celebritate cumpărături

Ce CEO-ul SoulCycle Melanie Whelan nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți. L-am întrebat pe CEO-ul SoulCycle Melanie Whelan să ne spună despre lumânarea calmantă, uleiul pentru față și "pantofii Tribeca-mamă", ea nu poate trăi fără.

Le Labo Santal 26 Lumânare clasică

"Le Labo Santal 26 de lumânări sunt peste tot. Am simțit-o mai întâi în hotelul Gramercy Park; Îmi amintesc că am fost acolo în acel hotel și, în sine, este o evadare în oraș, așa că am cumpărat lumânarea pentru a-mi aminti asta. Acum, le am peste tot: unii pe biroul meu, unul uriaș acasă, la casa mea de pe plajă. Il luminez si ma face sa ma simt relaxat. Oh, și țin o lumânare de grapefruit de Jonathan Adler în baie.

Notă: Acesta este vândut de la Orchard Mile, dar este disponibil de la Nordstrom .

Acid de suc

"Avem o cană de apă strălucitoare la domiciliu, așa că folosesc constant SodaStream și avem în permanență patru frigidere în frigider. Familia mea și cu mine, avem această băutură de semnătură; o numim "poperul de lamaie", chiar dacă este fabricat din 90% apă de seltzer, 10% Simply Limeade. [ Notă editorială: Iată un alt suc de lime pe care îl iubim. ] Primul lucru pe care îl fac când mă întorc acasă este că încep să vorbesc cu copiii și facem poppers de lamaie. Noaptea trecută, aveam o cină și am ajuns acasă la ora 10:30 și eram de parcă am nevoie de o papură de lămâie. De fapt, tocmai am avut un prieten însărcinat la cină și am spus: "O, am o băutură pentru tine.

„“

Duminica lui Riley Luna Sleeping Night Oil

"Uleiul de noapte de noapte al lui Riley Luna mi-a schimbat viața. Am pielea foarte uscata, iar cand sunt stresata, ea se manifesta in pielea mea uscata. Tot ce faceți este să luați două picături de acest lucru, să-l puneți în palmă, să-l frecați pe față în timpul nopții și să simțiți căldura și umiditatea pe obraji. Ea face și un ulei pe timp de zi, pe care nu îl folosesc atât de des, dar folosesc uleiul de noapte în fiecare noapte.

Nr. 6 Șepci din piele și cizme din piele

"Îmi numesc cel puțin șase cârlige cu pantofii mei din Tribeca. Îi port șapte zile pe săptămână în timpul iernii. Sunt la fel de confortabile ca adidași și la fel de calde ca papucii. "

Yves Salomon Fur Vest

"Vestea mea de blană Yves Salomon merge cu totul; Îl port prea mult. Sunt întotdeauna o persoană înghețată-rece; Am o circulație proastă, iar această vesta este moale și frumoasă, și mă menține caldă - și o pot arunca peste lucruri și doar o face un costum. Viața mea este foarte fluidă; Voi veni de la SoulCycle la un eveniment și o pot arunca și va funcționa cu orice echipament.

Notă: Din păcate, acest lucru este vândut, dar iată o altă opțiune de vesta cu blană Yves Salomon .

Juice Press Rehab Shot

"Știu în mod fundamental că, dacă aveți o răceală care vine și dacă luați două fotografii de la Juice Press și le urmați cu o minge de foc de ghimbir, nu vă veți îmbolnăvi. Tocmai am ajuns acasă de la o călătorie în California, și i-am scris soțul din avion pentru a-mi da niște bani. Am băut-o jos, m-am dus la două întâlniri și am luat o cină, apoi am avut o papură de lămâie și acum mă simt minunat. " [Notă editorială: Dacă simțiți că vine o frig și doriți ca Juice Press Shot și Fireball acum , le poți comanda prin postmate . ]

Suc de presă Ginger Fireball Email

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.