Coșul tău de cumpărături

Cititorii strategiști care cumpără: Patch-uri și accesorii

Anonim

Bine ați venit înapoi la Coșul dvs. de cumpărături, în care am dezvăluit primele cinci produse pe care dvs., cititorii strategi devotați, le-ați cumpărat cu toții. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Avem un nou (vechi) campion. Mulți dintre voi ați fost introduși pentru prima dată pe patch-urile Cosmrac în iulie anul trecut, când scriitorul de frumusețe Rio Viera-Newton scria despre ei, iar când le-a menționat din nou într-o poveste recentă despre prevenirea cicatricilor, a fost suficient să le trimitem la statutul de best seller. Pe locul doi se află niște pantaloni Natori, o pereche de lenjerie care a fost preferată de mulți ani de Strategist. Medalia noastră de bronz este spălarea preferată a parfumului Molly Young, care lasă părul strălucitor și plin, mai degrabă decât uscat și "șamponat". Câștigătorul de a patra poziție este un nou venit de la postul nostru ieftin de decorare - Umbra ar face un mare cadou de Valentine. Și, în sfârșit, mulți dintre dvs. ați cumpărat Anypro, un umidificator bine revizuit pentru hidratarea pielii devastate de iarnă - suficient pentru al trimite pe locul al cincilea.

1. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea

Bună, vechi prieten. Aceste patch-uri pimple au fost un best seller Strat de când au apărut pentru prima dată pe site în iulie anul trecut, când scriitorul de frumusețe Rio Viera-Newton a scris despre ei ca parte a ghidului său multiplu pentru pielea perfectă. Doar recent, ea a scris despre ei din nou, ca arma nr.1 în arsenalul ei post-pimple-popping. Mulți dintre voi ați acordat atenție.

Cosrx acne Pimple Master Patch, 24 patch-uri

2. Care este cea mai bună lenjerie de corp pentru femei?

Am remarcat data trecută cât de populară este această lenjerie de corp și de data aceasta nu este diferită (a trecut de la locul al patrulea la al doilea). Fostul fondator Dolly Frearson: "Pentru lenjeria de corp de zi cu zi, am nevoie de ele să se simtă confortabil și respiră. De asemenea, am nevoie ca ele să pară netede și să nu-mi înțepenesc pielea în nici un loc sau să nu mai călătoresc. Și aceasta este singura pereche care face toate cele de mai sus. În cele din urmă, ele vor înlocui aproape toată lenjeria de corp în sertar.

Natori Bliss Briefs pentru bumbac

3. Înlocuirea șampoanelor pe care trebuie să le folosesc doar o dată pe săptămână

Finisorul de a cincea ediție săptămâna trecută este pe locul trei, deoarece mulți cititori ai Strat continuă să smulgă șamponul care nu lasă șamponul, ceea ce lasă părul perfect condiționat: "Rezultatele sunt însă sălbatice. Parul meu lung de aer se usucă perfect, fără textura "scrâșnită". Este strălucitoare și cade în valuri libere, la fel ca atunci când eram copil. Nu trebuie să-l usuc. Scalpul meu cronică, scârțâit (îmi pare rău!), Este plecat pentru totdeauna. Îmi spăl părul la fiecare trei zile. Cu New Wash, o dată pe săptămână. Cand prietenii remarca faptul ca parul meu arata frumos, este distractiv sa spunem: "Nu am samponat in sase luni". Care este punct de vedere tehnic corect. "

Frizerie New Wash

4. 27 Accente ieftine (dar scumpe) apartament pe Amazon

Perfect pentru a ține chei, cercei, schimbare liberă (sau multe alte lucruri), suportul pentru accesorii Umbra este ceva de genul unei MVP ieftine - dar costisitoare - se pare că ar putea costa ușor dublarea a ceea ce face. Mulți dintre voi v-au plăcut că fac apariția de debut pe această listă. Prețurile la Amazon fluctuează așa cum o fac, acum costă 26 de dolari, dar ne-a plăcut atât de mult, noi l-am inclus încă în ghidul nostru cadou de 25 de zile de Valentine's Day.

Umbra Poise Tiered Accesorii Titular

5. Cele 9 cele mai bune umidificatoare de pe Amazon, conform recenzentilor hiporentziști

Este sezonul principal de umidificare, deoarece temperaturile scad si usuca pielea; chiar și în apartamente, încălzirea centrală și încălzitoarele de spațiu vă pot usca fața și corpul. Ne-am dus de curând în căutarea celui mai bun umidificator de bacterii-zapping, dar mulți dintre voi ați cumpărat acest umidificator din cele mai bune versiuni pe Amazon, pe care un utilizator le-a plăcut: "Soția mea și cu mine am iubit atât de mult a ordonat recent un altul pentru camera de familie! Ea scoate o tonă de ceață rece, dar într-un fel nu a lăsat nici o condensare pe masa noastră, chiar și după ce a rulat-o cam doar zece ore astăzi.

Anypro Ultrasonic Cool Mist Humidifier