Coșul tău de cumpărături

Cititorii strategiști care cumpără: Patch-uri și seturi de foi

Anonim

Bine ați venit înapoi în Coșul dvs. de cumpărături, în care noi descoperim primele zece produse pe care dvs., cititorii strategi devotați, le-ați cumpărat. Gândiți-vă la acest lucru ca la TL: DR: Dacă frații voștri care cumpără aceleași lucruri, poate doriți și ei.

Este o poveste de două patch-uri pe lista, săptămâna asta. Un favorit vechi se întoarce la locul de sus după ce a coborât jos pe listă timp de câteva săptămâni, iar un nou promițător în doi pași promiță pentru prima dată pe locul șapte. De asemenea, pe frontul de îngrijire a pielii, masca puternică și dureroasă de pori care a debutat la numărul unu săptămâna trecută coboară pe locul al doilea; și un sistem micronice (care face parte din vânzarea dispozitivului Dermstore la începutul acestei luni) are opt ani. Trei picking-uri se întorc fiecare pe lista: un trimestru de barbă cel mai bine vândut în al cincilea rând, un notebook "scriitor" al scriitorului în al treilea rând, și un lubrifiant fantezist în al șaselea. Am scris deja despre aceste conectori cu conexiune Wi-Fi, dar o vânzare de săptămâna trecută a inspirat mulți dintre voi pentru a explora tehnologia smart home - adugând primele pe lista pe locul patru. Două produse noi ies din listă: un xilofon colorat pentru cele uluitoare în al nouălea rând și o foaie super-moale în zece.

Cosrx acne Pimple Master Patch, 24 patch-uri

1. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care pun întrebări despre pielea mea (ultima tranșă: 3)

După două săptămâni consecutive, pe locul al treilea, acești patch-uri eliminați de pimp, capcane pe termen lung din lista best-seller-ului, sunt din nou în partea de sus. Scriitorul de frumusețe Strat Rio Viera-Newton ne-a prezentat anul trecut pe patch-urile celebre în epicul său de îngrijire a pielii Google Doc: "Sfântul Graal. Aruncați totul și cumpărați-le. Nici măcar nu voi explica, va spune doar dacă pop sau alegeți un zit, puneți-l imediat după aceea, mergeți la culcare, iar dimineața veți vedea despre ce vorbesc și vă mulțumesc. "

Elizavecca Lapte Piggy Hell-Pore Clean Up Mască

2. "cea mai dureroasă mască vreodată" este ca un dyson pentru porii mei (1)

În comunitatea de frumusețe YouTube, această mască de refacere a porilor are o reputație de "cea mai dureroasă mască vreodată". În ciuda videoclipurilor cu "lacrimi, strigăte și teroare generală", scriitorul Garrett Munce a trebuit să o încerce. "Ori de câte ori o folosesc, fiecare cap de negru de pe fața mea a dispărut", a spus el, "porii mei devin microscopici, ca și cum le-am luat un Dyson." Revizuirea sa strălucitoare a convins mulți cititori să riște și durerea iar masca rămâne în listă încă o săptămână.

Princeton Architectural Press Grids & Guides: Un notebook pentru gânditori vizuale

3. Am găsit un notebook ca nici un alt notebook (5)

Ca scriitor, Molly Young trece prin zeci de notebook-uri pe an - de obicei "ieftin-ish", care îndeplinesc câteva cerințe de bază, utilitare. Dar când a primit acest cadou ca un cadou, ea a căzut pentru acoperirea sa frumoasă, texturată și designul grilajului variabil. "Am gustat vinul bun și nu mă pot întoarce", spune Young pe noul său notebook preferat. La mai puțin de 20 de dolari, este o modalitate accesibilă de a obține niște "emoții uimitoare" dintr-un produs de zi cu zi.

Etekcity WiFi Smart Plug Mini Outlet cu monitorizare a energiei (2 pachete)

4. Aceste plăci de $ 33 transformă orice locuință într-o locuință inteligentă (în afara ultimei liste)

Aceste fișe Wi-Fi sunt o modalitate accesibilă de a transforma toate punctele de vânzare în cele "inteligente". Ei au făcut prima dată lista înapoi în ianuarie, după ce scriitorul Lindsay Weber le-a făcut mai întâi despre ei. "Orice vă puteți imagina conectând și activând poate fi controlat cu o aplicație", scrie ea. "Toate lămpile mele pot fi acum pornite și oprite cu un glisare. Voi porni aparatul de aer condiționat în timp ce ieșeam și în jur, ca să-l ating pe acel dulce de 69 de grade înainte de a intra chiar înăuntru. "După ce au intrat în vânzare săptămâna trecută, s-au întors pe listă.

