celebritate cumpărături

Ceea ce fondatorul Tatcha Victoria Tsai nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . L-am întrebat pe Victoria Tsai, fondatorul mărcii de frumusețe Tatcha (un favorit al RVN-ului ), despre tonul cu mercur și japonezul matcha nu poate trăi fără.

Setul de Starter Matcha din Republica Cehă

Când vizitez Japonia, iau ceai de la cel mai vechi templu de ceai verde din Japonia. Dar când mă aflu între călătorii, o să beau ceaiul verde de înaltă calitate din Republica Ceaiă. Îmi place setul de pornire pe care îl oferă pentru a mări bine și amesteca matcha. De fapt, folosim ceai verde în toate formulele noastre, deoarece conține EGCG, un antioxidant puternic. Este o modalitate perfectă de a începe dimineața.

Zojirushi NS-LAC05XT Micom cu 3 oale de gătit și orez

În cercetarea noastră, am descoperit că orezul era, în esență, o celulă de combustibil perfectă de energie și o supărată iubită, iar când călătoream în Japonia mănânc ca o regină și mă întorc de fapt mai subțire, cu piele strălucitoare și păr - si apa! Îmi place aragazul de orez Zojirushi, deoarece este ușor de folosit și de fapt cântă la mine când este gata.

Drybar Triple Sec 3-în-1

Am fost un client Drybar de ani de zile și a fost atât de fericit că aș putea cumpăra de fapt acest texturizator de păr / spray pentru a lua acasă. Are un parfum superb si spray-uri pe parul uscat pentru a da instantaneu volum si textura.

Jennifer Fisher XL Cercei multi Hoop

Recent am inceput sa iubesc cerceii mari, dar nu imi place sa fie prea grei. Ceea ce îmi place despre cercurile lui Jennifer și cerceii dungi este cât de greu sunt, în timp ce facem încă o declarație. Ea face stilul ușor, deoarece vă puteți minimiza machiajul și părul și totuși să vă uitați împreună.

Safe Catch Elite Wild Tuna 3 oz Pungă, 12 pachete

Eu călătoresc tot timpul și încerc să fac gustări pe proteine. Îmi place tonul, dar am oprit să mănânc când eram însărcinată, din cauza numărului de metale grele din ea. De aceea îmi plac aceste pungi - tonul este prins în sălbăticie, testat pentru mercur, și ambalat în propriul său ulei cu condimente uimitoare. Se livrează într-o pungă, care este perfectă pentru călătorie. Împachetez câteva dintre aceste pungi împreună cu niște biscuiți și am practic o masă întreagă.

Helena Quinn Sheer Kimono

E amuzant, am descoperit de fapt aceste halate în cutia de stil Rachel Zoe. Îmi place că poate fi purtat ca o haină obișnuită sau pe un costum de baie, sau cu un cuier și niște jambiere. Îi port frecvent în birou. Este atât de confortabil și acoperă banii și premiile.

Muji Bumbac Buds 200 buc, Inside White Color

Am făcut un ochi de pisică de la vârsta de 12 ani. Am găsit cea mai rapidă modalitate de a folosi un gel sau un lichid pentru ochi și apoi utilizați un tampon de bumbac pentru al modela în timp ce încă este umed. Cheia are un tampon din bumbac drept pentru precizie. Acești Muji sunt subțiri și strânși legați. Îmi place toate lucrurile Muji - e ca și cum Store Store și Ikea s-au adunat și au avut un copil chic japonez.

Saint Laurent Tribute Platformă de brevete Sandal

Mi-am vândut inelul de logodnă pentru a începe Tatcha și nu l-am înlocuit niciodată. Nici măcar nu dețin o geantă, dar luxul pe care-l permit eu sunt acele pantofi în negru, gri, trandafir, burgund și purpuriu. Sunt incredibil de confortabile, chiar dacă nu le poți spune uitându-te la ele. Stau și muncesc mult pentru muncă, și sunt ca niște bocanci de tocuri înalte.

Tatcha Esența

Esențele, cunoscute și ca "ape de frumusețe", datează de secole în ritualuri de frumusețe japoneze. Am fost sceptic pentru ei de ani de zile, crezând că a fost un pas în plus, până când prietenii mei de știință mi-au trimis o sticlă mică și mi-au transformat pielea ca pe nimic pe care l-am folosit vreodată, așa că am decis să o punem la dispoziție în cea mai pură formă, ca o esență. Este plumps, retexturiază și hidratează pielea, făcând toată îngrijirea pielii să pătrundă mai profund și să funcționeze mai bine. Dacă ai luat totul de la Tatcha departe de mine și mi-ai lăsat un singur articol, asta ar fi.