Coșul tău de cumpărături

Cei care cumpără cititorii strategici: foi de lenjerie și tote din piele

Anonim

Bine ați venit înapoi în Coșul dvs. de cumpărături, în care am dezvăluit primele zece produse pe care le-ați cumpărat, cu toții, cu cititori strategi devotați. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Doi perechi favoriți K-beauty continuă să jockey pentru primele două locuri de pe listă, cu patch-uri înăbușitoare de coșuri care bateau cu atenție patch-urile de ochi-melc pentru a reveni pe primul loc. Seul Ceuticals din Seul se menține constant la numărul trei, în timp ce un vid puternic portabil se mută pe locul al patrulea, desființând bilele de uscăciune ecoconstice care se încadrează în patru locuri pe locul opt. Primele cinci sunt rotunjite de un nou venit, o lumânare care elimină mirosurile de animale. Clasicul, cum ar fi lenjeria de bikini de la On Gossamer și un tricou de culoare albă din gât Everlane, se întorc în top zece, după ce au căzut în ultimele săptămâni, și mulți dintre voi au profitat de oferte pe lenjerie și un tote de piele, propulsându-le în listă.

Cosrx acne Pimple Master Patch, 24 patch-uri

1. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea (ultima tranșă: 2)

Înapoi la locul 1, după ce au cedat săptămâna trecută, peticele de pepeni dovedesc puterea lor de a rămâne. În iulie anul trecut, scriitorul de frumusețe Strat Rio Viera-Newton și-a împărtășit documentul epic Google Doc și ne-a prezentat pe celebrul patron Cosrx: "Sfântul Graal. Aruncați totul și cumpărați-le. Nici măcar nu voi explica, va spune doar dacă pop sau alegeți un zit, puneți-l imediat după aceea, mergeți la culcare, iar dimineața veți vedea despre ce vorbesc și vă mulțumesc. "

Aur și Hambar Hidrogen ochi Patch (60 buc) de Petitfee

2. Cele 14 produse pe care le folosesc pentru ochii mei de raton (1)

Aceste patch-uri din mucina de aur și de melc sunt una dintre cele mai favorabile ale Rio pentru a-și liniști pielea sensibilă sub ochi și a elimina supărarea. Își iubește modul în care proprietățile regenerative ale melcilor nu numai că fac minuni asupra cicatricilor cusurate, dar ajută și la orice fel de hiperpigmentare, inclusiv cercuri întunecate sub ochi. Este, de asemenea, foarte benefic pentru a ajuta cu riduri și uscată. Le păstrez în frigider, așa că sunt frumoase și reci când le folosesc - adăugând un alt nivel de lux experienței ".

Seoul Ceuticals coreeană Skin-Care Ser

3. Cele 14 cele mai bune produse de îngrijire a pielii din Coreea de frumusete cunoscute pe Amazon, conform recenzorilor hipendrestici (3)

Am acoperit acest mult mai accesibil dupe de editori de frumusete "SkinCeuticals CE ferulic ser in timpul Made in Korea saptamana in timp ce cauta cele mai bune (mai putin cunoscute) produse de frumusete coreean pe Amazon, iar aceasta revizuire rave convins multi dintre voi sa o incercati : "Am fost esthetician de peste 20 de ani și sunt, de asemenea, un scriitor de frumusețe, așa că am încercat să obțin cele mai recente produse" It "gratuit. Am fost încântat de acest lucru, așa că am plătit prețul integral și toate opiniile sunt ale mele. Sunt îndrăgostit de Serul de Glare de Ziua Ceauticului din Seul. Ați avut vreodată o șansă să încercați serul ferulic de vitamina C de 160 de dolari de la SkinCeuticals? Am făcut câțiva ani în urmă și este un produs minunat. Este, de asemenea, ridicol de suprasolicitat și vă pot spune că această bâlbâi din Seoul Ceuticals este aproape identică în ceea ce privește textura și performanța. "

Black & Decker CHV1410L Vacuum de mână cu litiu cu acumulator 16 V fără cască

4. Cele mai bune aspiratoare portabile pe Amazon, conform recenzorilor hipendrestici (8)

Cu curățarea de primăvară la treapta superioară, acest vid mic, dar puternic, pornit de la patru locuri, de la al optulea la cel de-al patrulea. Potrivit unui reviewer Amazon: "Sunt foarte puternici pentru o mână vac. Cu trei copii mici și o pisică foarte murdară, am folosit acest vac pentru a ridica cerealele vărsate (umede și uscate), alimentele pentru pisici, pisica de pisică, pisica de pisică pe mobilier, praful de gips-carton (gaurirea copiilor); un fel de hrană vărsată imaginabilă cu copii mici. Niciodată nu a avut o problemă. În al doilea rând, este ușor de golit. Puteți să scoateți partea frontală și să o aruncați sau să o scoateți din spate (pentru curățarea filtrului) și goliți-o în acest fel. În cele din urmă, este ușor să curăț filtrul. "

Pet Lumina de Exterminare a Lumanarilor Pet Lemon Splash, 13 oz

5. Această lumanare de 10 dolari, amuzantă, a transformat biroul medicului veterinar într-o zi de spa (o nouă intrare)

Un nou venit pe lista, această lumânare elimină atât de mult mirosurile animalelor de companie, încât biroul medicului veterinar al scriitorului strategiei Karen Iorio Adelson miroase mult mai mult decât un spa decât o cutie uriașă de gunoi: "Nu funcționează prin umplerea aerului cu un nou miros pentru a depăși mirosul, dar prin eliberarea unui amestec de enzime naturale - titularul "exterminator" - care descompune mirosurile animale din aer la nivel molecular ".

