tot merele și fructele nu sunt pentru mine. Când aud oameni care vorbesc despre sucul lor, cum ar fi: "Wee, am tot sucul ăsta verde!" - este doar tot zahărul ăsta. Mai bine aș mânca mâncarea decât să beau. În zilele în care trebuie să curățăm săruri suplimentare, o să beau în mod intenționat mama Pământ, pentru că țelina, păpădia și pătrunjelul și castravetele în ea au proprietăți diuretice. În fiecare dimineață beau propria mea băutură specială.

Ce este asta?
Atunci când mă trezesc, voi face un tonic de dimineață, care este lamaie, cayenne, turmeric, rădăcină de ghimbir fiartă și apă. Lămâia este alcalizată (care răcește și se restaurează în organism), iar cayenne revigorează metabolismul; turmericul este antiinflamator, iar ghimbirul este pentru digestie, deci este un bun agent de curățare a palatului. Setează tonul stomacului pentru ziua respectivă. Este ritualul meu de auto-îngrijire. Ia o clipă pentru tine - și apoi o să arunc o ceașcă bună de cafea acidă peste asta, ha.

Sefte Living Paya medalie șal și pernă.

Mai e ceva ce faci dimineața în afară de tonicul de dimineață?
Deci, dimineața copiii mei se târasc în patul meu de obicei mai devreme decât doresc, ceea ce este bine. Sunt alarma mea. Fac un spectacol pentru ei și apoi stau în dulapul meu, care este și camera mea de meditație. Am pus o pernă, iar când spectacolul se termină, vin și mă ia. Cu toții avem atâtea scuze, dar trebuie să o puneți în ziua voastră. Copii mei știu că pot intra, dar ei nu mă deranjează. Sunt doar 20-25 de minute de tăcere, și când nu o fac, mă găsesc pofta mai târziu în după-amiaza. De fapt, asta ar face un cadou fantastic. Sefte Living tocmai a venit cu o pernă de meditație și un șal, un lux atât de frumos pentru oricine meditează pentru că atunci când aveți un ritual consistent al acestei perne și al acestui șal pe care îl înfășoară în jurul corpului meu, corpul tău își amintește de ce să facă . Țesăturile provin din artiști locali din Peru - este această cremă, pernă rotundă pe care am folosit-o recent. Rutina vă ajută să scăpați puțin mai repede; de fapt, creează potență și memorie în jurul ritualurilor de auto-îngrijire.

American Apparel Rib U-back Bodysuit

Ce purtați când lucrați?
Eu, în special, iubesc lucruri care nu arată ca și fitness, așa că, de obicei, îmi port topuri care arată ca ceva pe care-l vei purta pentru viața ta de zi cu zi. De obicei, o să iau ceva din vânzările Barneys sau de cele mai multe ori port pe cele de la American Apparel. Purtați, de obicei, orice tricou cu suport redus, care în cele mai multe cazuri se termină pe suportul de vânzare deoarece nu puteți purta un sutien cu ei. Sunt în regulă cu asta, totuși, pentru că copiii mi-au luat de obicei țâțele.

Lululemon Flow și Go colanți.

Ce purtați pentru pantaloni?
Sunt destul de mult doar pentru Flow și Gos de la Lululemon pentru mine - sunt fără probleme și te țin fără să creezi brioșă. Poți să-i tragi și să-i poarte talie înaltă, sau să-i poți tici jos și să faci ceva talie mică. Îmi plac pentru că simțirea unei cusături care coboară în lateralul unui picior sau a unei talia este inconfortabilă și acestea sunt complet netede.

Ce mat doriti ca un cadou?
Matul pe care-l folosesc este Lululemon de 5mm, care este super-gros. Eu nu port pantofi și nu mă însoțesc prea mult pe covor, așa că aceasta oferă amortizarea corespunzătoare (cele mai multe covoare sunt de 3 milimetri grosime). Am o practică în care m-am plimbat în cameră și mi-am pus o barieră în jurul covorului meu cu cristale diferite și voi începe practica mea prin aprinderea lumanarilor - doar tealights regulate. Deci, chiar dacă oamenii cred că este metafizică și ciudată, chiar e vorba de a lua momente să mă îngrijească de mine.

Care este următorul mare lucru în wellness?
Ei bine, nu știu dacă e mental, dar cred că adaptorii sunt următorul val.

Ce sunt adapogentele ?
În medicina pe bază de plante, adaptogenii sunt suplimente naturale care ar trebui să ajute corpul să se adapteze la diferite stresuri. De fapt, am simțit o mare diferență în ceea ce privește energia și stabilitatea mea mentală de când am început să le iau acum patru sau cinci luni.

Moon Juice Spirit Dust.

Cum îi luați? Doar amestecat cu apă?
Vitamix este dot com bomba. De obicei, fac un smoothie cu tone de spanac și lapte de migdale neîndulcit, iar apoi voi adăuga praful de dușuri Moon Juice and Potion Sun Ashwagandha. Uneori voi face un shake cu pulberea de praf Spirit Spirit și Sunwarrior pe bază de plante în ciocolată și se vor adăuga probioticele de cardamom, scorțișoară, nucșoară și probă de moon Juice și praf de creier.

Mixerul Vitamix 5200 Series.

Și Vitamix amestecă totul?
Intru totul. De fapt, am rezistat cumpărării, pentru că era atât de scump, și am folosit o generică care a rupt tot timpul pentru că am pus atât de multă gheață în ea. Pentru copiii mei aș pune și eu toate aceste fructe înghețate, și asta mi-ar rupe vechiul mixer. Dar Vitamix e doar nebun. Odată, am blocat pistonul din greșeală fără ca capacul să se aprindă și a mâncat întregul capăt de plastic - doar a emulsionat-o. Dacă trebuia să îl porniți și să lăsați-l timp de cinci minute, ar fi făcut supă. De fapt, dacă aș da un instrument sau un aparat de bucătărie, aș da asta. Acesta este darul "Te iubesc". - așa cum le-a spus lui Jason Chen

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cele trei cele mai bune mănuși de yoga de a cumpăra, potrivit yoghinilor

Legate de

Ce ar trebui să fac cadou unui gourmand?