celebritate cumpărături

Ceea ce Simon Doonan nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar cafeaua măcinată și covorul de baie. L-am întrebat pe Barneys New York, ambasador-creativ, Simon Doonan, pe care nu-l poate trăi.

Diptyque L'Ombre dans l'Eau ulei de parfum Roll-On

Diptyque este cunoscut pentru lumânările sale, dar nu pot trăi fără parfumul mărcii. Favoritul meu este o băutură cu adevărat sinistră numită L'Ombre dans l'Eau, ceea ce înseamnă umbra în apă, ceea ce înseamnă corp mort, cel puțin la psihicul meu paranoic.

Naked & Famous Ciudate Guy Stretch Selvedge Denim

Îmi purta blugi Naked & Famous în fiecare zi. Este o marcă canadiană făcută cu denim japonez, iar perechea mea este tipul "ciudat tip". Îmi place pentru că este subțire, dar nu prea, prea slab. (Nu mă urăște, dar am picioare musculare fabuloase.

Aesop Rind Tub Concentrat pentru Balsam de Corp

Cu produse de frumusețe, eu sunt destul de feral. Ca atare, mi-ar fi scârțâit și muriți fără Balsamul Aromatic de Corp Aesop. Sunt dependent de asta. Îl plesc pe fiecare parte a corpului meu - chiar și pe fața mea. Sunt sigur că oamenii de la Aesop ar fi îngrozit.

Eden Foods Genmaicha

În ceea ce privește esențele lichide, nu consum băuturi alcoolice, dar nu am putut face față zilei fără ceai genmaicha. Spre deosebire de ceaiul verde obișnuit sau chiar matcha (care este frunzele de bază), genmaicha include orez brun prăjită pentru o aromă suplimentară - are un gust minunat și nuci. Am luat obiceiul în timp ce lucrau puțin în Japonia. Arigato.

Jonathan Adler Lumânare Pop Tomate

Bine, acest lucru este ușor de înșelat, dar chiar ador pe lumanarea soțului meu de tomate. Miroase ca plantele de tomate ale bunicii tale, dar într-un mod bun. Minunat în vară, dar și festiv și mereu atât de ciudat pentru iarnă.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Ce Harold Koda nu poate trăi fără

Legate de

Ceea ce Kim France nu poate trăi fără

Legate de

Ce John Derian nu poate trăi fără