Coșul tău de cumpărături

Cei pe care le cumpără cititorii strategici: Vitamixes și toppers pentru saltele

Anonim

Bine ați venit înapoi la Coșul dvs. de cumpărături, în care am dezvăluit primele cinci produse pe care dvs., cititorii strategi devotați, le-ați cumpărat cu toții. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Este o repetare. Vânzătorul nostru de vârf această tranșă este un favorit care se întoarce (și câștigătorul ultima dată): pălăriile de ochi de aur și melc, pe care inventatorii de frumusețe Rio Viera-Newton continuă să fie top vânzătorii noastre săptămâna aceasta. Câștigătorul nostru al doilea loc este un începător care intră în cercul campionului post-Cyber ​​Monday, blenderul Vitamix 5200 pe care scriitorul strategist Maxine Builder la lăudat pentru capacitatea sa de a lichefia aproape orice. Punga perfectă din piele Baggu din piele, pe care scriitorul Hannah Goldfield a primit-o ca cadou, ocupă cel de-al treilea loc, în timp ce schimbul de șampon miracol Hairstory vine chiar în spatele ei pe locul al patrulea. In cele din urma, castigatorul cincea este o alta fata cunoscuta, salteaua de parasuta, pe care scriitorul senior Lauren Schwartzberg o considera cea mai usoara si cea mai accesibila metoda de a-ti transforma patul.

Petefee Gold & Snail Patches pentru ochi

1. Cele 14 produse pe care le folosesc pentru ochii mei de raton

Ce altceva se poate spune despre patch-urile de ochi-melc pe care scriitorul de frumusețe Rio Viera-Newton cumpără în vrac? Au devenit o astfel de lovitură de cult, chiar și editorul strategist Alexis Swerdloff a intrat în acțiune. Spune Viera-Newton: "Acesta este produsul meu preferat sub ochi, și nu mă face să-ți spun din nou de ce iubesc melcul atât de mult! Proprietățile sale regenerative nu numai că fac minuni asupra cicatricilor crăpate, dar ajută și la orice fel de hiperpigmentare, inclusiv cercuri întunecate sub ochi. De asemenea, este foarte benefic pentru a ajuta cu riduri și uscată. "

Vitamix 5200 Blender

2. Dacă aveți de gând să cumpărați un lucru astăzi, faceți-i un Vitamix Blender

Mulți și mulți dintre voi ați fost convinși de personalul Strat Maxine Builder, care a tăiat zgomotul nebuniei zilei de Cyber ​​pentru a vă spune că singurul lucru pe care să-l cumpărați într-o zi de tranzacții a fost cel mai puternic și mai puternic Vitamix 5200. Spune Builder, care a folosit primul Vitamix în timp ce lucra în bucătăria de încercare a unui loc de muncă anterior: "Blenderul a fost mult mai puternic decât mi-am imaginat că ar fi, și a preluat cu ușurință orice sarcină pe care am aruncat- fie că face un milkshake neted, matasos cu Lucky Charms sau lichefiind o combinație urâtă de ananas, pudra matcha și telina în timpul unei runde de 40 de minute de ruletă smoothie pe Facebook Live. Și dacă un Vitamix poate să pulverizeze țelina, cu toată acea celuloză bombată, fără a sări peste o bătaie, nu există nimic care nu poate face. "În timp ce nu este la fel de ieftină ca pe Cyber ​​Monday, este încă mai mult de 100 de dolari.

Baggu Pungă pentru desen

3. Am purtat acest sac aproape în fiecare zi pentru ultimii 4 ani

Scriitorul Hannah Goldfield ne-a povestit mai întâi despre geanta din piele pe care a primit-o anul trecut și a creat un astfel de răspuns pe care l-am decis să-l postăm din nou săptămâna trecută. Spune Goldfield, "Pielea a fost deosebit de dulce. Construcția simplă și lipsa totală a hardware-ului au însemnat că au depășit epocile și stilurile pentru a fi în realitate nesfârșite: ar arăta ca acasă pe șoldul unui comerciant de blănuri din secolul al XVIII-lea, așa cum ar fi făcut-o pe o persoană de șic pod în show-ul de televiziune proto-futurist, sau pe mine, cu literalmente oricare dintre îmbrăcămintele mele. Era Mary Poppins - esențial în mărime, destul de mare pentru a-mi ține portofelul și telefonul mobil și cheile și sacul de machiaj și chiar o carte subțire cu hârtie și o umbrelă compactă, deși nu arăta asta ".

Frizerie New Wash

4. Înlocuirea șampoanelor pe care trebuie să le folosesc doar o dată pe săptămână

Oricine folosește Hairstory New Wash știe ce înțelegem atunci când spunem că este diferit de orice alt șampon (să-i spunem că șamponul este de fapt incorect, este mai mult un produs de păr ca un șampon). Spune scriitorul Molly Young: "Parul meu lung de aer se usucă perfect, fără nici o textura" scrâșnit ". Este strălucitoare și cade în valuri libere, la fel ca atunci când eram copil. Nu trebuie să-l usuc. Scalpul meu cronică, scârțâit (îmi pare rău!), Este plecat pentru totdeauna. Îmi spăl părul la fiecare trei zile. Cu New Wash, o dată pe săptămână. Cand prietenii remarca faptul ca parul meu arata frumos, este distractiv sa spunem: "Nu am samponat in sase luni". Care este punct de vedere tehnic corect. "

Down Bed Alternative Fiber

5. Dacă vreți să cumpărați un lucru astăzi, faceți-i o saltea de salvare cu parașute

Scriitorul senior la nivel strategic, Lauren Schwartzberg, a încercat anul trecut paraclul cu fibră de sticlă alternativă Parachute, numindu-l favoritul mai multor. Săptămâna trecută, a intrat în vânzare și a făcut un alt caz puternic pentru motivul pentru care saltea de pluș ar trebui să meargă pe lista dvs. de cumpărături: "Este cea mai bună salopetă pentru saltele de plus, perioadă. Unul care îți înconjoară întregul corp într-o lumină și aerisire de trei centimetri de pâine asemănătoare norului, care rămâne uniform distribuită pe parcursul nopților și săptămânilor și lunilor, datorită unei construcții cu cuie cusată.