Coșul tău de cumpărături

Cititorii strategiști care cumpără: paie de consum de alcool și fantezie

Anonim

Bine ați venit înapoi în Coșul dvs. de cumpărături, în care am dezvăluit primele zece produse pe care le-ați cumpărat, cu toții, cu cititori strategi devotați. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Am văzut un aflux de fete noi pe listă în această săptămână, condus de un set de paie de băuturi din oțel inoxidabil ecofriendly care debutează la nr.1. Două champe de întoarcere, patch-urile care se înrăutățeau întotdeauna de pimple și un tundru de barbă cu aspirație sub vid, din primele trei, în timp ce lovitura de vară runaway, un spray de îmbrăcăminte respingător, se menține pe locul patru. Cei nou-veniti domina restul listei, inclusiv un lubrifiant de lux pe locul al cincilea si un ventilator turn rotativ pentru combaterea caldurii de vara pe locul sase. Următoarele sunt două bunuri de casă, un vid de mână, dar puternic, care se întoarce pe listă pe locul șapte după o scurtă absență, iar un vapor de îmbrăcăminte compact vine pe locul opt. În locul al nouălea, un roșu roșu, universal aplatizat purtat de Carolyn Bessette-Kennedy. În cele din urmă, tricoul nostru alb favorit albe trăiește o săptămână, ocupând locul al zecelea.

SipWell din oțel inoxidabil de paie de consum

1. Sip cafeaua mea Iced de la aceste paiete stilat (Eco Friendly) (New Entry)

Odată cu introducerea de către Consiliul de la New York a legislației care interzice paiele din plastic, iar Starbucks se angajează să le elimine până în 2020, suntem în căutarea unei alternative durabile. Acest set, de la SipWell, se dovedește a fi un concurent puternic. După cum a spus un comentator Amazon, "Sunt foarte apropiați de cele de unică folosință și au o înclinație plăcută." Mulți dintre voi ați optat și pentru paiele metalice preferate ale scriitorului Strat, Bethany Blakeman, de la Greens Steel. Dacă nu sunteți în metal, scriitorul nostru senior Lauren Levy preferă aceste silicon moi, care sunt de asemenea biodegradabile.

Cosrx acne Pimple Master Patch, 24 patch-uri

2. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea (6)

Postiturile cosmopolite Cosmax se întorc în primele două după câteva săptămâni, rămânând mai jos pe listă. Stratul de frumusețe scriitorul Rio Viera-Newton ne-a prezentat anul trecut pe patch-urile celebre pe care le-a prezentat în articolul lui Google Doc epic de îngrijire a pielii: "Sfântul Graal. Aruncați totul și cumpărați-le. Nici măcar nu voi explica, va spune doar dacă pop sau alegeți un zit, puneți-l imediat după aceea, mergeți la culcare, iar dimineața veți vedea despre ce vorbesc și vă mulțumesc. "

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, aspirator

3. Care este cel mai bun Trimmer Beard? (5)

Acest trimmer cu barbă, cu opțiuni de lungime până la jumătate de milimetru, pentru băieții care nu vor să meargă complet curat, a fost răsturnat de pe locul al cincilea la al treilea pe listă în această săptămână. Scriitorul Kurt Soller iubește modul în care păstrează părul rătăcios din chiuvetă: "O caracteristică de aspirație sub vid care colectează majoritatea părului tău ras - până la 90% din ei, potrivit companiei, dar cine știe cu adevărat? Tot ce pot spune este că acesta este un dumnezeiesc. "

Produse Sawyer Premium Permethrin Îmbrăcăminte împotriva insectelor

4. Cele mai eficiente repelente pentru oameni (și câini), conform științei (4)

Vara aceasta se preconizează a fi una dintre cele mai infestate cu crânguri, deci nu este surprinzător faptul că mulți dintre voi ați luat acest puternic spray de permetrin. Scriitorul de scriere Maxine Builder a descoperit-o atunci când căuta cele mai bune produse pentru a respinge dăunătorii care transportă boli. Pulverizatorul funcționează protejând îmbrăcămintea în aer liber: "Împrăștierea cizmelor sau a cizmelor pentru drumeții înainte de a ieși în pădure este o altă tehnică solidă de prevenire a căpuțelor. De asemenea, puteți pulveriza mănuși de grădinărit, pantaloni, pantaloni scurți sau tricouri cu permetrin. "

