Coșul tău de cumpărături

Cititorii strategiști care cumpără: patch-uri de melci și spălare naturală a feței

Anonim

Bine ați venit înapoi la Coșul dvs. de cumpărături, în care noi dezvăluim cele mai bune cinci produse pe care le-ați cumpărat, cu toții, cărora le-ați dedicat cititorilor strategici. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Recuperarea punctului de top în această săptămână este o față cunoscută - plasturii cosmice din povestea de îngrijire a pielii de la Rio Viera-Newton fac o revenire triumfătoare, câștigătorul săptămânii trecute (peria de păr Marvy) scapă din primele cinci. Pe locul doi se află o altă specială Viera-Newton, patch-urile de ochi de aur și de ochiuri, pe care semiprofesionistul îl folosește pentru combaterea cercurilor întunecate și a pufurilor sub ochi. O nouă intrare revendică locul al treilea: spălarea naturală a feței Vermont, pe care scriitorul Leah Bhabha la lăudat pentru a-și împrospăta cosurile cu trestie de zahăr naturală. Imediat după aceea, bikini-ul ultrapopular On Gossamer recomandat de actorul de cumpărături (și fondatorul Lucky ), Kim France. Și rotunjind primele cinci, avem gâtul V de culoare albă Everlane pe care l-am evidențiat în studiul nostru despre cele mai bune tricouri de culoare albă pentru femei.

Cosmetice Patch-uri Cosrx, 24 conte

1. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea

Aceste patch-uri nu pot fi oprite. Pentru cinci dolari, veți obține 24 de bucăți mici de celuloză care absorb toate uleiurile dintr-un cos. Ei sunt doar unul dintre lucrătorii minuni descriși în cele 16 produse pe care Rio Viera-Newton le-a inclus în povestea despre cei mai buni sportivi. Dar nu sunt doar plasturi de pimp care se vand - oamenii primesc crema de colagen, masti de coaja de melci, cleiant de gel de dimineata si exfoliator de coaja de lamaie care a cauzat prietenilor Viera-Newton sa comenteze schimbarea pieii: altfel m-am uitat și am întrebat ce folosesc. Obosit de a răspunde la texte despre hidratante și seruri, mi-am subliniat preferințele mele de îngrijire a pielii într-un doc Google și l-am împărtășit cu câțiva prieteni curioși.

Aur și ochi de ochi patch-uri

2. Cele 14 produse pe care le folosesc pentru ochii mei cronici de raton

Este oficial: Voi plac slime de melc. Ingredientul activ din aceste patch-uri de ochi sub ochi este melcul mucin, care lucrează pentru a lumina cercurile întunecate. Spune Viera-Newton: "Acesta este produsul meu preferat sub ochi, și nu mă face să-ți spun din nou de ce iubesc melcul atât de mult! Proprietățile sale regenerative nu numai că fac minuni asupra cicatricilor crăpate, dar ajută și la orice fel de hiperpigmentare, inclusiv cercuri întunecate sub ochi. De asemenea, este foarte benefic pentru a ajuta cu riduri și uscată. "

Ursa Major Fantastic Face Wash

3. Spălarea naturală a feței care mi-a dat zapada

Scriitorul Leah Bhabha nu a putut găsi nimic care să-i combată acneea adultă până când a încercat o spălare naturală a feței care a folosit puterile trestiei de zahăr pentru a-și curăța pielea. În combinație cu retinolul ei, lucrurile au fost minunate: "Fără sulfați, siliconi și parabeni, îmi lasă fața foarte curată, dar nu strânsă, făcând curățitorul suficient de blând pentru a fi folosit dimineața și noaptea. În timp ce semințele de aloe și orez îmi calmează pielea, trestia de zahăr este adevărata clopot. Zaharul conține în mod natural alfa hidroxi acizi, care nu numai că se luptă cu pete, dar luminează pete întunecate și diminuează cicatricile. În combinație cu utilizarea mea de noapte a retinolului - un dumnezeiesc - pielea mea este în cele din urmă sub control. "

Pe bikini Gossamer Mesh

4. Ce este cea mai bună îmbrăcăminte pentru femei?

Această pereche de lenjerie recomandată de editorul Lucky, fondator Kim France, a făcut numeroase apariții pe această listă de best-sellers. Franța a recomandat aceste plicuri de bikini atunci când le-a întrebat despre lucrurile preferate și chiar și mai mulți dintre voi le-ați adăugat în coșul dvs. atunci când le-am subliniat în selecția celor mai bune recomandări pentru lenjerie de corp: "Sertarul meu de lenjerie este cel mai plictisitor loc din lume, tot ce am eu sunt zeci de perechi de acelasi lucru: pe Gossamer's Mesh Bikinis. Este atât de departe și de departe lenjeria perfectă că am un timp greu de înțeles de ce oricine poartă orice altceva: Este super-lumină, foarte respirabil și - cel mai important - extrem de rezistent la VPL. Serios, este ca rezistent la VPL ca o curea, dar fara enervarea unui tanga. "

Everlane de bumbac V

5. Care este cel mai bun tricou alb pentru femei?

Pentru a găsi cel mai bun tricou alb pentru femei, am chestionat 19 femei pe favoritele lor absolute. Un răspuns, de la Elizabeth Rose, un server de la Cafe Gitane, îi obligă pe rechizitorii să cumpere mai multe dintre aceste cămăși tăiate: "Îmi place gâtul Everlane V din cauza transparenței companiei. Este o problemă etică - îmi place să știu unde se face îmbrăcămintea. Și îmi place cămașa asta specifică pentru că port o mulțime de coliere, așa că adâncimea acestui V îi arată. "