Coșul tău de cumpărături

Cititorii strategiști care cumpără: șosete de protecție solară și insecte-repellent

Anonim

Bine ați venit înapoi în Coșul dvs. de cumpărături, în care am dezvăluit primele zece produse pe care le-ați cumpărat, cu toții, cu cititori strategi devotați. Gândiți-vă la acest lucru în calitate de tl, dr: Dacă frații voștri cu minte cumpără aceste articole, poate doriți.

Sărbătorile de vreme caldă au dominat lista săptămâna aceasta ca șosete de protecție împotriva insectelor, un nou-venit, au luat locul de sus și un agent de protecție solară aprobat de dermatolog a făcut prima sa apariție pe locul nouă. Saptamana trecuta, primele doua produse - spray-ul de imbracaminte care respinge bricheta care a coborat pe locul trei si rochia de vara de 38 de dolari acum in sase - au fost, de asemenea, printre cumpararile de vara. Ne imaginăm că unii dintre cei mai vânduți au fost cadouri de ultimă oră, cum ar fi tunsul preferat al baroului nostru, care a sărit de la al patrulea la al doilea loc și un încărcător de telefon fără fir care a rotunjit lista la numărul zece. O pereche de perne a lovit, de asemenea, lista - probabil pentru noii tați lipsiți de somn - o pernă de masaj Shiatsu încălzită în a cincea și una proiectată doar pentru traversele laterale în al optulea. În cele din urmă, doi vechi favoriți au atârnat încă o săptămână - editorul de frumusețe, patch-uri în scădere de la Rio Viera-Newton, a alunecat de la al treilea la al patrulea, iar tricoul alb al lui Everlane a crescut de la al nouălea la al șaptelea.

Șimțel de protecție împotriva insectelor

1. Cele mai eficiente repelente pentru oameni (și câini), conform științei (ultima tranșă: New Entry)

În lumina predicțiilor expertului de vară în special în acest an, scriitorul Strat Maxine Builder a căutat cele mai bune produse pentru evitarea căpușelor. Ea a aflat că permethrinul chimic este cel mai eficient agent de respingere și că protecția picioarelor și gleznelor este deosebit de importantă: "De vreme ce căpușele încep să scadă și se târău în sus, șosetele tratate cu permetrin sunt o primă linie de apărare bună, ucide, călca în pistele lor. "

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, aspirator

2. Care este cel mai bun Trimmer Beard? (4)

Acest dispozitiv de tuns barbă cu un cadran radial care vă permite să alegeți lungimi până la jumătate de milimetru pentru băieții care nu vor să meargă complet curat, a crescut de la al patrulea la al doilea loc. Scriitorul Kurt Soller iubește modul în care păstrează părul rătăcios din chiuvetă: "O caracteristică de aspirație sub vid care colectează majoritatea părului tău ras - până la 90% din ei, potrivit companiei, dar cine știe cu adevărat? Tot ce pot spune este că acesta este un dumnezeiesc. "

Produse Sawyer Premium Permethrin Îmbrăcăminte împotriva insectelor

3. Cele mai eficiente repelente pentru oameni (și câini), conform științei (1)

Împreună cu șosetele rezistente la căpușe, Maxine Builder a descoperit acest puternic spray de permethrin pentru a vă proteja restul îmbrăcămintei dvs. în aer liber: "Împrăștierea cizmelor sau a cizmelor pentru drumeții înainte de a ieși în pădure este o altă tehnică solidă de prevenire a căpuțelor. De asemenea, puteai pulveriza mănuși de grădinărit, pantaloni, pantaloni scurți sau tricouri cu permetrin. "Mulți dintre voi au luat de asemenea Lotiunea de insecte repulsivă 3M Ultrathon favorizată de scriitorul și suferința frecventă de țânțari Maureen O'Connor.

Cosrx acne Pimple Master Patch, 24 patch-uri

4. Docul Google pe care îl trimit persoanelor care îmi pun întrebări despre pielea mea (3)

Dropping pe locul patru, patch-urile preferate ale scriitorului de frumusețe Strat, Rio Viera-Newton, au apărut sub primele trei locuri pentru prima oară într-o perioadă lungă de timp. Rio ne-a prezentat anul trecut pe celebrul Cosrx patch-uri în epicul său de îngrijire a pielii Google Google: "Sfântul Graal. Aruncați totul și cumpărați-le. Nici măcar nu voi explica, va spune doar dacă pop sau alegeți un zit, puneți-l imediat după aceea, mergeți la culcare, iar dimineața veți vedea despre ce vorbesc și vă mulțumesc. "

HoMedics SP-100H 3D Shiatsu și pernă de masaj cu vibrații

5. 43 Cadouri de ultimă oră care vor veni la Ziua Tatălui (New Entry)

Disponibil cu o livrare gratuită de o zi cu Amazon Prime, am inclus această "pernă încălzită care înfrumusețează gâtul și capul tău cu mișcări circulare" în cadoul nostru de cadouri de ultimă oră, și se pare că mulți dintre voi au profitat de ocazia. Fără rușine dacă l-ai prins și pe unul singur.