Lubrifiant de lux Uberlube

5. Ce este cel mai bun lubrifiant? (Intrare nouă)

S-ar putea să fie unul dintre lucrurile despre care nu vorbim, dar lubea este cu siguranță ceva ce cumperi. Samantha Bard, co-proprietara magazinului sex-pozitiv Shag din Williamsburg, sa arătat despre acest lubrifiant foarte elegant: "Uberlube este cel mai bun. Nu glumește - este una dintre cele mai de înaltă calitate silicon lubes acolo. În plus, vine în cea mai clasică sticlă pe care ați văzut-o vreodată. În afară de a fi un favorit al personalului, este, de asemenea, un client preferat! "

Lasko Ventilator curbe de vânt cu ionizator de aer proaspăt

6. Cei mai buni fanii de pe Amazon, conform Recenzentului Hyperenthusiastic (New Entry)

Cu temperaturi crescute în întreaga țară în ultimele câteva săptămâni, este ușor de înțeles de ce acest ventilator răcoritor turn este cel mai bun vânzător. Un comentator de la Amazon a scris: "Bine ai venit fanii cutie urâtă, un salut superb de răcire! Acesta este fanul de care visez de ani de zile. Este șoaptă - liniștită și discret. "

Black & Decker CHV1410L Vacuum de mână cu litiu cu acumulator 16 V fără cască

7. Cele mai bune aspiratoare Handheld pe Amazon, conform Recenzentului Hyperenthusiastic (Off Last List)

Am văzut deja acest vid pe lista, iar acum, după câteva săptămâni de hiatus, este înapoi la numărul 7. Potrivit unui comentator Amazon, este "foarte puternic pentru o mână vac. Cu trei copii mici și o pisică foarte murdară, am folosit acest vac pentru a ridica cerealele vărsate (umede și uscate), alimentele pentru pisici, pisica de pisică, pisica de pisică pe mobilier, praful de gips-carton (gaurirea copiilor); un fel de hrană vărsată imaginabilă cu copii mici. Niciodată nu a avut o problemă. În al doilea rând, este ușor de golit. Puteți să scoateți partea frontală și să o aruncați sau să o scoateți din spate (pentru curățarea filtrului) și goliți-o în acest fel. În cele din urmă, este ușor să curăț filtrul. "

Beautural 1200W vestimentar de îmbrăcăminte handheld

8. Cele mai bune aparate de gătit pentru haine pe Amazon, în conformitate cu recenzorii Hyperenthusiastic (Off Last List)

Destul de mic pentru a călători, dar eficient pentru aburirea ridurilor adânci, ne place acest vapor Amazon de vestimentație preferat pentru dimensiunile sale compacte și caracteristici nifty. Este un favorit vechi, văzut ultima dată în iunie, făcând o întoarcere la listă. După cum a explicat un comentator, "Îmi place mai ales opțiunea de a bloca aburul în poziția pornit în timpul utilizării și în modul de oprire automată. Cablu de alimentare foarte lung, foarte lung și foarte ușor de utilizat. "

Față de buze de la Stockholm Veil - Cranberry

9. O roscată înfricoșătoare, oarecum legendară (în afara ultimei liste)

Am descoperit mai întâi despre acest ruj roșu de fructe de padure de la scriitorul Alice Gregory, care a spus: "Culoarea cărămizii, dar încă strălucitoare, este înfricoșătoare, iar acoperirea semi-pură face să arate foarte bine pe o față altfel goală". că Carolyn Bessette-Kennedy purta chiar această umbră. Cel mai bun vânzător înapoi când l-am acoperit pentru prima dată în 2017 - și, încă de curând, în această lună - o includere într-un recent buletin informativ Strat l-a adus înapoi pe radar și pe lista noastră.

Everlane Cotton V

10. Care este cel mai bun tricou alb pentru femei? (9)

O capsulă de vară, una dintre cele mai preferate tricouri albe, face din nou lista, de data aceasta în slotul inferior. Elizabeth Rose, un server de la Cafe Gitane, ne-a învins în acest top când ne-am dus la vânătoarea pentru cel mai bun tricou alb pentru femei: "Îmi place gâtul Everlane V din cauza transparenței companiei. Este o problemă etică - îmi place să știu unde se face îmbrăcămintea. Și îmi place cămașa asta specifică pentru că port o mulțime de coliere, așa că adâncimea acestui V îi arată. "