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, aspirator

5. Care este cel mai bun Trimmer Beard? (6)

Acest trimmer cu barbă, cu un cadran radial care vă permite să alegeți lungimi până la jumătate de milimetru (pentru băieții care nu vor să meargă complet curat), se ridică un loc pe listă și se află în topul cinci. Writer Kurt Soller iubește modul în care ține părul rătăcios din chiuvetă: "O caracteristică de aspirație sub vid care colectează majoritatea părului tău ras - până la 90% dintre ei, conform companiei, dar cine știe cu adevărat? Tot ce pot spune este că acesta este un dumnezeiesc. "

Lubrifiant de lux Uberlube

6. Ce este cel mai bun lubrifiant? (7)

Ar putea fi unul dintre lucrurile despre care nu vorbim, dar lubea este cu siguranta ceva ce cumparam. Acest lubrifiant fantezist se deplasează pe listă în această săptămână, de la locul șapte până la al șaselea. Samantha Bard, co-proprietar al magazinului sex-pozitiv Shag din Williamsburg, sa arătat despre acest lubrifiant foarte elegant: "Uberlube este cel mai bun. Nu glumește - este una dintre cele mai de înaltă calitate silicon lubes acolo. În plus, vine în cea mai clasică sticlă pe care ați văzut-o vreodată. În afară de a fi un favorit al personalului, este, de asemenea, un client preferat! "

Probleme de vindecare a problemei acropatice

7. Cele trei cele mai bune patch-uri Pimple pentru toate tipurile de cosuri (New entry)

O nouă generație de patch-uri cosmice a sosit și nu suntem surprinși de faptul că acest patch acnee în două trepte (cu micronice încorporate) este un best seller instant după revizuirea de la Rio. "Ceea ce îmi place cel mai mult la acest produs este faptul că are ingrediente grave de combatere a bacteriilor (arborele de ceai și acidul salicilic în ștergere) și o doză de umiditate intensă (microelemente de acid hialuronic în plasture), ceea ce va face chiar și cel mai rău de zits se relaxeaza ", a spus ea.

ORA Microneedle Sistem Derular Roller Mic

8. Cele mai bune instrumente de frumusețe pe care le-am descoperit din fila Explorează Instagram (intrare nouă)

Mai intai este o alta descoperire recenta a lui Rio, un sistem micronizat la domiciliu, conceput pentru a trata cicatricile acneei, hiperpigmentarea si linii fine. A fost inclusă în vânzarea dispozitivului Dermstore la începutul acestei luni, iar mulți dintre voi ați ales unul pentru a obține rezultate profesionale la nivel de procedură la domiciliu. Rio ne-a spus: "După ce am folosit această rolă dermică timp de câteva săptămâni, m-am scapat de cicatrici de acnee care au fost acolo de ani de zile. Fericit (și uimit) să spună că acest produs este legit. "

Hape Pound & Tap cu bancheta cu xilofon

9. Cele mai bune cadouri pentru un an de vârstă (o nouă intrare)

Deoarece cumpărăturile pentru ziua de naștere a unui copil al unui prieten pot fi dificile atunci când nu aveți nicio idee despre ceea ce este potrivit pentru o anumită vârstă, am căutat experți în dezvoltarea copilului pentru îndrumare. În ghidul nostru pentru primii cadouri de ziua de naștere, un expert ne-a indicat această jucărie premiată, care este minunată pentru jocul interactiv. "Pe lângă faptul că este un instrument muzical, îi permite copiilor să experimenteze cauza și efectul."

Set de foi de pat Mellanni

10. Cele mai bune 17 foi de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști (New entry)

Am găsit aceste foi incredibil de moi pe Amazon, unde au creat mii de comentarii strălucitoare (mai mult de 44.000). Un comentator a scris: "Aceste foi sunt serios cele mai bune foi pe care le-am deținut sau le-am petrecut. Am rămas la mai multe hoteluri de top și nici unul nu sa apropiat de acestea". produse din lista 2017.