Coșul tău de cumpărături

Cei care cumpără cititorii strategici: foile de pat și bagajele inteligente

Anonim

Bine ați venit înapoi la Coșul dvs. de cumpărături, în care noi dezvăluim cele mai bune cinci produse pe care le-ați cumpărat, cu toții, cărora le-ați dedicat cititorilor strategici. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Cu cât se schimbă mai multe lucruri, cu atât mai mult rămân aceleași. Dacă ați acordat atenție unora dintre articolele noastre de top de la tranșe anterioare, veți ști că am avut câteva suporturi care refuză să se scurgă din primele cinci. Una dintre ele - briciul de facial Shiseido - a fost în fiecare dintre aceste liste, de când am început să clasificăm elementele la începutul lunii mai (altul, exfoliativa japoneză, a fost pe toate, cu excepția primului, și asta doar pentru că a fost doar sus pentru câteva zile înainte de debutul primelor noastre cinci). În această săptămână, aparatul de ras faciale își recuperează punctul de top după alunecarea la numărul trei. Pe locul al doilea (și debutul pe această listă!) Este deodorantul natural Soapwalla, care a devenit ceva de tip Strat MVP datorită apariției sale pe mai multe posturi, urmată de exfoliatorul Cure, scăzând din locul al doilea. În al patrulea rând, o listă de hamei foarte bine evaluate și accesibile, pe listă, și aducerea în spate este super-popularul Away carry-on pe care l-am evaluat favorabil puțin mai târziu înapoi (și, pentru ceea ce merită, continuă să iubești șase luni și mai multe călătorii mai târziu.)

Shiseido Facial Razor, set de 3

1. Cel mai bun produs pentru îndepărtarea părului este această minuscule japoneză
Potrivit editorului Cut, Kathleen Hou, "Sunt suficient de mici pentru a se potrivi sub barbia ta, cu o margine suficient de mare pentru a elimina fuzzul de piersici, dar nu atat de ascutiti ca te vor pescui." De asemenea, Real Housewives Participanții la licitație jură pe tehnică.

Soapwalla Natural Deodorant Cream

2. Cel mai bun deodorant natural: Ediția ei
Scriitorul Alice Gregory ne-a înălțat la virtuțile acestei creme deodorante naturale ", care are consistența glazurii pietruite, mirosul vag al lavandei și eficacitatea substanțelor formulate în mod obișnuit pentru militare". Co-fondator, Erica Cerulo, care ne-a spus: "Nu-mi place acest deodorant. Sunt obsedat de asta. Acest deodorant nu este un antiperspirant, dar are argilă în el, care scufundă transpirația într-un mod diferit. Când am început să-l folosesc, m-am simțit transformat. Am avut schimburi de e-mail cu oameni despre asta. Îmi amintesc că Edith Zimmerman a scris despre asta și m-am simțit aproape de ea. Se vinde ca niște fierbinți pentru noi.

Cure Natural Aqua Gel

3. Prietenii mei ma numesc "Babyface" datorita acestui Exfoliator japonez
Un favorit de când a debutat în timpul săptămânii Made in Japan. Writerul Jinnie Lee iubește exfoliatorul japonez (care, legenda îl are, se cumpără la fiecare 12 secunde în Japonia), deoarece frecarea îi va face gelul "să se desprindă.

la fel ca felul în care gingiile de creion își lasă acele murdărie înșelătoare (este asemănătoare cu o coajă de picior în felul ăsta). "A făcut pielea ei" mai moale, mai proaspete și chiar mai tânără - niciodată uscată sau strânsă ".

Setul de lenjerie de pat pentru HC Collection & Set de pernă

4. Cele 11 cele mai bune foi de lucru pe Amazon, conform recenzorilor Hyperenthusiastic
Dintr-una dintre cele mai populare intrări ale People's Choice, aceste foi sunt considerate de revistele Amazon cele mai bune folii rezistente la riduri pe care le puteți cumpăra: "De mulți ani, fiul meu adult a insistat că nimic nu se compară cu 100% thread count. Plăcile de bază de acel calibru pot costa peste 1.000 de dolari. După ce am citit recenziile pentru aceste foi, am luat jocul și i-am cumpărat pentru vizita fiului meu. El susține că sunt foile cele mai moi și cele mai confortabile pe care le-a experimentat vreodată.

cu beneficiile suplimentare pe care le spală foarte bine și ieșind din uscător cu riduri minime. Dacă le așezați pe pat în timp ce încă este cald din uscător, se pare că foile au fost călcate. Voi continua să cumpăr aceste foi, exclusiv. Prețul este incredibil de economic, având în vedere calitatea și confortul. "

Away Greater Carry-on

5. Cel mai bun bagaj rulant, potrivit zborurilor frecvente
Strategii editorul senior Jason Chen a fost sceptic la această valiză cu patru roți - până când a încercat-o. "Mi-a plăcut interiorul valizei cu geamantan, cu un compartiment cu fermoar de lungime întreagă (pentru haine și încălțăminte mirositoare) și un compartiment gol, cu formă liberă, pe de altă parte. Și, cu adevărat, eram un nebun pentru că am îndoieli vreodată despre porturile externe USB de tip gimmicky. Când pasagerii de la aeroport au înconjurat puncte de vânzare ca niște ciuperci, m-am gustat confortabil cu migdalele CIBO Express. La casa noastră împărțită în opt persoane din Palm Springs, niciodată n-am fost nevoită să împrumut sau să scot un încărcător. Bineînțeles, bateria valizei trebuie să fie scoasă din când în când și reîncărcată (o mini-șurubelniță nu face treaba), dar a reușit cu ușurință să treacă peste zece nopți de încărcare a telefonului meu. Ma făcut să mă întreb cum am trăit vreodată în vreun alt mod.