Foto: Amabilitatea vânzătorului

Venidress rochie cu o singura breascata mijlocie

6. Iata: O rochie de 38 $ poti purta toata vara (2)

Am auzit recent mai multe reclamații despre produse greșite și e-mailuri nereușite de la companie. În prezent, încercăm să contactăm compania, dar între timp nu recomandăm achiziționarea produsului Venidress până când totul este sortat!

Saptamana trecuta, cea de-a doua pozitie a fost aceasta rochie foarte accesibila, subtire, strapunsa, care ne-a atras atentia atunci cand a inceput sa apara pe feed-ul Instagram de mame de stil Brooklyn. Redactorul asociat Strat, Katy Schneider, a scris: "Rochia arata cam ca ceva pe care il veti gasi la Reforma", dar la un punct de pret mult mai ieftin "si in timp ce materialul nu este cu siguranta bumbac, caută fie; deși textura se simte cam ca kaki, sau pantaloni de drumeții, nu există nici un strălucitor ciudat plastic. "

Everlane Cotton V

7. Care este cel mai bun tricou alb pentru femei? (9)

În această vară, fundația a apărut pe locul nouă, pe măsură ce temperaturile cresc. Elizabeth Rose, un server de la Cafe Gitane, ne-a învins în acest top când ne-am dus la vânătoarea pentru cel mai bun tricou alb pentru femei: "Îmi place gâtul Everlane V din cauza transparenței companiei. Este o problemă etică - îmi place să știu unde se face îmbrăcămintea. Și îmi place cămașa asta specifică pentru că port o mulțime de coliere, așa că adâncimea acestui V îi arată. "

Perna extra-firmă Wamsutta

8. Care este cea mai bună pernă pentru traversele laterale? (10)

Reprezentantul nostru adjunct Jason Chen a testat o gamă largă de perne de dormit și a concluzionat că Wamsutta Extra-Firm a fost cea mai confortabilă și susținută a tuturor, scriind: "Spre deosebire de alte perne care gresește înfundarea sau fluența pentru sprijin, te scufundă de îndată ce îmi odihnesc capul. În schimb, avea un izvor ferm și satisfăcător - este o senzație diferită, dar am luat-o imediat. Și chiar dacă nu am făcut nici o măsură, capul meu sa simțit mai bine susținut de salte și foi decât orice altă pernă.

EltaMD Clear Clear Spectrum UV SPF 46

9. Cele mai bune produse de protectie solara pentru fata ta, potrivit dermatologilor (New Entry)

Dermatologii recomanda acest produs de protectie solara pentru persoanele cu piele sensibila la acnee, pentru ca "include niacinamida, un derivat al vitaminei B3 cu proprietati antiinflamatorii care pot lupta impotriva eruptiilor." In coloana noastra inaugurala Cumparam inelul nostru cu hidratanti SPF preferati ai Strat staffers, am aflat că EltaMD a fost, de asemenea, parte din rutina zilnică a scriitorului Lauren Levy și a scriitorului Karen Iorio Adelson.

Seneo incarcator wireless iPhone X

10. Cele mai bune 50 de cadouri pentru fiecare tip de tata (pe care le poti cumpara pe Amazon) (New Entry)

Am recomandat acest încărcător încărcător fără fir mobil în ghidul cadourilor Zilei Tatălui, datorită recenziilor sale de 4.000 de ori strălucitoare. "V-ați gândit destul de mult că a venit timpul să-l introduceți pe tata la tarifarea fără fir pentru a lansa această listă de 20 de dolari.

ProSource Mat Acupressure și setul de perne

Bonus: 11. Ce face într-adevăr un acupressure Mat? (Intrare nouă)

Având în vedere drama cu Venidress, am crezut că ne-am împușcat pe cel de-al 11-lea cel mai bun vânzător din această săptămână (considerăm primul supleant). Am scris mai întâi despre acoperișul de acupressură ProSource când scriitorul Lori Keong a cumpărat unul care a redus magic tensiunea musculară și a obținut recent un impuls după ce a fost inclus în ghidul de cadouri pentru Ziua Tatălui. Spune Keong: "După doar cinci sau șase minute de la prima mișcare în jur, am descoperit că boala a dispărut în mod misterios și nu sa mai întors. Mi-aș putea arăta brațele înainte și înapoi fără nici o tensiune persistentă - ceva ce nu am putut să fac de zile. Am fost uimit. Trebuia să știu, cum funcționează chestia asta?