Pe bikini Gossamer Mesh

6. Care este cea mai bună îmbrăcăminte pentru femei? (Intrare nouă)

Absență de la lista de săptămâna trecută, dar o lovitură de lungă durată în rândul cititorilor, această lenjerie de corp de bikini, rezistentă la VPL, unul dintre lucrurile pe care Kim France nu le poate trăi fără, revine pe locul șase. Franța a spus: "Este atât de departe și de departe lenjeria perfectă că am greu de înțeles de ce oricine poartă orice altceva: Este foarte ușor, foarte respirabil și - cel mai important - extrem de rezistent la VPL. Serios, este ca rezistentă la VPL ca tang, dar fără deranjul unui tang. "De asemenea, ea a făcut-o în megalistul celor mai bune lenjerie de corp pentru femei.

Set de foi de bază din lână, complet

7. Deal a zilei: Rareori la vânzare Brooklinen Sheets sunt în vânzare astăzi (New entry)

Strategicul senior scriitor Lauren Levy a descoperit o vânzare de ziua de naștere rară la Brooklinen. Ea a scris: "Se răcește pentru nopțile fierbinți de vară (ajungem acolo!) Și suntem mai moi și mai delicios cu fiecare spălare. Am avut pe a mea de aproape un an și încă îi iubesc. Dacă ați luat în considerare lenjeria de corp, dar ați ezitat să vă angajați, aceasta este cea mai bună șansă să obțineți ceea ce ar putea fi cel mai bun preț pe care îl veți găsi vreodată. Și dacă se întâmplă să locuiți în New York, livrarea în aceeași zi în întreg orașul, dacă comandați până la ora 11 dimineața. "Mulți dintre voi au sărit la afacere, deoarece lenjeria ultraconfortabilă este rareori disponibilă sub prețul complet. Din păcate, vânzarea sa terminat, dar foile sunt încă minunate.

Lenjerie de duvet, Full / Queen

Linie Hardcore Sheet Bundle

Woolzies Bile uscatoare de lână (set de 6)

8. Aceste bile de lână nontoxice de lână taie timpul meu de uscare cu două treimi (4)

În timpul săptămânii Get It Together, când am împărtășit cele mai bune sfaturi și trucuri pentru curățenie și organizare, Editorul Strategic Simone Kitchens a scris despre aceste bile de uscăciune ecologică care au tăiat timpul de uscare - fără niciunul dintre substanțele chimice toxice găsite în foile de uscător: aruncați trei dintre acești băieți de lână de tenis de dimensiuni mari cu încărcăturile mele regulate; toate cele șase pentru lucruri grele, cum ar fi prosoapele și capacele de duvet. Băieții ăștia au o încărcătură de 500 de ore, sau aproximativ un an (mama spune că vei ști că s-au terminat când sunt prea neclintiți). Totul este perfect uscat și a căzut înainte ca buzzerul să se stingă. Totul este fără riduri.

Everlane Cotton V

9. Care este cel mai bun tricou alb pentru femei? (Intrare nouă)

Vremea cu mânecă scurtă sa întors în cele din urmă, aducând acest top-vândut T-shirt înapoi în top zece. Elizabeth Rose, un server de la Cafe Gitane, ne-a învins în acest top când ne-am dus la vânătoarea pentru cel mai bun tricou alb pentru femei: "Îmi place gâtul Everlane V din cauza transparenței companiei. Este o problemă etică - îmi place să știu unde se face îmbrăcămintea. Și îmi place cămașa asta specifică pentru că port o mulțime de coliere, așa că adâncimea acestui V îi arată. "

Madewell pasagerul din piele Tote

10. Acest Madewell Tote este un cal de lucru cald (New entry)

O altă vânzare care ne-a prins ochiul - și al tău - a fost recent o înțelegere pe această călăreță a unui tote de lucru de la Madewell. Este o versiune mai mică și mai durioasă a totelui Madewell Transport (care ne-a pus pe lista celor mai bune pungi de lucru pentru femei), dar la fel de funcțională: "Are ambele mânere lungi (care pot fi ascunse în interior), deci puteți să-l aruncați peste umăr, precum și mânere mai mici, astfel încât să îl puteți purta ca o servietă. Gussets Snap vă permit să extindeți sau să minimizați interiorul atunci când doriți să schlep în jurul valorii de haine de la sala de sport, sau doar tote un paperback, chei și portofel ".